Mamici norocoase de sept -oct 2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 16
ratonelu spune:
irina....sper sa fie bine bebelina ta.

mama lor de doctori.
carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
Boo spune:
felicitari Magda !!!!!! sa iti traiasca bebelusul si sa fie sanatos!!
fetelor si noi avem probleme cu colicii. eu ii dau Infacol, asta e un medicament din Anglia... dar fara mare succes. Am incercat si Gripe Water la vreo ora dupa masa cand e in criza dar parca e degeaba. cu suzeta am mai rezolvat dar rar.
daca voi reusiti ceva cu debridatul va rog sa scrieti ca as incerca si eu.
Eva 

iriss_04 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LUCUTTA Andy.p,am inteles ca tu iei Centrum materna dar mai iei si supliment de fier pe langa? Te intreb pt ca si eu i-au Centrum materna dar nu mi-a dat si supliment de fier care am inteles ca este necesar in perioada aceasta pt bb. De vreo cateva zile nu prea mai pot sta in fund mult timp deoarece ma inteapa si ma doare parca colul dupa ce ma ridic,desi bb nu e intors dar probabil ca este mai greu si apasa pe col nu? Voi nu a-ti patit asa? 32+ Sergiu |
LUCUTTA si eu iau centrum materna si de 2 sapt si fier mi-a zis ca am nev pt ca o sa fac cezariana,altfel nu cred ca e necesar

39+andrei sebastianAMR 2 saptamani
ratonelu spune:
boo,nu da rezultate infacol?
ca m-a terorizat o prietena ca ce bun e etc...
carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
andy.p spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui iriss_04
LUCUTTA si eu iau centrum materna si de 2 sapt si fier mi-a zis ca am nev pt ca o sa fac cezariana,altfel nu cred ca e necesar ![]() 39+andrei sebastianAMR 2 saptamani ![]() |
De ce e necesar fier daca faci cezariana?...si eu fac tot cezariana dar nu mi-a spus nimic dr despre asta.
38+
bbelinalaura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
iriss_04 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui andy.p
De ce e necesar fier daca faci cezariana?...si eu fac tot cezariana dar nu mi-a spus nimic dr despre asta. 38+ bbelinalaura si andy (07.04.2002) http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK |
mie mi-a zis ca pierderea de singe din timpul cezarienei constituie si o pierdere importanta de fier si a hot sa iau si fier sa nu apara carente
acum poate la tine nu e cazul
39+andrei sebastianAMR 2 saptamani
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratonelu am cautat pe net.... humerus constituie scheletul bratului. deci bebelul meu are varsta de 37sapt si 4zile....dar e dezvoltat de 33sapt....si la brate este dezvoltat de 31saptamani.hai ca v-am terorizat destul. carla,37+ putoiu sasha prune si pepene...pepene si piersici.... |
te stresezi prea tare. Masuratorile astea au sic eva arbitrar.Ti-am pov cu bebita meala 34s avea cap de 32, maini de 34 si picioare de 35. Copiii nu sunt stas, o sa se dezvolte normal vei vedea... Cand mergi la dr, peste o saptamana am inteles nu? Si noi ajungem in cateva zile.
35+
Anda Teodorapozne cu burti si alte nebunii
mamidestefan spune:
Am vazut si eu pozicile
...si mi-a placut mult de tot fotoliile din camera lui Alexandru...arata super ...dar ma intrebam sunt suficient de comode pentru alaptat? ...aaa si poti sa imi spui daca sunt din IKEA ?
Multumesc mult!

LIDIA
(37w+)cu
si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/...
Gata cu emotiile...suntem la termen!!! 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
Nausica spune:
fetelor, pentru care mai sinteti interesate: am fost azi in Mr. Bricolage (la intersectia Caii Vitan cu Mihai Bravu) si au acolo abtibilde pt camera bebe, si plate si in relief, multe de tot cu Winnie, f dragutze.
si mai erau si corpuri de iluminat pt camera de copii.
Nausica
33+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
Nausica spune:
am dat acum peste un topic la "Nasterea unei stele" care se intituleaza "Cit platim pt o nastere?" sau asa ceva.
mie mi se par aberante sumele care se vehiculeaza acolo. adica sa dau 40 milioane pe o nastere la stat??? de ce? sumele astea sint batute in cuie, adica exista niste tarife neoficiale despre care lumea stie? sau pur si simplu oamenii, de frica, arunca cu banii in stinga si-n dreapta?
saptamina trecuta m-a tinut de vorba o proaspata bunica, la supermarket, si mi-a povestit ca fiica ei tocmai nascuse cu o zi inainte, prin cezariana de urgenta, si ca au fost luati prin surprindere si, cum nu aveau bani schimbati, i-au dat doctoritei o hirtie de 500 euro. pai asa cred si eu ca se ajunge la 40 de milioane.
hai, va rog mult, spuneti-mi ce stiti voi despre asta. cit ati auzit ca "se mai da"? cit aveti voi de gind sa dati?
Nausica
33+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

deci bebelul meu are varsta de 37sapt si 4zile....dar e dezvoltat de 33sapt....si la brate este dezvoltat de 31saptamani.