Mamici norocoase de sept -oct 2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 15
andy.p spune:
Khristin Andy a facut 6 ani in aprilie..initial am vrut sa-l dau la sc din toamna ,dar apoi dupa ce am ramas gravi am renuntat plus ca inca el nu a facut gr.pregatitoare ptr sc,si mi-a fost si frica ca vor fi prea multe schimbari si nu vom face fata.Eu si la anu voi fi acasa cu el cand va merge la sc.Ai dreptate e bine ca vei fi acasa cand incepe sc e ff import cls I.Succes va doresc
38+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
LUCUTTA spune:
Andy.p,am inteles ca tu iei Centrum materna dar mai iei si supliment de fier pe langa?
Te intreb pt ca si eu i-au Centrum materna dar nu mi-a dat si supliment de fier care am inteles ca este necesar in perioada aceasta pt bb.
De vreo cateva zile nu prea mai pot sta in fund mult timp deoarece ma inteapa si ma doare parca colul dupa ce ma ridic,desi bb nu e intors dar probabil ca este mai greu si apasa pe col nu?
Voi nu a-ti patit asa?
32+
Sergiu
tzitziri spune:
Clau, bun venit acasa!Sa va adaptati repede la viata in trei
.Ai vazut ca a fost cu happy-end?![]()
Ratonelu, ti-am tot citit povestea iar exprimarea 'oprita din evolutie' a fost tare nefericita!!Vad ca ai fost pana la urma la dr, asa ca nu ma mai iau si eu de tine...AFI este un indicator care masoara nivelul de lichid amniotic.Adica masoara 'golurile' care se fac intre bebe si peretele uterului.Goluri cu ghilimele..ca acolo e lichid amniotic.Se masoara in 4 puncte diferite - cred ca unde e mai mult 'gol' si se aduna masuratorile...suma lor e acel AFI.
36+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LUCUTTA Andy.p,am inteles ca tu iei Centrum materna dar mai iei si supliment de fier pe langa? Te intreb pt ca si eu i-au Centrum materna dar nu mi-a dat si supliment de fier care am inteles ca este necesar in perioada aceasta pt bb. De vreo cateva zile nu prea mai pot sta in fund mult timp deoarece ma inteapa si ma doare parca colul dupa ce ma ridic,desi bb nu e intors dar probabil ca este mai greu si apasa pe col nu? Voi nu a-ti patit asa? 32+ Sergiu |
Iau centrum materna si nimic altceva,nu mi s-a dat fier.De acum incolo te va apasa tot mai mult ptr ca e greu si creste.Stai mai mult intinsa .

38+
bbelinalaura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
ratonelu spune:
clau bine ai venit acasa!
si tu tziri la fel...si stai si tu la coada ,daaa???moama....ce va inghesuiti toate in fata![]()
io am dormit o ora....
am vazut ca mi-ati raspuns la intrebare....pe eco nu scrie oprit din evolutie...asa a zis doc ala de la medicover...al meu doctor a zis retard..si a zis ca nu stie ...ca d-aia sa mai asteptam sa vedem aca in sapt asta mai creste vreun pic sau nu.adik sa vedem cum evolueaza.

nu ma mai certati...ca niciuna dintre exprimari nu-mi apartin...doamne fereste!
carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
baby_boy spune:
Mommy MAgda felicitari!!!! Recuperare rapida si puiut papacios !!!
Am aparut si noi dupa 2 ore de somn ![]()
36
radu

hainute bebe raducu
atat mai e pana vine Radu
ratonelu spune:
am cautat pe net....
humerus constituie scheletul bratului.
deci bebelul meu are varsta de 37sapt si 4zile....dar e dezvoltat de 33sapt....si la brate este dezvoltat de 31saptamani.
hai ca v-am terorizat destul.
carla,37+ putoiu sasha
ratonelu spune:
nikolici....stiu si io asta cu cititu....da rnu stiu daca doar mamei sau si bebelui se citeste...si nu stiu daca e babism sau nu
cre ca cel mai bien intrebi un preot.
carla,37+ putoiu sasha
_irina_ spune:
Ratonelu a mea are 38 de saptamani conform cu UM, ecografic are 34. Cand mi-a zis doctorul ca DPN-ul e 20 septembrie pana in 14 octombrie am zis ca glumeste. Asta era vineri seara la eco. Si uite ca azi si-a pus in cap sa ma sperie ca iese.
Dimineata fara nici o legatura ma suna maica'mea si ma intreaba daca am nascut. Am zis ca nu inca, de ce? Ca a visat ea nu stiu ce si s-a gandit ca am nascut 

38+
- Andreea
alexa si mami spune:
ce uituca sunt
MARIILOR!!!
musette, multumim de vestile de la babytza 
alexa si
mami