Mamici norocoase de sept -oct 2008 (144)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Felicitari MommyMagda! Sa fie sanatoasa Miruna si sa-ti aduca numai bucurii!

Eva nastere usoara! Draga de tine...mai e putin si iti vei tine puiul in brate...

M-am hotarat...l-am trimis pe sot sa-mi cumpere Debridat..am citit ca regleaza si tranzitul intestinal..ma rog...ca de obicei parerile sunt impartite...unii spun ca ajuta altii ca ba...oricum incercarea moarte n-are! Incerc si cu asta poate ii face bine uriasului Edi :)

Eu am doua ceaiuri pentru colici: unul care are si menta de la Celmar Baby Tea se numeste (are in compozitie pe langa menta musetel, fenicul, chimen) si altul de la Teekanne care tot Baby Tea se numeste si nu are menta (are decat fenicul, anason si chimen). Dilema mea e urmatoarea: de ce pe cel de la Teekanne scrie ca e recomandat de la 3 luni in sus? Oare anasonul are ceva contraindicatii la bebeii mai mici de 3 luni?

Mamica fericita de Eduard-Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

giulianna, ceaiul de chimen si anason e recomandat mamicilor care alapteaza, pe motiv ca stimuleaza lactatia, deci nu are contraindicatii la bb. ba, daca nu ma insel, anca ii da carlei intre mese, asa ca... nu e nicio pb!
ce credeti ca fac eu acum? imi caut pe net o noua culoare de par m-am plictisit de moaca mea!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

felicitari mommymagda!!!!!
Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!!!!!
Multi !

ratonelu, acum bebe e prea mare si nu mai poate fi masurta, doar lungimea femurului e trecuta pe eco..... nu te mai stresa, ca nu il ajuti pe bebe deloc, DIMPOTRIVA!!!!!

37+ Daria Anastasia

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Felicic eu tin genunchii stransi, dar scorpion nu mai iese...

38+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Giulianna, Ilia are dreptate , eu ii dau Carlei cam 120 ml/zi, intre mese. N-am cumparat amestec, am o punguta de chimen si una de anason si pun cam 1 varf de lingurita din fiecare. I-am dat si Baby Drink, dar parca n-a avut nici un efect si nu-mi placea ca era instant. Macar astea doua stiu sigur ca sunt naturale. Sa-mi spui te rog cum merge cu Debridat-ul, sunt tare curioasa Doamne ajuta sa-i treaca colicii lui Edisor.

MommyMagda felicitari pentru printesa Miruna, sa-ti traiasca.

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

nikolici....te iarta daca nu ti-ai dat seama.

carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Hai ma, eu spal cu predilectie duminicile, si atunci fac si curat. Si ce-i cu asta? Azi mai am o lenjerie de pus la masina si cred ca n-o sa ma impiedice nici o sfanta marie, o sa zica eventual fa, mama, cat mai poti.

35+ Anda Teodora

pozne cu burti si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_
Eu am doua ceaiuri pentru colici: unul care are si menta de la Celmar Baby Tea se numeste (are in compozitie pe langa menta musetel, fenicul, chimen) si altul de la Teekanne care tot Baby Tea se numeste si nu are menta (are decat fenicul, anason si chimen). Dilema mea e urmatoarea: de ce pe cel de la Teekanne scrie ca e recomandat de la 3 luni in sus? Oare anasonul are ceva contraindicatii la bebeii mai mici de 3 luni?

probabil o sa-ti raspunda si fetele, dar eu iti spun ce in mod sigur ti-ar spune moasa care tine cursul la care ma duc eu: de la 3 luni in sus, pentru ca pina atunci nu se recomanda sa-i dai lui bebe nimic altceva decit lapte de la sin. ceaiul respectiv il bei tu si efectele se transmit la bebe prin lapte. in plus, iti stimuleaza si tie lactatia.

Nausica33+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Mommymagda, felicitari pentru Miruna Anisia! Sa va bucurati una de alta ,sa creasca frumos,cu cat mai putini colici posibili la inceput si sa ii placa mult lapticul!

35+ Anda Teodora

pozne cu burti si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

ramona.

carla,37+ putoiu sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

stiu nocom...ai dreptate

carla,37+ putoiu sasha

Mergi la inceput