LMA Flacai si Domnisoare de aug-sept-oct 2004 -129

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

LA MULTI ANI, ILINCA!

Madasa va bucurati de ea, sa fie sanatoasa si norocoasa!

Ana am vazut pozele de la botez, foarte frumoase. Nu stiam ca Matei e al doilea nume.

Pufy am vazut si pozele voastre, nu-mi vine s a cred ce mare e Nicolas!
Felicitari pentru job, ma bucur ca iti place, e foarte important sa faci cu placere ceea ce faci.

Ania ce bine ca ne mai dai vesti! Eu imi tot propun sa intru pe mess dar nu prea reusesc, incerc sa termin treaba la sv cat mai repede ca sa vin acasa sa ma mai odihnesc un pic. Desi numa odihna nu e aia cu Ioana ...

Noi tot la fel suntem cu gradi Joi si vineri cica s-ar fi jucat un pic cu copiii, dar azi iar a facut urat de tot, poate fiind si dupa weekend ... saraca numara zilele si zice intr-una "nu mai vine odata sambata". Oricine o intreaba cum e la gradi zice "urat". Si daca o intrebi ce nu ii place zice ca nu-i place nimic.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 23+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Lilia merci . Ioana s-a mai obisnuit cu ideea de bebe, mai ales de cand a aflat ca e fetita, asa cum isi dorea ea. Pupa burtica si ma tot innebuneste sa mergem sa luam hainute pentru bebelusha (e mare amatoare de shopping ). Ieri a si simtit-o prima data si era incantata ca a venit bebelusha sa se joace cu ea.

Daninaam dat-o la gradi Ioana , in Cotroceni, pe dr. Staicovici.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 23+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI ILINCA!!!!!

Naty- imi e dor tare de voi..poate reusim sa ne intalnim intr-un we...imi pare rau ca Ioana e asa suparata pe gradinita.

Pufy- v-am admirat si eu pozele si la fel nu-mi venea sa cred ca mari sunt baietii .

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuuulti ani, Ilinca!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI ILINCA!...sa-ti traiasca fetita MADA!!!

IOANA(pufy),am vazut si eu pozele,super baietii,mai ce trece vremea,baieti mari!!!...felicitari pt job!

NATY,imi pare rau de Raluca ca nu-i place la gradii...insa sti cum este,unii copilasi se obisnuiesc mai greu,o sa treaca timpul si va fi ok... si sa auzim numai de bine!!!

LORENA...am ceva poze noi si cu Robert si cu mine,

ANIA,sanatate Inutei...asa cu gradinitele!...dupa un timp va fi bine,se obisnuiesc si sistemul imunitar va lupta,nu vor mai racii asa usor...sa auzim numai de bine!...a,si am ceva poze noi cu Robertica al meu...care chiar am fost la doctor la control,are 106 cm si 17 kg...a crescut brusc in ultima luna,m-a zapacit la incaltaminte ca are nr mare(zic eu)aici are cam 11...nu stiu cat e in ro

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, mamici si pitici,

Revenim si noi sa salutam "reaparitia" unor mamici dragi din club cum ar fi Pufy si Aniela.

Mai dorim sa-i uram Ilincai de Mada La multi ani fericiti si sanatosi alaturi de parinti si de fratiorul din burtica mamicii.

De asemenea, ne alaturam grupului de admiratoare de baietei frumusei, Alesio si Nicolas , Stefan si Matei, Robertel.Sunt niste dulci cu totii.

Noi anuntam ca ne-am cumintit, adica Alma nu a mai "disparut" in ultimele saptamani. A fost intre timp si o saptamana in vacanta la o matusa a sotului, a fost la coafor cu respectiva matusa, la gradina zoologica, la un parc cu maimute si la o padure cu ursi (tot un soi de gradini zoologice, dar mai altfel), in parcuri de distractii pt pitici, etc.

