Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (100)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Doamneee,cat am scris.Cred ca fac parte din categoria,scriu o data si bine,scuze dc v-am impuiat capul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Iar eu...Punctual si pe fuga cu niste intrebari:
1. Stie cineva ceva de VIROZA RESPIRATORIE CU ERUPTIE PE CORP?

Victor are, cica, asa ceva. Spun "cica" pentru ca mi se pare cam ciudat, dar...Medicul meu nu a dat-o in bara pana acum, totusi sunt cam cu inima indoita. Victor a avut vreo 3 zile temperatura (pana in 39, cam asa) apoi pe fata i-au aparut niste bubite, i-au trecut a doua zi si i-au aparut pe corp. Si de aici aproape au disparut. Medicul a zis ca nu e nimic gen rubeola (de altfel a fost vaccinat luna trecuta, da ROR-ul ala controversat). Si nici roseola. Cica ganglionii nu sunt deloc mariti. Ma rog... Si - iar "cica" - virusii pot da uneori si eruptii, fara sa fie obligatoriu cei mentionati, aia de rubeola, rujeola, roseola etc-ola

2. Imi mai scrieti si mie programul de masa al copilasilor vostri? Noi am ramas la:
dimineata lapte la san si uneori painita cu o pasta de branza, sau cu cascaval, sau o sunculita de pui/curcan, sau pateu facut in casa
pe la 10-11 fruct (roade singurel nectarine/piersici/mai rar mere - nu e fan - curatate, banana)
la pranz - supe/ciorbe la greu. Sau pui la cuptor cu legume. Sau legume cu ou fiert. Sau pilaf.
pe la 5-6 un iaurt, branza de vaci si iar fruct
seara...uneori cereale, rar legume (stiu ca cina ar tr sa fie mai consistenta, mai mute legume, dar cred ca sunt cam obosita si...Am sa incerc paste. Am luat paste integrale pentru sfat)
E oare ok programul nostru?

3. Daca d-na Jadi e prin zona (s-a intors de la turci?) poate hermeneutizeaza putin: Victor a ales de pe tava un cd, o icoana si postit-uri (hartiutele alea adezive). Eu am zis ca o sa aibe viata dubla, ziua popa, seara dj. Iar postiturile sunt pt ceva de genul: "ora 16 - parastas" "ora 21 - mixez in club xyz"

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

N-am mai editat ca sa adaug si poze, ca si asa e lung mesajul. Asa ca pun poze aici:

la mare, iar aici cateva de la motz. Nu a vrut sub nici o forma sa aleaga stetoscopul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz

N-am mai editat ca sa adaug si poze, ca si asa e lung mesajul. Asa ca pun poze aici:

la mare, iar aici cateva de la motz. Nu a vrut sub nici o forma sa aleaga stetoscopul.

frumosi,frumosi,frumosi....
si nu a pierdut abzolut nimic ca nu a ales obiectivul,daca locuiti in alta tara poate,dar nici asa....crede-ma...
imi era dor de voi,vezi ca suntem in septembrie cand vi la arad?

loredana se vede ca ati fost in concediu,esti mai relaxata si ma bucur tare.felicitari pt gimnast!

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

editez ca uitam,oana da sunt angine care merg si cu eruptie,am trecut si eu cu eli prin asta de vreo 2 ori,si milena cu mihnea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Salut fetele

Ghinetz, si eu l-am vaccinat pe Paul de cateva zile pt ROR si m-a avertizat ca ma pot astepta la o reactie a vaccinului la 4-6 saptamani de la administrare. Tine ochii pe pitic si un pupic sa ii treaca repede.

Fetelor m-am uitat asa rapid la poze- dragute toate dar mi-a cazut asa la inima -Dani-. Pana la urma ce conteaza culoarea ochilor?

Fug sa scurtez pantalonii lui tata.

Luna eu pe bune te primesc in vizita.

Cu drag Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Salutare!
Am pus si eu cateva poze de la intalnire www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=25" target="_blank">aici

Inca o data spun, mi-a facut placere sa va revad/cunosc Sunteti draguti cu totii, si mamici, si bebei...
Karligutza, merci pt urarile de ieri, la anul o vom serba pe Ana Maria "live". Si...ma bucur ca ti-a placut burtica mea . Si eu voi fi nostalgica dupa burtici, dupa ce voi naste a doua oara.

Emily este o dulce...s-a mai tot certat cu Andreea pe niste servetele parca...
Miron simpatic ca de obicei, Adeluta o scumpica si ea, parca parca aduce un pic cu Andreea la alura, la capsor. Dani a dianei_dun, firava, dar activa (tot cam ca Andreea), baietii lui Andutzy, Dragos, cel mare s-a jucat cu toti bebeii, Horia dadea noroc...
Noi nu am fost chiar in forma maxima, caci suntem cam maraita ca ne ies niste dinti si maselute, avem gingiile umflate...

Mai vrem intalniri
Pupici

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 30+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Ghinetz, multa sanatate lui Victor, sa-i treaca repede... La termeni medicali nu ma pricep, sa intre Anya sa-ti explice...
Loredana, bine ati revenit. La fel am procedat si noi, am fost o saptamana la mare singuri, si apoi una la munte si cu Andreea.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 30+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Oana/ghinetz noi mancam laptic la 6 dimineata, 210 ml, apoi mic dejun cereale sau fructe cu iaurt pe la 8,30-9, pe la 1 pm mancam pranz, mancarica gatita, pe la 4 ceva snack, fructe biscuiti etc, iar intre 6-7 cina mancarica gatita sau sandvis. La ora 8-8,30 la culcare bem inca un bibe de 210 ml lapte. Dupa masa de pranz si cina desert iaurt sau fructe.

Squirrel eu as veni sa va vad prin noiembrie, mmm ce luna frumoasa (probabil va ploua la greu), m-am uitat la bilete si sunt ok preturile, asta daca e si Timi prin zona si gasesc si ceva B&B nu foarte scump si bunicel pt doi copii. Ce ziceti? Vorbesc si cu al meu oricum.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Am vazut poze de la intalnirea din Herastrau. Numai copii frumosi, mamicile la fel...

Ghinetz, am vazut pozele voastre...baieti frumosi, mamica frumoasa.
Program de masa , noi avem asa: dimineata laptic(formula), 10-11 fructe, la 12,30-13 legume(saulegume+carnita, sau ficatel, sau peste, etc), cand se trezeste, adica pe la 15-16 branzica cu un fruct sau cu cereale sau cu painica, iesit afara, apoi pe la 19,30-20,00 o gustarica(iaurt, sau branzica) si in sfarsit pe 21-21,30 cereale si somn la tzatzica. Ura! Dar programul asta de masa este de cateva saptamani. Ca pana atunci vai si vai, probleme mari cu mancarea cu rugaminti ...
Din aceasta cauza nu imi mai fac probleme, si zic ca au si ei ritmul lor, si problemele lor. Acum Andrei cred ca nu are nicio problema... cum ar fi vreun rebel de dintisor.. si de aia ma gandesc ca mananca bine ... si chiar mai are cate o noapte in care uita sa se mai trezeasca(pe la 3,30-4)... si ce bine este!!!

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Super pozele din Herastrau! Imi place sa va vad asa impreuna.

Fetelor eu va invidiez cu programul de masa. Eu oricat incerc nu reusesc sa ii fac. Degeaba are ora de masa la 13-14, daca ea atunci e obosita si vrea sa doarma. Nu reusesc nici program de somn nici de papa. Offf! Sper ca de saptamana viitoare cand ne mutam (singuri noi 3 YUPYYY) sa ne mai punem la punct cu orele fixe de somn si papa, nu doar asa...la cererea muchiuletilor de domnisoara micutza.

Ghinetz, multa sanatate lui Victor . Am vazut ca ti-a raspuns Alina la intrebare. Eu una nu ma bag ca nu am patit si nu ma pricep.

monicabo cand vad 30 saptamani la semnatura ta parca nu imi vine sa cred cum a trecut timpul. Parca ieri ne anuntai ca o sa mai vina un bebe.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput