Mamici norocoase de sept -oct 2008 (145)
Raspunsuri - Pagina 15
kllemi spune:
dupa vreo 2 zile, EVA,FELICITARI PT BB LUCA, SA FIE SANATOS SI SA TE BUCURI DE EL

Sunt foarte obsedata, cred ca am intrat intr-o transa
parca sunt nebuna nu, mai stiu ce sa imi iau pt. spital, dupa mine cred ca mi-as lua tot sifonierul (in ceea ce priveste, hainutele lui bb, nu ale mele)
al meu tot imi spune "lasa ca iti mai aduc eu de ce ai nevoie" eu nimic, "daca am nevoie si de asta si de asta, pina mi le aduci tu, ce ma fac"
Mai fetelor a-ti vazut ce sa intamplat cu bb-ii aia de la maternitatea Giulesti???? pe mine ma socat foarte tare, mai ales comantariile asistentei sefe.......
35 + mami super fericita de
AMALIA ANDREEA
tzitziri spune:
Codruta, v-ati facut maricei si treceti pragul ala de 37
...noi asteptam sambata si dupa aia....Andy.p e deja invitata speciala la party
....daca mai sta mult in aceeasi componenta si nu se divide
.
Si sa fie semn doar coborarea lui bebe?Adica nu tu contractie, nu col inmuiat nu nimic si doar coborarea aia?Hm...oricum e bebelan la termen
...greul a trecut!
36+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
denisa.g spune:
iriss - nu-ti mai bate capul. Pana la urma ii nastem cand ii nastem - asta e, daca vrea bb o sa ajung ca Sabinel la 41 + si bb tot nu o sa vrea sa iasa :))
Noi si bb sa fim sanatosi 

39 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
iriss_04 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Iriss, lasand deooparte gluma mea nesarata de mai devreme, daca stii exact UM, ia-te dupa aia si dupa eco de 7-8 saptamani. Aleas unt cele mai exacte. ![]() 35+ Anda Teodorapozne cu burti si alte nebunii |
sa stii ca si eu imi fac procese de constiinta ca daca ii dadeam banii ieri poate ii fortam mana
desi aveam banii la mine,,,

39+andrei sebastianAMR 2 saptamani
anca81 spune:
Buna fetelor!
Am vb cu Eva, Luca e sanatos si cuminte, a dormit toata noaptea. Acum e cu ei in rezerva. Recuperarea merge foarte bine, maine crede ca o lasa acasa.
Giulianna, cum merge Debridat-ul?
Mami fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
denisa.g spune:
citat din mesajul lui kllemi dupa vreo 2 zile, EVA,FELICITARI PT BB LUCA, SA FIE SANATOS SI SA TE BUCURI DE EL ![]() Sunt foarte obsedata, cred ca am intrat intr-o transa parca sunt nebuna nu, mai stiu ce sa imi iau pt. spital, dupa mine cred ca mi-as lua tot sifonierul (in ceea ce priveste, hainutele lui bb, nu ale mele) al meu tot imi spune "lasa ca iti mai aduc eu de ce ai nevoie" eu nimic, "daca am nevoie si de asta si de asta, pina mi le aduci tu, ce ma fac"Mai fetelor a-ti vazut ce sa intamplat cu bb-ii aia de la maternitatea Giulesti???? pe mine ma socat foarte tare, mai ales comantariile asistentei sefe....... 35 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA |
Eu i-am luat - 3 body , 2 camasute, 4 scutece, caciulite, manusi, sosete, paturica. Vroiam sa ii iau mai multe dar am pregatit in un sertar acasa alte bady, caciulite, scutece, separat de restul hainutelor si mi le aduce tati daca e nevoie.
39 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
Codruta27 spune:
Tzitzi, doctorita spune ca se pot rupe membranele din acuza pozitiei si a contractiilor BH! Asta e semnul! Dar am vorbit eu cu bb sa ma stea un piculet!![]()
36+
Vlad
Bebe mic
iriss_04 spune:
| citat din mesajul lui denisa.g iriss - nu-ti mai bate capul. Pana la urma ii nastem cand ii nastem - asta e, daca vrea bb o sa ajung ca Sabinel la 41 + si bb tot nu o sa vrea sa iasa :)) Noi si bb sa fim sanatosi ![]() ![]() ![]() 39 + ![]() www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
asa e

dulce 
nu stiu de ce ma stresez atat,,imp e sa fie bebe sanatoskllemi:pune in bagaj tot ce simti tu ca ai nevoie asa a fost si la mine nu ma mai opream

39+andrei sebastianAMR 2 saptamani
cristineescu spune:
Nushulica ma bucur ca te-ai linistit si ca bebe e ok.
300, nastere usoara si bebici sanatosi – asta ne dorim toata #61514;
iriss – cand e programata cezariana?
denisa.g – tinem pumnii
Clau, felicitari si bine ai venit acasa. Sa imi dai si mie niste ponturi cum e prin spital ca a inceput sa-mi ticaie ceasul.
musettepink – tinem pumnii. De nascut nu stiu ce sa zic. O sa va tin la curent pentru ca vad ca acum e totul ok – doar se mai elimina din dop dar asta nu inseamna ca poc, nasc azi. Doctorita mi-a zis ca cel tarziu in weekend sau la inceputul saptamanii vine bebe.
andreutac – ai grija de raceala aia - da-i cu ceai.
maryb – nu te mai gandi la alunite. Acum ca ai zis imi dau seama ca si eu am dar chiar nu stiam ca nu mai trec. O sa le iubim si pe ele. Se pare ca le prieste cumulul hormonal – e ca un fel de paradis pt ele. Eu cred ca totusi dupa nastere, in timp o sa se mai retraga – adik macar sa nu mai fie asa proeminente ca acum.
39 +
poze camera bebe
http://community.webshots.com/album/566455222FCezpa?start=0
ilia_99 spune:
hello, fetele mele, am scris ditamai mesajul si l-am pierdut 
asaaa... se vede ca mi s-au intors voinicii ca nu mai am asa mult sa stau pe forum, da' voi ma iertati, nu-i asa? 
in primul rind: felicitari Eva si bine ai venit Luca!
in al doilea rind sunt cam chiauna ca azi noapte s-a trezit fiu-meu: mami, face bum-bum-bum, tai cu mine! asa ca de la 3 pina la 4.30 am stat pe linga el pina 
am fost azi si am comanda de perdea, miine e gata, mi-am luat de-o grija. mai am sa-mi pun bagajul in geanta ca vreau sa fiu pregatita cu tot. atita ca n-am sutiene de alaptat
voi de unde ati luat?
felicic, nausica
si io, si io schimb semnatura azi: am intrat in 34 de sapt, moama ce mari suntem!
33+