Mamici norocoase de sept -oct 2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 12
maryb spune:
ilia scuze atunci, am crezut ca cei 2 copii ai tai spui ca sunt scorpioni. Si eu vreau sa fie scorpion ca si mine bebe, acum sa vedem cat vrea sa stea el la mami in burtica.
maryb
32+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
_
AMR 8 sapt 

musettepink spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui 300
Hai ma, eu spal cu predilectie duminicile, si atunci fac si curat. Si ce-i cu asta? Azi mai am o lenjerie de pus la masina si cred ca n-o sa ma impiedice nici o sfanta marie, o sa zica eventual fa, mama, cat mai poti. 35+ Anda Teodorapozne cu burti si alte nebunii |
eu zic ca nu e tocmai ok ce faci dar ....azi e totusi o sarbatoare mare!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!

39+

LUCA

AMR 3 ZILE 

ratonelu spune:
ca de cateva ore caut pe net ce inseamna HL(jeanty) si nu gasesc..
carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
maryb spune:
300 nu spala azi....este o mare sarbatoare, nu se poate sa speli tocmai azi.
ratonelu HL stiu ca inseamna humerus lenght.
maryb
32+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
_
AMR 8 sapt 

Nausica spune:
Mommymagda, felicitari pentru Miruna! Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea!
La multi ani! tuturor Mariilor, in special tie, Eva! Ce cadou mai frumos puteai tu sa primesti de ziua ta?
Nausica
33+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
nikolici spune:
Hai mai fetelor....
Ma simt prost ca am spalat...dar nu mi am dat seama
decat dupaaa.
Karina Alessia
am 35 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
AMR 32
noi doua
nikolici spune:
Burtici si mamici,
Intrebare...tocmai mi s a spus de catre o prietena ca trebuie sa i se citeasca bebeului de catre un preot inainte de al scoate afara...eu nu am auzit de asa ceva.
Voi stiti de asta?
Karina Alessia
am 35 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
AMR 32
noi doua
sept-oct2008 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ratonelu ca de cateva ore caut pe net ce inseamna HL(jeanty) si nu gasesc..![]() carla,37+ putoiu sasha prune si pepene...pepene si piersici.... |
nu cumva este lungimea humerusului?
apropo, pe eco asa scrie "oprit in evolutie"?
300 spune:
Nu tin sa spal de sf maria. In principiu sunt un om ocupat careacasa abia are timp sa doarma, de aia mi se pare putin anapoda ca. atunci cand chiar am timp,sa ma mai cramponez si de superstitii de orice fel.
Nikolii, noi am crescut in vremuri in care nuse citea asademult si uite cane-amfacut mari. daca vrei sa implinesti astfel deobiceiuri, sa tii cont ca sunt diferite de la regiune la regiune, eposibil ca aicis aseciteasca si in Moldova, zic si eu, nu... Sitotusi in Moldova denasc pusti sanatosi nu?
Oricum nu cred ca arunc lenjeria aia in masina pentru ca trebuie s-o intind la casa cea noua mai tarziu. Deci nma conformez da?
oricum sarbatorile astea mari religioase au ceva dragut in ele, e imposibil sa nu-ti placa atunci cand vezi ca se bucura atata lume, v-am povestit pe de alta parte cum a devenit fi-mea Teodora - deci nici eu nu sunt neaparat o antirelioasa oki?
35+
Anda Teodora
pozne cu burti si alte nebunii