Mamici norocoase de sept -oct 2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 17
_irina_ spune:
a mea e toata de 34 de saptamani.
Cel mai tare a fost faza de azi cand am intebat-o pe maica'mea daca eu am fost micutza si cica am avut 3.550 la nastere si o capatzana mare de s-a tot chinuit sa ma scoata...
Ma doare capul, cred ca de la boceala de dimineata, si cam o data pe ora am o durere slaba in burtica.
Acum m-am linistit, e destul de probabil sa imi las soata sef de santier, sper numai sa fie si gata pana cand o sa vin eu din spital...
Pana la noapte cand ma apuca si pe mine somnul o sa spal din lucrusoare si le calc si le pun in bagaj si gata, stau cuminte...
38+
- Andreea
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _irina_ Dimineata fara nici o legatura ma suna maica'mea si ma intreaba daca am nascut. Am zis ca nu inca, de ce? Ca a visat ea nu stiu ce si s-a gandit ca am nascut ![]() ![]() ![]() |
si pe mine m-s sunat mutter mai devremesa vadadaca sunt 2/in/1. Si in we m-a verificat
Acum am citit al doilea post. Da tu de ce plangi mami? Lasa hormonii astia la o parte. Esti la termen, chiar daca ar iesi acum nu ar fi un capat de tara. Noi avem impresia ca fara noi taticii nu se descurca, dar nu e chiar asa. Mai ales ca,in cazul tau, ai lasat si instructiuni precise legate de amenajari?
Pai daca e s-o luam asa, eu ce samai zic? Intru in 36 s, sincer spun ca eu mult pana nasc nu mai am, ma simt latermen ca sa zic asa, si nici nu am luat cheia de la echii proprietari ca au cerut inca doua zile naiba sa-i ia. Deci se poate si mai rau.
35+
Anda Teodorapozne cu burti si alte nebunii
LUCUTTA spune:
[b]Andy,Iriss,[/[b]
Ce se poate intampla daca stau in fund mai mult timp?
Ma duc sa pap ca mi-am facut spanac si pulpa de curcan la cuptor.
Sper sa nu va fac pofta dar daca tot nu mi-a dat supliment de fier il i-au eu din spanac.
32+
Sergiu
iepurila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 mesaj de la mommymagda: Miruna Anisia, 48 cm, 2750gr, apgar 9/10, asteapta cu nerabdare sa va cunoasca! ![]() mi s-a nascut nora![]() ![]() sa fie sanatoasa si papacioasa, ca de frumoasa am inteles ca este! 33+ Vladfalcone bibinika D'ale gravideniei |
BINE AI VENIT PE LUME MIRUNA ANISIA!!! SA FII SANATOASA SI PAPACIOASA.
MAGDA, FELICITARI SI REFACERE RAPIDA
Eu, iepurica
33+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
_irina_ spune:
Eu probabil o sa dau 200-250 de euro la doc si 50 la anestezist. Si la tantile de pe acolo 5RON.
Maica'mea m-a zapacit azi, cica sa le sau un prosop si un sapun. Pai zic ce puii mei sa faca cu sapunul? Cica asa se face. Nah, eu le dau bani sa isi ia sapun si prosop de care vor.
Fetelor, a propos de babisme, cercelusii stiu ca ii iau nasii, dar nu ii iau la botez? Eu in spital ce ii pun?
300 mamele astea...
38+
- Andreea
Joy21 spune:
Hello si de la noi!
Multumim pentru aprecierile la adresa Sofiei! Sunt o mamica mandra, ce mai ![]()
Parca incet-incet incep sa mai simt si eu "mai a om", adica sa ma obisnuiesc cu marea schimbare. Am fost putin cam deprimata dupa nastere, cand am ajuns acasa, ma simteam coplesita, plina de griji, izolata... Stiu ca o mare contributie au avut-o si hormonii.
Sofia este bine, cumintica, plange daca ii este foame sau scanceste cand o doare burtica si face caca sau trage cate-un part. Papa doar de la san, asa ca sunt atenta la ce mananc sa nu facem colici. Pana acum n-am avut curaj sa ma apropii de fructe crude, doar compot, dar nu stiu cat mai rezist ![]()
Mi-e o sete continua, iar robinetul la lapte parca nu se inchide decat dupa ce ma mulg (noroc cu pompa de muls si tampoanele de san ca altfel...)
In spital am stat doar 2 zile, am vrut sa ies cat mai repede pentru ca mai mereu o gaseam pe Sofia satula de glucoza si ma "luptam" sa o fac sa traga si de la san. Din spital am iesit cu aceeasi greutate ca inainte de sarcina iar acum am deja cu 2 kg mai putin. Nu sunt mandra de lucrul asta, incerc sa mananc cat mai mult ca sa am laptic hranitor si sa fac fata programului de somn redus.
Inca nu ne-am mutat, suntem in curs de amenjare al noului apartament. Pentru ca stam la etajul 2 fara lift, chiar in centru (caldura, zgomot mult, masini etc) INCA n-am iesit afara cu bebe. Sper ca saptamana aceasta sa reusim sa ne mutam ca nu stiu cat mai rezist.
tzitziri, sper ca esti bine 
Eva, oare ai nascut deja? Ma gandesc la tine, sper ca esti bine! 
Clau, bine ai venit acasa! Nu ezita sa folosesti pompita de san de fiecare data cand ii simti tari. cum mi-a spus o dr. neonatolog, "nici bebe nu poate sa traga lapte dintr-o piatra" 
Mamicilor care va luptati cu colicii, multa putere, sa le transmiteti puiutilor energie pozitiva! Astazi Sofia incepuse sa planga, o durea burtica. Am luat-o in brate si ii vorbeam calm, ii spuneam ca ii inteleg durerea iar ea se uita la mine cu ochii mari si mi-a zambit. Am simtit ca ma topesc si ca imi dau lacrimile instant 

Victoria,
binecuvantata de Anna Sofia
Anna Sofia
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
300 spune:
Nausica ma bucur ca ai adus vorba de asta. Mi se par niste scoruri incredibile. Pai cu banii astia te duci la hotel la privat, de ce sa te mai duci la stat?Neee.
Eu ma gandeam la 8 milioane daca nasc normal si 350-400 euro daca e nevoie de cezariana. Nu stiu daca sunt scoruri ok pentru Elias. fetele care ati nascut acolo va puteti da o parere?
Laasistente5lei din cand in cand, daca ecazul de anestezist ma ganeamla 1,5 milioane - sume de care am mai auzit.
Se pare ca la neonato dai daca il vezi implicandu-se, iar daca nu, nu...
35+
Anda Teodora
pozne cu burti si alte nebunii
LUCUTTA spune:
Irina,acum mai nou nasii aduc cercelasii la spital cand vine sa te viziteze.
Vai a-ti vazut la televizor la stiri bebelusi arsi pe fata cu ceva antiseptic pt podele ?A incurcat nenorocita de asistenta sticlutele si i-a ars pe saracutii bebelasi.Este inadmisibil ,cred ca ii strangeam de gat si le turnam si lor pe fata sa vada cum e .
32+
Sergiu
denisa.g spune:
BINE AI VENIT PE LUME MIRUNA ANISIA
MOMMYMAGDA - refacere rapida si multa sanatate la amandoua

clau – bine ai venit acasa 

tzitziri – multa sanatate si sa mai stea bb in burtica

Ceva vesti de la Eva??
39 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
denisa.g spune:
Intrebare: I-a aparut cuiva varice???