Mamici norocoase de sept -oct 2008 (144)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Bine ai venit, Luca

Sa fii sanatos, papacios, sa le faci viata frumoasa parintilor tai!
(sa ramai si imprevizibil, doar cat sa-si pastreze parintii tineretea alergand dupa tine)

33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Felicitari mamicilor care deja au nascut!! Sa creasca bebeii sanatosi...

Si noi am fost azi la control si se pare ca bebe este destul de coborat. Dr mi-a recomandat odihna la pat, ca sa mai stea macar o saptamana in burtica. Oricum pana pe 25 cand am programata cezariana mai este...

Mami de Alexa, imi poti spune de unde ai cumparat puzzle-uri cu Fifi?? Si Andradei ii plac foarte mult. Deocamdata avem unul cu Bondarel si cu Fifi, si cel din 35 de piese cu toate personajele. Pe-acestea le-am gasit in Cora.

Anca81, am vazut ca intre timp ti-au mai raspuns fetele. La bebei se considera febra abia la temperaturi de peste 37,8 - 38. Deci bebe al tau este foarte bine.

Musette la Andrada, dr neonatolog ne-a recomandat ca putem scoate bebele la plimbare dupa o saptamana.

Irina, si eu stiu ca daca elimini dopul nu este obligatoriu sa ti se declanseze nasterea. Mai ai ceva timp...

In legatura cu cerceii, da, in principiu nasii ii cumpara. Dar de exemplu noi i-am primit la botez. Oricum eu am preferat sa ii dau gauri cu pistolul mai tarziu, pe la 2 luni,la Medlife.

Ah, si inca un sfat, ca am citit ceva de pampersi: nu va faceti provizii de pampersi caci in primele luni bebeii cresc asa de repede in greutate, incat veti schimba foarte des marimea. La mine s-a intamplat sa-i schimb 2 marimi intr-o luna.

Numai bine.

Steluta (37w+) cu si cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

felicic... eu?
p.s. schimbat semnatura nu ma felicitati

41+ cu Amalia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

acum eu ce fac? sterg mesajul de mai sus? pe cine intreb si eu de sanatate, naste. ieri o intrebam pe eva daca nu are vreun semn (aveam eu ceva la cap), azi a nascut; trimit msg la magda, peste 2 ore imi da mesaj cu nasterea bebelinei
Asa ca.........care vrea s-o nasc?

edit: muuh: si te tine intrebam fix la ora la care te urcai pe masa!
33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Eu am fost "harnicutza". Am anuntat soata ca ramane sef in casa, s-a panicat, deja vrea ca maine sa mergem sa luam carucior, cercelushi si nu stiu ce mai ramane pe lista, am pus hainutele de bebe la spalat, am inceput sa fac bagajul, sper ca noaptea asta sa scap si sa nu vina bebelina.
Asa ca daca ai fi dragutza sa ma intrebi maine seara sau poimaine, abia vineri vine patutul lui bebelina, ar fi dragut sa il aiba cand vine acasa.

38+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g

Intrebare: I-a aparut cuiva varice???

mie nu chiar varice, dar am niste vinisoare din alea vizibile, mai ales in spatele genunchiului sting, dar si prin alte locuri, mai putin.

Nausica33+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Mesaj de la Eva: 3650 g, apgar 9, nascut la 18.20 natural cu epidurala. Frumos rau. Suntem fericiti!!!

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

FELICITARI MAMICOOO!!!!! SA VA TRAIASCA PUIUTUL, SA FITI SANATOSI!!!!
VA ASTEPTAM ACASA CU DETALII

Eu, iepurica 33+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput