Mamici norocoase de sept -oct 2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 10
ilia_99 spune:
felicitari Mommymagda! bine ai venit Miruna!
mai ratonelu, ai grija cu majoretele alea ca-mi crescu tensiunea... pai felicic e de-un leat cu mine, sa zic asa, se poate? uff..
32+
andy.p spune:
FELICITARI MOMMYMAGDA PTR PRINTZESA MIRUNA SA CREASCA MARE SI SANATOASA.
38+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabinel ma bucur ca mandra e bine. e la termen, capoasa ca tac-su, in schimb e frustrant ca nu vrea si nu vrea. mai aveam putin si-o imploram pe doctora sa ma interneze. am apreciat faptul ca desi era de garda, si-a facut timp sa ne explice pe intelesul prostului cum stam si care-i situatia. ea mi-a calculat data nasterii dupa data conceptiei si nu dupa UM cum face majoritatea. deci se mai poate sta o saptamana, insa nu stiu cum voi mai avea eu rabdare. ratonelule, ma bucur atat de mult sa te vad cu moralul sus ![]() 40+ cu Amalia Stefania |
Daca vrei neaparat ...sa iti convingi printesa sa vina ...incearca ULEI DE RICIN.
Eu am luat la Stefan ..era la o zi dupa de am facut 40saptamini...si nu vroiam sa il fac fecioara...asa ca mi-am incercat norocul...seara pe la 12 l-am luat ..si dimineata s-a declansat travaliul...pacat ca pina la urma la eco s-a vazut un hematom si am intrat in cezariana de urgenta..dar baiatul meu LEU a iesit.
Parerea mea ..e cea mai putin invaziva metoda ..si daca nu e pregatit bebe..nu iese.
Mama mea m-a convins sa il iau ..cind mi-a povestit ca ea a luat acum 30 de ani timp de o saptamina ulei de ricin...si eu tot nu am vrut sa ma nasc ..asa ca merita incercat..singurul impediement e ca pazesti baia pentru citeva ore ..dupa ce il iei ...dar asa esti numai pregatita pentru nastere.
BAFTA

LIDIA
(37w+)cu
si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/...
Gata cu emotiile...suntem la termen!!! 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
felicic76 spune:
ratonelul: ce-as mai putea zice
? oricum, sa stii ca ai posibilitatea de a-ti edita si sterge mesajele, dupa ce postezi, te duci in dreapta la butoane, ok?
illia: stai calma, ca nu ma las eu intimidata de nishte majorete, mai am timp berechet
ne cautam la semne dupa 15 oct incolo, ok?
33+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
ilia_99 spune:
felicic, dupa 15 oct, da' nu ff mult ca io l-as vrea balanta nu scorpion
nu de alta, da' deja am 2 in casa, mi-ajunge! plus ca, dup-aia se incurca in torturi: pe 21 e fiu-meu, iar pe 30 e fii-mea, asa ca... o tin tot intr-un party in oct!
32+
maryb spune:
ilia eu stiu ca pe 21 oct este tot balanta, nu scorpion. ![]()
maryb
32+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
_
AMR 8 sapt 

ratonelu spune:
ilia,felicic,promit sa nu mai fac![]()
mai ales ca...stati la coada,deaaaa???
carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
felicic76 spune:
| citat din mesajul lui ilia_99 felicic, dupa 15 oct, da' nu ff mult ca io l-as vrea balanta nu scorpion ![]() 32+ |
io l=as vrea scorpion
eu dupa eco am intre 7 oct si 28 oct, dupa UM 28 oct si dupa eco de 8 sapt 22 oct. Sincer? as vrea sa-l tin pana pe 22 oct
33+
Vladfalcone
bibinika
D'ale gravideniei
ilia_99 spune:
| citat din mesajul lui maryb ilia eu stiu ca pe 21 oct este tot balanta, nu scorpion. maryb 32+ cu ![]() marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu stiu! da' tati e si el scorpion, de-aia ziceam sa echilibram putin treaba, ca o sa-mi manince urechile!!! ![]() poze cu mami si bebe _ ![]() AMR 8 sapt ![]() ![]() |
32+
ilia_99 spune:
eu am dupa UM DPN 12 oct si dupa echo 25 oct. (apropos, daca poate sa modifice si la mine in listuta cineva asta si spitalul care ramine Municipal. multu!) acu... om vedea!
32+

Amalia Stefania