Mamici norocoase de sept -oct 2008 (144)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA

Irina,acum mai nou nasii aduc cercelasii la spital cand vine sa te viziteze.

Vai a-ti vazut la televizor la stiri bebelusi arsi pe fata cu ceva antiseptic pt podele ?A incurcat nenorocita de asistenta sticlutele si i-a ars pe saracutii bebelasi.Este inadmisibil ,cred ca ii strangeam de gat si le turnam si lor pe fata sa vada cum e .

32+Sergiu

am vazut eu si m-am pus pe bocit. si imediat dupa, nenorocita care a legat bolovanul de gatul bb-lui si l-a aruncat in apa. astea-s animale, nu oameni.

denisa, varice nu, capilare sparte si vergeturi cat cuprinde da

40+ cu Amalia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

am dat acum peste un topic la "Nasterea unei stele" care se intituleaza "Cit platim pt o nastere?" sau asa ceva.

mie mi se par aberante sumele care se vehiculeaza acolo. adica sa dau 40 milioane pe o nastere la stat??? de ce? sumele astea sint batute in cuie, adica exista niste tarife neoficiale despre care lumea stie? sau pur si simplu oamenii, de frica, arunca cu banii in stinga si-n dreapta?

saptamina trecuta m-a tinut de vorba o proaspata bunica, la supermarket, si mi-a povestit ca fiica ei tocmai nascuse cu o zi inainte, prin cezariana de urgenta, si ca au fost luati prin surprindere si, cum nu aveau bani schimbati, i-au dat doctoritei o hirtie de 500 euro. pai asa cred si eu ca se ajunge la 40 de milioane.

hai, va rog mult, spuneti-mi ce stiti voi despre asta. cit ati auzit ca "se mai da"? cit aveti voi de gind sa dati?

Nausica33+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Eu am dat 700 ron la dr, as fi putut da si mai putin dar as am vrut pentru ca a fost tot travaliul alaturi de mine, 350 ron la anestezist (300 ron e standardul la Giulesti) dar n-ar fi meritat nimic, 150 ron la moasa (iar, pt. ca asa am simtit dar puteam f bine sa nu dau nimic). Toti banii i-am dat dupa. Ma gandesc acum ca daca cei pentru anestezie i-as fi dat inainte poate ar fi prins si la mine anestezia si poate nu m-ar fi lasat toata noaptea cu branula in spate!

Si am mai dat cate 5 lei cand am avut cereri mai speciale (la pansat, sa-l lase pe tati in camera de alaptat, sa-mi schimbe asternutul, sa-ma ajute sa-l pun pe bebe la piept), in total aprox. 50 ron.

Cam asta e cu banii. Mi se pare mult pentru un spital de stat, daca fac totalul. Oricum, Municipalul pare a fi o alegere mult mai buna decat Giulestiul.

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Anna Sofia

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Joy multumim frumos

uite ca o uitaem pe moasa.

35+ Anda Teodora

pozne cu burti si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

irina cam astea sunt si preturile pe aici..cerceii ii iau nasii dde botez,dar ce faci daca nu-ti plac,cum a patit o prietene de-a mea??
Joy
denisa nici eu nu am varice ..da capilare sparte la glezne full,si am inteles ca nu mai trec never.

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

despre tarife, eu am cotizat asa:
anestezist si neonatolog cate 100 Euro (tineti minte ca am avut trusa mea de peridurala inclusiv anestezic ca altfel era posibil sa imi ceara pretul trusei)
asistentele de terapie intensiva (am prins 2 ture) cate 50 Ron si infirmierei 20 RON.
Asistentele de la copii (alea care au facut ceva concret gen spalat inca odata ca era plin de vernix, adus in rezerva desi nu aveau voie etc. cate 20 RON), asistentele de salon (doar cat am avut nevoie de ele adica o noapte si o zi) cate 10 RON in a doua zi nici nu le-am zarit la fata.
mana a doua la cezariana (rezidentul care a si avut grija de mine dupa aia) 250 RON - am vrut si mi-a facut placere sa ii dau banii. Cred ca a mai dat sotul 5 RON unei infirmiere sa il lase sa intre cand era ora de toaleta/alaptat.
Nu i-am dat nimic doctorului nu am facut-o nici prima data. Mentionez ca am recoltat celule stem si nu am dat nimic in plus pentru asta, ba mai mult au anuntat ei curierul sa vina sa le ridice.
Am fost per ansamblu multumita, chiar mai multumita decat prima data.
Cel mai bine aflati preturile acolo de la o asistenta sau daca mergeti la cabinet de la asistenta doctorului vostru.
Daca vreti un termen de comparatie tipa care era cu mine in reanimare a dat doctoritei, pentru cezariana 500 RON.

Miruna mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

andy, am vazut eu intr-o emisiune, nu mai stiu unde sau cand, insa exista solutii pentru capilarele sparte. se injecteaza un fel de solutie salina sub piele, n-as sti sa-ti zic exact despre ce e vorba, insa nu strica o intrebare de genul pe la saloanele specializate.

40+ cu Amalia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Joy nu stiu daca de asta nu a prins anestezia dar la anestezist intotdeauna inainte banii.

Miruna mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

andy, am vazut eu intr-o emisiune, nu mai stiu unde sau cand, insa exista solutii pentru capilarele sparte. se injecteaza un fel de solutie salina sub piele, n-as sti sa-ti zic exact despre ce e vorba, insa nu strica o intrebare de genul pe la saloanele specializate.

40+ cu Amalia Stefania

wow ar fi super daca ar exita o solutie,mie pedichiurista mi-a spus ca nu mai e nici o solutie si mi-a aratat ca si ea tot asa de la sarcina a ramas cu el.Mersi de info ma voi interesa.

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Muuh stii ce doctorita avea colega ta de rezerva?

35+ Anda Teodora

pozne cu burti si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Mesaj de la Eva: 3650 g, apgar 9, nascut la 18.20 natural cu epidurala. Frumos rau. Suntem fericiti!!!

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput