Mamici norocoase de sept -oct 2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 14
300 spune:
Iriss de ce sa ma supar? Doamne fereste!
Claaau! bine ai venit acasa cu brunetica!
Tzitziri, multa sanatate! 
Mie sf maria mi-a inoculat o lene de zile mari, iar ion spatele blocului (adica la geamul meu) niste ageamiiisi fac din nou gratare si atrebuit sa inchid geamurile. Ce bestii...
35+
Anda Teodora
pozne cu burti si alte nebunii
khristin spune:
La Multi Ani, Mariilor 
La Multi Ani, Babytza 
Mommymagda, felicitari si refacere usoara iar Mirunei Anisia ii uram bun venit pe lume 
Eva, nastere usoara si bb sanatos. Se pare ca bebelinul ti-a rezervat o surpriza si ti-a devansat putin planurile. El sa fie sanatos… 
Clau, bine ai venit acasa….asteptam poze si sa ne spui mai multe ![]()
Cristina
le bébé
36w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
musettepink spune:
Tzitziri bine ai revenit acasa!!!!!!!!Sa fie totul bine pana saptamana viitoare!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
39+

LUCA

AMR 3 ZILE 

clau_geo spune:
Hai ca a dormit pitica si am reusit sa trimit un mesaj pe contul comun de yahoo, e si cu filmulete :))
37 + weeks - Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 zile +/- cateva
felicic76 spune:
clau: bine ati venit acasa! asteptam foto!
tzitziri: Totul va fi bine! hiQ
vezi ca mai ai un target, da?
33+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
andy.p spune:
tzitzi ce m,a bucur ca ati venit acasa in aceeasi formula
!!!!!
clau bine-ai revenit ma bag imediat sa vad pozele
amandoua!
iriss sa ne spui cand scoatem agitatele.
38+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
Alexa.1983 spune:
Nastere usoara EvaF.........
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
30+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 9 sapt 

khristin spune:
Haideti ca am revenit caci mi-am trimis donsoara la scoala....ce mandra era de dimineata cu ghiozdanul in spate ![]()
Andy_p, cat are baietelul tau exact? A mea face 6 ani la inceputul lui decembrie si aici merg mai devreme la scoala decat in RO....eu m-am gandit ca e bine totusi ca ea sa inceapa scoala cat sint si eu acasa, ca am timp sa ma ocup si de lectii...la anul incepe iar nebunia serviciului 
Tzitziri, bine ai venit acasa si-ti dau acelasi sfat pe care l-am primit si eu cand sint la scoala "tine picioarele stranse" ![]()
Sint si eu curioasa cate dintre mamici devanseaza termenul
Ceva mamici cu programare azi? Eu cred ca Piolica noastra a nascut de n-a mai intrat ea de ceva vreme....stiu ca avea termenul azi. S-auzim vesti bune ![]()
Cristina
le bébé
36w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
iriss_04 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink Clau bine ai venit acasa!!!!!!!!1Te asteptam cu detalii!!!!!! Iriss poate ne nimerim in aceasi zi! asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare! ![]() 39+![]() ![]() LUCA![]() ![]() AMR 3 ZILE ![]() ![]() ![]() |
ar fi tare frumos,,,
tu maine vei afla,nu?tine-ne la curent

azi vb cu o tipa la doctor si zicea ca sta pe forum si ma gandeam poate ne cunoastem si nu stim
39+andrei sebastianAMR 2 saptamani