Mamici norocoase de sept -oct 2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 13
sept-oct2008 spune:
nikolici: cand nu sti ca este sarbatoare sau ai uitat, asta este! dar s-o faci intentionat, ca sa demonstrezi ca ce, esti mai tare ca pronia divina? atunci este pacat....... Personal ma abtin de la treburi grele, dar nu pot sta cu praf in casa, asa ca duminica aspir. De spalat, seara, in cursul saptamanii, este timp berechet.....
Traditia spune ca mamicii trebuie sa i se citeasca, molifta sau asa ceva si se mai spune ca nu poti asista la botezul copilului, de fapt nu poti intra in biserica, daca nu o ai citita. Aici fiecare face cum crede, personal, dupa nastere, o sa chem preotul acasa ptr. sfestanie(nu am facut si este casa noua), molifta si ce-o mai trebui.....Cu citit la bebe, dimpotriva, stiu ca nu trebuie, sa nu se ia din taina botezului(la ultima parte s-ar putea sa bat campii, dar stiu de un baietel bolnav, caruia preotul i-a citit la spital, iar la botez i s-a facut doar jumatate de slujba)
iriss_04 spune:
nikolici:nu am auzit de citit preot ,o fii iar vreun babism in care eu una nu prea cred
Mommymagda:felicitari pt Miruna
300:nu spala azi plsss e mare sarbatoare si nici duminica sa nu mai speli nu este ok,,,eu una nu sunt mare bisericoasa dar nici vinerea nu spal,si mai ales acum ai un bebic in pantece,nu te supara pe mine dar asa gandesc eu
ratonelu:AFI sigur este o masurat legata de lichid amniotic apare pe eco la mine in dreptul ei,,,
uita-te pe eco la femur, doctora mea mi-a zis ca dupa lungimea femurului iti da cu exactitate varsta lu bebe
si ai grija de tine
in alta ordine de idei noi suntem bine si happy
maine ne suna doctora sa vada ce garzi are si maine sau poimaine intram la ceza,,
pup toate fetele
39+andrei sebastian
AMR 2 saptamani
300 spune:
Iriss ce putin mai ai!!! Nu spal azi. Nu stiu, dar a propos de spalat, cata vreme nu ma opintesc eu ci le arunc intr-o masina automata mie nu mi s-a parut ca sfidez pe cineva pana acum. Pe vremuri, e drept, spalatul er o munca epuizanta si cred si eu ca nu se practica in zile de sarbatoare!
felicic, e o doza deadevar in ce a auzit nikolici. sa va spun, intr-o zi in autobuz vorbea o tanti cam tare la telefon, se interesa de un preot in zona ca ii nascuse o ruda, tocmai se intorcea de la spital si trebuia chipurile sa ii citeasca de dezlegarea apelor. Cert e ca era ceva de ape. Poate e vorba de asta...
Si da se paree ca la noi la VL se citeste molifta proaspetelor mame pana sa... poata iesi din casa.
35+
Anda Teodora
pozne cu burti si alte nebunii
clau_geo spune:
Bine v-am regasit burtici,
in primul rand felicitari multe, sa fiti sanatoase sa, va reveniti repede si sa aveti bebelusi sanatosi
Dyanira si Andrei Tudor
Lauretta si Bianca Nicole
Andreea_and si Mina Alexandra
MommyMagda si Miruna Anisia
despre mine va spun repede dar promit sa revin zilele viitoare cu detalii amanuntite, sunt relativ bine, incerc sa imi revin dupa operatie desi e greu, am facut deja furia laptelui si colici, iar Irina a avut 3300 gr, apgar 9, 49 cm, nascuta la 9.30 prin cezariana, este o mancacioasa si jumatate, destul de cuminte si ne-a luminat si implinit viata cu venirea ei.- revin cu poze si filmulet.
Multumesc mult tuturor pt felicitari
si urari de bine si va doresc sa aveti aceiasi stare euforica cand veti naste, cum am avut eu ![]()

va pup si ne auzim zilele viitoare
37 + weeks - Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 zile +/- cateva
iriss_04 spune:
300:
nu fi supi pe mine
fetelor acum am vazut la stiri
:in giulesti o asist a incurcat spiirtul cu un dezinfectant(nu se stia ce tip de dezinfectant) si a desfigurat 4 copilasi,,,au rani groaznice,,ufff groaznic de neatente
39+andrei sebastian
AMR 2 saptamani
tzitziri spune:
Ne-am intors
in aceeasi componenta!Am mai citit pe diagonala ce s-a scris si le felicit pe Andreea_and si MommyMagda!Sa aveti bebei sanatosi si frumosi si cuminti si mancaciosi si cum mai vreti voi!
Apoi Eva...sa ai o nastere usoara si astept mesajul care ne anunta de bebe Luca
.Tocmai citeam la capitolul trecut ca simteai ca o sa depasesti termenuul si ia uite cand apare bebe Luca.E dupa ei nu dupa noi
Noi am stat in spital 2 nopti pentru ca sambata pe la pranz am simtit brusc o presiune jos (de fapt senzatia de urinare) si pana sa ajung la baie am udat tot tamponul.....si nu am putut sa retin fluxul.Asa ca m-am dus la spital.Pentru ca dr meu nu era in Bucuresti,desi aveam membranele ok (nu am mai pierdut nimic de atunci!), colul deschis i-a facut sa ma tine acolo.Si preventiv am stat!Pana azi cand a venit dr meu si m-a trimis acasa.Doar colul e deschis de 1 cm...ieri am inceput sa pierd din dop (secretie cu mici firisare maronii prin ea- doar putin ieri) dar nu am contractii.In spital am facut si injectii cu tocolitic in caz ca apar contractii si continui Gynipral.
Banui ca pierderea de lichid era de fapt pierdere de urina (cred ca mi-a dat un shut si desi nu imi venea deloc sa fac....a rezolvat el)..oricum de atunci am mereu tampon de vata sa observ orice scurgere.Se vede mult mai bine pe vata daca e ceva decat pe tampoanele zilnice de le port eu.
Dar cred ca mai rezistam o saptamana...la control mergem peste o saptamana daca nu mai apare nimic nou...poate atunci.Stam tot cu capul in sus si suntem bine!Ne-a monitorizat si era totul ok.M-am familiarizat cu sala de travaiul si cu spitalul.Adica am avut ocazia sa le vad si nu mi se pare asa de groaznic.
Mai vedem ce o sa mai fie.Va
pe toate pentru grija!
36+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
_irina_ spune:
Fetelor, nu dati cu rosii dar eu stiu ca e sf Maria si nu vreau sa spal din dorinta de a infrunta pe cineva, dar nu stiu daca mai apuc maine sa spal, mi-e ca acusi ajung ls spital.
La capitolul bagaj m-am blocat la geanta. Stupid, stiu.
38+
- Andreea
musettepink spune:
Clau bine ai venit acasa!!!!!!!!1Te asteptam cu detalii!!!!!!
Iriss poate ne nimerim in aceasi zi!![]()
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
39+

LUCA

AMR 3 ZILE 

alexa si mami spune:
wow, ce de vesti bune!!!
ma bucur sa vad ca proaspetele mamici ne scriu.
am vazut un sebi de aly frumos foc, sa fie sanatos si cuminte!
clau, ma bucur ca sunteti bine.
si cea mai cea cea... eva naste?!!!! ce s-a intimplat cu feeligul?:))
eva
nastere usoara si un bb sanatos!
mii de felicitari pt magda! mirunica sa fie sanatoasa si cuminte!
dupa nastere, la 8 si 40 de zile tre' citite rugaciuni. la 8 zile pt insemnarea copilului (adica numele) si la 40 pt mamica lauza. nu au nici o legatura cu botezul, feli.
alexa si
mami