Eu ma razboiesc cu o fundatie care ajuta romii din Romania, dar care prezinta niste imagini si texte atat de negative despre situatia din Romania, incat orice persoana care nu a fost in Ro ar crede ca in Romania exista doar cocioabe, corturi de tigani,ca in Ro nu exista apa sau canalizare, ca oamenii n-au absolut nimic ce manca etc. Acum cica strang bani pt cei mai saraci din Europa ca sa aiba ce pune pe masa de Craciun...I-am amenintat ca le fac campanie anti-media daca nu modifica textele si imaginile si acum cica-s invitata la discutii. Cred ca o sa strang de gat pe careva pe acolo, asa nervi mi-am facut. De fapt mi-am programat intalnirea peste 2 saptamani sa am timp sa ma mai calmez. Eu m-am saturat sa aud si sa citesc numai exagerari negative despre Romania si sa ma priveasca lumea ca pe o creatura paranormala, pt ca, vezi Doamne,romanca cum sunt, sunt si eu om normal si pot cel putin cat pot olandezii din jurul meu...Seful meu s-a intors cica din concediu de la Roma unde a vazut grupari "romma". Mi-a spus "am vazut ceva romma, niste fosti conationali de-ai tai cersind sau vanzand diverse pe la tarabe". Am simtit ca iau foc. Dupa care, "asa-i ca ma ajuti cu performantele alea, asa-i ca facem prezentarea despre calitatea serviciilor pe semestrul asta?", la care i-am zis ca "asa-i ca ne documentam mai intai ce inseamna romma si ce inseamna roman, care sunt diferentele si dupa aia mai vorbim, asa-i ca nu mai vorbim in necunostinta de cauza?" . Nu am acceptat sa fac ce mi s-a cerut pana nu si-a cerut scuze. Dupa aia a intors-o si mi-a adus o mie de complimente pt tot ce am facut in lipsa lui, cand i-am preluat atributiile in concediul lui, dar nu a mai contat nimic, pt ca remarca de la inceput mi-a lasat un gust prea amar...Ma intreb oare cati olandezi stiu ca aproape toata catedra de materii reale de la Universitatea din Eindhoven si o mare parte din echipa de cercetatori sunt romani, posesori de doctorate si post-doctorate?Dar asta nu apare in presa, scandalurile cu tiganii romani din Roma au tinut capul de afis al ziarelor si aici. Mda, mi-am spus si eu oful ca doare.

Le urez copilasilor care au inceput gradinitele, Ioana, Ilinca, Ina, etc sa se simta in largul lor acolo, sa le faca placere sederea la gradi! Cu Alma nu am probleme de acest gen, ii place enorm la gradi a ei. La sf lui octombrie , imediat dupa ziua ei, va incepe scoala, pt ca aici merg copilasii de la 4 ani la scoala si am eu emotii mai mari decat ea. Incerc sa o pregatesc, sa-i spun ca schimba mediul, colegii, ca o sa-si faca prieteni noi. Aici trebuie aranjate o droaie de chestii daca vrei sa lucrezi ca mama (olandezele cu copii scolari stau acasa inca majoritatea), asa ca i-am cautat Almei si bona care sa o ia de la scoala pana o recuperez eu de la ea si i-am luat si cartele pt a o putea lasa la scoala in pauzele mari, alaturi de personal specializat care sa aiba grija de ea. Sper ca va fi totul Ok.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut fetele!

Mada, La multi ani pentru ILINCA! Sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!!

Pufy si bine ai revenit! V-am admirat in poze!Ai deja copilasi mari!!!Bafta la noul job!

Naty, da, Matei e al doilea nume pt ca asa suna mai bine Adam Alexandru Matei mai frumos decat Adam Matei Alexandru Insa noi ii spunem Matei. Alexandru l-am pus in ultimulmoment...ca asa ne-a combinat soacra si neamurile ei dar este un nume frumos si poate o sa-i placa.
Of...e nasol cu gradinita! Sa stii ca si Stefan desi nu are treaba acolo, dimineatza mia face mutre da ii intrept atentia spre alceva iar dupamasa il intreb daca a desenat, daca sa jucat sau alceva evit sa-l intreb "cum a fost" ca e clar imi raspunde ca "mi-a fost dor de tine si de babu"

danyce Alma nazdravana!Ma bucur ca sa mai cumintit!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

O zi buna fetele!
Am un manz de nota 20! De luni a inceput gradinita pt prima data si pana acum n-a varsat nici-o lacramioara! S-a adaptat tare bine, mananca, doarme si se joaca; in general singurica, dar sper ca pana se obisnuieste cu colegii! Spre deosebire de sora ei care credeam ca termina primul an de gradinita si nu se mai potoleste cu plansul nici la dus, nici la luat....
A fost chiar haioasa (desi am fost nitel necajita) cand luni la luat acasa am gasit-o in chilotei si maieu, cu ciorapei si sandalute, jucandu-se pe jos pe covor cu masinutzele.... Explicatiile primite de la dna, cum ca dupa somn a avut nevoie urgenta la toaleta si apoi nu s-a mai imbracat (probabil fiind prima zi cu totii copiii erau si ele obosite....).
Chiar am testat-o ieri pe Teo propunandu-i sa stam acasa ca sa vad ce spune si am fost refuzata.

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Anuska bine ai revenit printre noi! Am vazut pozele cu Teodora si surioara ei!Sunt superbe! Ma bucur ca micuta sa adaptat asa usor la gradinita!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI AMELIA!...sa-ri traiasca puiuta Lilia,sa va bucucrati toata viata de ea!!!

Cu intarziere si mii de scuze,LA MULTI ANI VLAD!...sa va traiasca puiul scump Herra,sa fie sanatos si fericit alaturi de voi!!!

LA MULTI ANI tuturor copilasilor din ultimele zile!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput