Mamici norocoase de sept -oct 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

fetelor, cum sa nu anuntati schimbarea semnaturii?
Pai daca voi nu anuntati, noi cum sa va mai uram "la mai mare" sa ajungeti si voi la 38-40, au dupa caz, 41:)
Prin urmare: Nausica, Felicic - felicitari pt semnatura si la mai mare!!!

39 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Nausica,felicic76felicitari pt semnatura

m-a sunat doct si sunt supi

a zis sa mai merg sambata sa ma vada ca ar fi prea devreme pt cezariana(desi spuse-se ca azi sau maine imi face cezariana)

deci bebe andrei mai sta cuminte la mami in burtica

39+andrei sebastian

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

salut fetele.
ce de bebelusi in ultimul timp! felicitari la toate mamicile care si-au vazut puiutii!
eu am implinit 40 de saptamini azi, iar bebelina nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa! incerc eu sa aflu cit mai multe detalii, gen ora, cum va fi si alte nebunii, insa tace milc!
oricum, daca nu vine pina pe 14-15, doctorul va declansa nasterea atunci.

39+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

am intrebat de spital pt ca nu am fost decat de 2 ori toata sarcina...la cabinet si eu dau 100 ron de fiecare data ...la spital am dat prima data in ianuarie 30 ron pt medical si cu sapt in urma 50 ron pt un eco...deci....sunt amarati medicii..

POZE...POZULICI

39+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss_04

Nausica,felicic76felicitari pt semnatura

m-a sunat doct si sunt supi

a zis sa mai merg sambata sa ma vada ca ar fi prea devreme pt cezariana(desi spuse-se ca azi sau maine imi face cezariana)

deci bebe andrei mai sta cuminte la mami in burtica

39+andrei sebastian

AMR 2 saptamani

Cum prea devreme,ai aproape 40 de saptamani....off iti inteleg nerabdarea dar poat se hotareste bebe sa vina si iti face cezariana obligat -fortat

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

39+LUCA

AMR 2 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

andy.p:multumim! sa inteleg ca intentionezi sa mai stai vreo doua sapt cu noi?

M-a apucat durerea de cap, am cumparat o sticla de fresh de portocale din Carrefour : DESFACUTA Moama, mor de nervi....
de cate ori merg, la raionul de fructe, unde sunt struguri si prune vrac, este full de mosi si babe care "gusta", ba te mai si sfatuiesc, strugurii nu sunt dulci si prunele au colocatari La etaj, la detergenti, ii vezi cum miros balasamul de rufe .De ce oare, ca toti miros a vechi si a naftalina. Data viitoare sigur ma iau de cineva, numai asa de nervi
(nu am nimic cu ei, Doamne Fereste, or fi si multi amarati, dar cateva specimene o fac doara asa, for fun, sigur au pensii babane si le place sa se vaite)

33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

salut fetele.
ce de bebelusi in ultimul timp! felicitari la toate mamicile care si-au vazut puiutii!
eu am implinit 40 de saptamini azi, iar bebelina nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa! incerc eu sa aflu cit mai multe detalii, gen ora, cum va fi si alte nebunii, insa tace milc!

39+

minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Piolica!!! Bine ai revenit!!!!
Eu eram 100 % sigura ca ai nascut.
Atunci te felicitam pt cele 40 de saptamani. Sa fiti sanatoase amandoua

39 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Feli si tie felicitari! Asta na, jena sa spui ca schimbi semnatura

Personal eu schimb miercurea ca am facut eu niste calculele cu eco de 7 saptamani si asa mi se pare mai aproape de realitate. Daca va uitati pe pagina I la ce UM am declarat va speriati. De fapt eu nici de aia nu sunt sigura :)) si nu mai stiu unde am notat-o, mie-mi venea asa de rar ca uitam cand a inceput si cand s-a terminat si orice tentatiiva de a le centraliza se solda esecului. Am incercat sa le salvez si pe tel, dar l-am resoftat si l-am dat lu fratemiu deci la revedere si pe partea aia...

Hm, de cand stau si 'lucrez' de-acasa ma chinuie o lene absolut dementiala. O fi normala, dar parca simt asa ca pierd timpul. E drept a e perioada moarta, prospectez dupa meseriasi, inca nu iau materiale ca nu stiu ce zice meseriasul, haine lu bebe nici atat ca unde sa le tin, si... am senzatia ca scot si eu ceva dop. Oricum se apropie cu pasi repezi si as vrea sa fac un draft din casa aia da ma tem ca nu apuc... Macar o avem! E si asta ceva.

35+ Anda Teodora

pozne cu burti si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:

salut fetele.

39+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------

Te suspectam deja pe aici ca ai nascut........sunt puturosi rau bebelusii astia.mai ai rabdare pana pe 15??

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

39+LUCA

AMR 2 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:

salut fetele.

39+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------

Piolica ce surpriza..eram convinsa ca ai nascut,chiar vorbeam cu musette ca tu sigur ai nascut daca nu mai repede macar pe 8 asa cum am zisSe pare insa ca la nici una nu ne-a iesit planul.Sanatosi sa fim si sa vina bb cu binema bucur ca esti k si tu si bb.

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

Mergi la inceput