LMA Flacai si Domnisoare de aug-sept-oct 2004 -129

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Eliana, am votat si eu!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI!!! sarbatoritilor de pana acum
TRISTAN, ANDREI si ALESIO
LA MULTI ANI Adela!!!!
si

LA MULTI ANI!!! printeselor zilei
IOANA si RALUCA
sa cresteti mari si cuminti si sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuuuuuulti ani!
Ioana & Uca

saru'mana Ana!

Naty te rog zi-mi cum se cheama locul e joaca... ca ar fi relativ aproape de noi... si poate gasesc ceva liber... Ca in mesajul tau apare "reclama mascata" Scrie-i doar numele ca-l gasesc pe google...

Si eu sunt in pana de idei la capitolul cadou... pt. ca trebuie sa fie ceva ce nu are, sa-i placa, sa nu fie interzis baietilor (deci nu chesti mititele)...

Altfel, toti trei sunt virusati... ma duc mai pe seara la peidatru sa vedem ce zice... Elena doar are muci... si am vazut ca-i rosie in gat... baietii sunt ceva mai rau pt. ca vomita incontinuu

Concurs "Mirese cu stil si farmec" ... s-a dat startul !!! Nasa la nunta surioarei: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=7" target="_blank">el1.jpg & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10" target="_blank">ha2.jpg

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

hei,
poze nu am inca de la nunta ca nu am ajuns sa luam cd de la fini.
de la ziua fetii am si o sa pun in curand
La multi pt piticutii si piticutele care se sarbatoresc zilele astea!!

Noi i-am luat-o tot pe Cleosparta , a vrut-o, dar nu se joaca cu ea.
Nu a fost o alegere buna.
In rest carti, multe carti si cateva toale dar astea nu le pun ca i le luam oricum.
Eu, ma simt cand bine cand rau, cand am contractii urate cand trec zile intregi si nu am nimic.
Dar sufar de altele, calduri incontnuu mor de cald, hemoroizi, si alte placeri de genul acesta
Si as manca 24 de ore din 24, orice oricat

O sa pun poze si va mai scriu atunci pupici

Mada 28+ ,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

eliana am votat si eu

Mada 28+ ,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI IOANA! si multe ...sa fii fericita puita draga si frumoasa!!!

LA MULTI ANI RALUCA!...sa ai parte numai de bucurii si sa-i bucuri mereu pe ai tai parinti!!!

Si eu am votat Eliana!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Buna mamici, ma mai primiti si pe mine in randurile voastre, ca de cand nu ne-am vazut multa vreme a trecut....

La multi ani tuturor sarbatoritilor de pana acum, sa ne traiasca si sa fie sanatosi si fericiti, si noi pe langa ei!!!!!

Io sunt in concediu de vreo 2 luni, ba medical ba de odihna,ma descurc cum pot, sa stau acasa cat mai mult, ca delc nu am fost in forma, cu contractii, prea mult lichid amniotic, suturi la greu....Parca sa zic ca de vreo 2 saptamani ma simt totusi mai bine...Sunt in 35 de saptamani, ar trebui sa nasc pe 16-20 nov, cam asa.BB e OK, e fetita fara nume, inca, dar gasim noi ceva pana la urma.

Ilinca e OK, a inceput de o sapt sa mearga la noua gradinita ( a treia:) si e foarte incantata, nu a plans deloc pana acum, merge cu placere, vineri au fost cu totii la circ iar eu, ca o mama paranoica, am urmarit cu masina autobuzul in care erau copiii, iar la Circ a stat mama cu 4 randuri mai in spatele ILincai, fara sa fie vazuta, si a urmarit-o. Asta de teama sa nu se piarda sau sa imi fure cineva copilul.Am obsesia asta, de care nu cred ca o sa scap vreodata....

Ieri am fost si la petrecere la Ioana Ralucai, fetele s-au simtit tare bine si s-au jucat frumos impreuna, dar o las pe Raluca sa posteze poze, ca doar a fost petrecerea lor :))

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Intai nu scriu cu lunile si apoi dau doua mesaje consecutive :))

Fetelor, mai stiti cam cat mai e o bona? Ca noi incepem din nou distractia, voi avea o bona despre care stiu demult, a crescut o fetita de varsta Ilincai ( a lucrat la o colega de-a mea, care acum nu mai are nevoie de bona, ca fetita e deja la gradi). Sunt sigura ca e OK ca persoana si ca iubeste copiii, asa ca stau linistita, dar nu prea mai stiu care e piata de bone in Bucuresti....So please help me, daca aveti idee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna fetele!

Multumesc mult de urari.

Spun si eu LA MULTI ANI tuturor celor sarbatoriti si ii imbratisez cu mult drag pe ei si pe mamicile lor.
Multi lui Miron, lui Alesio si gemanutei noastre Uca si sa ma scuze mamicile lor de intarziere ... deh, neuronul de gravida!

Noi am serbat-o pe Ioana in doua randuri, acasa vineri cu familia si la club sambata cu copiii, s-a simtit excelent, a primit muuuulte cadouri (desi ne spusese ca nu mai vrea printese lovitura a fost data de Micuta Sirena si Erika din "Sarmana Croitoreasa", au fost vedetele cadourilor).
Dupa cum va spunea Patrice, ea si Ilinca au fost invitatele noastre, Ilina e tare, tare frumusica, iar Patrice are o burtica draguta foc. Pozele urmeaza mai incolo ...

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 26+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Patrice eu ii dau bonei 7 milioane pentru 6 ore. Si nu prea face nimic, o ia de la gradi, ii da mancarea facuta de noi in prealabil, o culca si apoi o aduce in parc de unde o preluam noi.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 26+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput