Mamici norocoase de sept -oct 2008 (145)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

Andy..inca nu am fost la dr....ieri cand m-a sunat mi-a spus ca vrea sa ma vada ..insa nu intelesesem mai nimic..a vb incet ...daca vrea sa ma vada la cabnet sau la spital...a zis ca revine cu tel..nu a mai sunat...l-am sunat eu acum dar nu raspunde...o sa-l mai sun peste cca o ora...probabil la spital pt ca la cabinet maine are program....stii ce vreau sa te intreb....tu dai ceva bani la dr cand mergi la spital????sau numai la cabinet???

in ceea ce priveste acele afurisite de alunite si mie mi-au aparaut...mici dar sunt...pe sani, sub brat, pe gat......la cele sub brat ma apucasem sa trag de ele de nervi...nu am avut niciodata pana acum...culmea este ca i-au aparut si sotului...am inteles ca este o infectie in organism....offfff....

POZE...POZULICI

39+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Denisa il poti lua pe al meu de la contul comun.

35+ Anda Teodora

pozne cu burti si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

ramo am dat de fiecare data cand m-am dusla spital...si m-am dus cam saptamnal.

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

300 -

Ramonzca - eu la cabinetul privat platesc mereu consultatie + eco (120) si cand am mers la spital i-am dat mereu (100 sau 50).

39 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

mi-e un pic jena sa fac asa un anunt cind pe-aici se precipita nasterile, dar... azi am schimbat si eu semnatura.

aseara am luat-o babeste cu calendarul in mina si am constatat ca saptamina 34 inseamna ca am IMPLINIT 34 de saptamini. deci AMR 6 saptamini. wow!

Nausica34+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nausica, felicitari!
De ce sa iti fie jena?....unele burtici sunt mai mici altele mai mari...dar stam pana la capat pe baricade!

36+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

mi-e un pic jena sa fac asa un anunt cind pe-aici se precipita nasterile, dar... azi am schimbat si eu semnatura.

aseara am luat-o babeste cu calendarul in mina si am constatat ca saptamina 34 inseamna ca am IMPLINIT 34 de saptamini. deci AMR 6 saptamini. wow!

Nausica34+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

felicitari

(si eu maine, dar nu mai anunt de vreo luna din aceleasi motive)
AMR 6 sapt este cu cantec, observ ca apar boboceii cu doua sapt mai devreme, asa ca...hai sa ne urmarim la semne

33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nausica,Felicic felicitari ptr schimbarea semnaturii si la mai mare

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

E asta-i buna, cum sa-ti fie jena? Pai ai ajuns la o varsta de-a dreptul venerabila, mai ai putin

35+ Anda Teodora

pozne cu burti si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Felicitari Nausica si Feli poate nu mai apuc maine.
De ce va e jena fetelor?doar pt ca aveti burtici mai mici asta nu inseamna ca trebuie sa sariti peste etape,adica si noi am zis de semnatura mereu acu ziceti si voi.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

39+LUCA

AMR 2 ZILE

Mergi la inceput