Mamici norocoase de sept -oct 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 13
musettepink spune:
Feli si eu am luat ciocolata inceputa din carrefoure..de atunci le pipai inainte
sa le bag in cos.
Offff mi-e frica poate vin si eu buza umflata ca nema cezariana
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
39+

LUCA

AMR 2 ZILE 

ramonzca79 spune:
azi..cel tarziu maine ma despart de pisica

...de cate ori ma gandesc ma pun pe cate un bocit...exista oameni care ma condamna si-mi spun ca nu realizez ca vine bebe care e cel mai important....ba da ..relizez pt ca altfel nu o dadeam dar asta nu inseamna ca nu sufar...am crescut-o de la 5 saptamani..acum are peste 3 ani....inca stau si ma gandesc daca o sa ma pot obisnui fara ea...trebuie ..insa e greu...bebe e bebe...Tina e Tina....fiecare cu locul lui in "my heart"...
POZE...POZULICI
39+...
Erik
CD27 spune:
Hello, vad ca avem 2 noi bebelusi
Luca si Miruna bine ati venit

Eva si Mommymagda refacere rapida

Noi am fost ieri la dr dar nu avem vesti noi, colul este inmuiat, pregatit, dar piciul nu are ganduri, nu face presiune pe col, nu da semne, din contra se ridica de fund in sus, in conditiile astea mai mergem la control si saptamana viitoare, cu mai mult succes sper eu
(nu de alta dar toata familia e disperata, mai ales sotzul, ca nu stim un lucru cert despre cezariana), eu...mai cu capul in nori asa...
la casa de sanatate n-am avut succes ieri si eram plina de nervi, una au zis la tel, alta cand am ajuns acolo, in concluzie drum facut degeaba
am vazut ca vorbeati de 'cotizatia' la dr, eu am auzit ca pentru o cezariana se dau peste 10 mil, evident si in functie de treaba pe care a facut-o dr (ca astia se dau dupa
), la anestezist am vazut ca se invarte intre 1.5 mil si 3.5 mil (la asta mereu inainte
), restul....habar n-am 
Eu am auzit tot felul de povesti ingrozitoare si ma rog la DD ca totul sa fie bine cu bebe si cu mine si atunci o sa dau cati bani va fi nevoie, avem niste bani pusi deoparte special pentru nastere si ii dau fara strangere de inima daca totul e ok. E adevarat, e meseria lor, platim o data pentru servicii, dar in general esti tratat ingrozitor sau cu nepasare in cel mai bun caz si atunci daca dr isi da intereseul/vine special pentru mine/imi acorda cele mai bune ingrijiri...eu zic ca merita![]()
Acum nu dati cu pietre, nu suntem bogatasi (doar stiti ca stam la mama
) dar multzumesc lui DD ca am reusit sa strangem banii astia, pe care o sa-i dau dupa cand o sa-mi vad puiul (evident, in afara de anestezist, p-asta nici nu cred ca il mai vad ever dupa
)
M-am intins muuult
, ma duc sa mai pap ceva ca am o foame de luppp, am luat 2 kg in 2 saptamani....daca mai sta piciul inca 2...elefant scrie pe mine
37s+ 
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
piolica spune:
denisa, musette, andy nu, inca nu am nascut si sincer nu prea mai am rabdare! nu am mai intrat pe forum ca am avut o gramada de chestii de rezolvat... acum intrasem sa vad cine a mai nascut.
se umple odiseea de bebelusi.
cred ca o sa intru mai rar, incerc sa ma odihnesc cit pot de mult acum.
la toate fetele si bafta!
40+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
300 spune:
Aoleo Felicic ce naspa! Chiar merita batuti, pe bune...
eu le-as face niste implanturi si le-as administra cate un mic soc electric la fiecare acces de nesimtire (voiam sa scriu alt cuvant da am un lapsus). Cred ca am fost Pavlov intr-o viata anterioara...
35+
Anda Teodora
pozne cu burti si alte nebunii
andy.p spune:
feli nuuuu sper ca deja mi se pare mult![]()
ramo la fel si eu ,daca mi-a facut si eco si control am dat 100.
38+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iriss_04 Nausica,felicic76felicitari pt semnatura m-a sunat doct si sunt supi ![]() ![]() ![]() a zis sa mai merg sambata sa ma vada ca ar fi prea devreme pt cezariana(desi spuse-se ca azi sau maine imi face cezariana) deci bebe andrei mai sta cuminte la mami in burtica 39+andrei sebastian |
Iriss o inducere naturala sa ii fortezi mana doctorului?
35+
Anda Teodorapozne cu burti si alte nebunii
musettepink spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonzca79 azi..cel tarziu maine ma despart de pisica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...de cate ori ma gandesc ma pun pe cate un bocit...exista oameni care ma condamna si-mi spun ca nu realizez ca vine bebe care e cel mai important....ba da ..relizez pt ca altfel nu o dadeam dar asta nu inseamna ca nu sufar...am crescut-o de la 5 saptamani..acum are peste 3 ani....inca stau si ma gandesc daca o sa ma pot obisnui fara ea...trebuie ..insa e greu...bebe e bebe...Tina e Tina....fiecare cu locul lui in "my heart"...POZE...POZULICI 39+... Erik |
Nu o poti lua inapoi cand are bebe un an sa zicem? e greu sa nu mai ai animalul langa tine:((((((
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!

39+

LUCA

AMR 2 ZILE 

iriss_04 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui musettepink
Cum prea devreme,ai aproape 40 de saptamani....off iti inteleg nerabdarea dar poat se hotareste bebe sa vina si iti face cezariana obligat -fortat ![]() asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare! ![]() 39+![]() ![]() LUCA![]() ![]() AMR 2 ZILE ![]() ![]() ![]() |
am 39s si o zi,pe 22 sept as face 40
acum mi-a zis ca termenul meu este pe 27 sept dupa UM care a fost pe 17 decembrrie(ca ar fi 17+10)offf
iar dupa eco bebic e mai mare cu o sapt term ar fi 15 dupa cap si 20 dup femur

sunt tare supi
39+andrei sebastianAMR 2 saptamani
ramonzca79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui musettepink
Nu o poti lua inapoi cand are bebe un an sa zicem? e greu sa nu mai ai animalul langa tine:(((((( asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare! ![]() 39+![]() ![]() LUCA![]() ![]() AMR 2 ZILE ![]() ![]() ![]() |
ba da...o dau unei prietene care isi doreste bebe....incearca sa ramana insarcinata....am vb ca mi-o va da cand se va apropia sa nasca....deci probabil anul viitor pe vremea asta dar imi va sari toata familia in cap..ca taman atunci cand bebe va merge....etc..insa eu sper...sper...nu mi-e usor deloc...
POZE...POZULICI
39+...
Erik