Mamici norocoase de sept -oct 2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 19
_irina_ spune:
Andy eu am dinainte de sarcina varice. Parca s-au mai marit, un pic, nu stiu, nu prea bat pana acolo.
Pentru varice mici se pot face injectii sclerozante.
ma gandeam acum ca daca aveam net la spital trageam o nastere in direct, la cat sunt de dependenta de voi.
I-am zis lui tati de dop si ca il las mester acasa, cica la norocul lui nici nu se astepta la altceva...
Hm, de parca eu as vrea asta.
38+
- Andreea
felicic76 spune:
stau si ma gandesc, eva o fi in focuri?
sper ca-i cu peridurala... citeam undeva ca un travaliu normal se considera de 15 ore, asa o fi? si apoi am mai citit si asta asta (ce este scris cu rosu), si acum, vorba lui caragiale, "eu cum votez( a se citi nasc), coane Fanica?" 
33+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
andy.p spune:
Bravo EVA 
SA CREASCA MARE SI SANATOS.BINE-AI VENIT BB LUCA

38+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 stau si ma gandesc, eva o fi in focuri? sper ca-i cu peridurala... citeam undeva ca un travaliu normal se considera de 15 ore, asa o fi? si apoi am mai citit si asta asta (ce este scris cu rosu), si acum, vorba lui caragiale, "eu cum votez( a se citi nasc), coane Fanica?" ![]() 33+ Vladfalcone bibinika D'ale gravideniei |
Feli am inceput sa citesc si apoi m-am oprit ...eu sunt si asa o fricoasa si cum la mine nu mai exista alta varianta decat cezariana,nu poci sa citesc

38+
bbelinalaura si andy (07.04.2002)
khristin spune:
Felicitari Eva pt. imprevizibilul Luca
. Sa fie sanatos si sa va bucurati de el. 
Cristina
le bébé
36w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
felicic76 spune:
acum eu ce fac? sterg mesajul de mai sus? pe cine intreb si eu de sanatate, naste. ieri o intrebam pe eva daca nu are vreun semn (aveam eu ceva la cap
), azi a nascut; trimit msg la magda, peste 2 ore imi da mesaj cu nasterea bebelinei![]()
Asa ca.........care vrea s-o nasc?![]()
edit: muuh: si te tine intrebam fix la ora la care te urcai pe masa
!
33+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
khristin spune:
Felicic, ai fost simpatica
...Cine updateaza lista cu noul bebel? 
Cristina
le bébé
36w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 acum eu ce fac? sterg mesajul de mai sus? pe cine intreb si eu de sanatate, naste. ieri o intrebam pe eva daca nu are vreun semn (aveam eu ), azi a nascut; trimit msg la magda, peste 2 ore imi da mesaj cu nasterea bebelineiAsa ca.........care vrea s-o nasc? 33+ Vladfalcone bibinika D'ale gravideniei |
super tare

38+
bbelinalaura si andy (07.04.2002)

Amalia Stefania