Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (100)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mai mai frumoase poze am vazut si sunteti frumoase toate, toate. De Strumfi nu mai zic, chiar haiosi invadand parcul.

Mada o intrebare, cum ai carat buzz-ul in Romania? Si sa nu-mi zici ca ai su bunici in Arges ca deja... ceva e curios.

Am uitat sa va zic ca eu cu Mada am descoperit ca avem nume de familie apropiate ca rezonanta, sotii nostri sunt in zodia fecioarei noi in zodia taurului, numele sotilor incepe cu J, si daca are si bunici in Arges e clar.

Squirrel si eu il am pe Cosmin de 7 ani asa ca uite ma ingrijoram ca daca vin in Irlanda sa o vizitez pe Timi Cosmin s-ar plictisi, acum ca ti-ai facut curaj sa ne scrii chiar ca imi fac mai abitir planuri de vizita sa va vad pe amandoua si il includ si pe Cosmin in planuri. Problema e ca al meu sot nu mai are concediu.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Aylin ma bucur sa te citesc iar.

Mychy felicitari pt intarcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Salutari.

Suntem si noi pe aici, mai citim, admiram copilasi. Nu prea mai am timp (si stare) de scris, dar...sa nu ne uitati.
Pupici.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Mai mai fr

Mada o intrebare, cum ai carat buzz-ul in Romania? Si sa nu-mi zici ca ai su bunici in Arges ca deja... ceva e curios.

Am uitat sa va zic ca eu cu Mada am descoperit ca avem nume de familie apropiate ca rezonanta, sotii nostri sunt in zodia fecioarei noi in zodia taurului, numele sotilor incepe cu J, si daca are si bunici in Arges e clar.

Ai uitat sa spui ca am facut acelasi liceu, ca am plecat din tara in acelasi an si.... si da aveam bunicii din Arges, mai exact din Aninoasa de la vreo 20 de km de Campulung Muscel....it is weird!

Buzz-ul a fost ok... inca nu m-am decis ce model sa iau sport si cum am plecat cam pe nepregatite era sg solutie..
Ghintetz si Aylin si eu ma bucur sa va recitesc!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Mada da, uitasem de liceu. Apropos, mi-ai promis ca vii la noi, cand vii? vreau sa vad fetele impreuna. Eu sunt multumita de asta de acum carutul, si ca pret si ca si calitate.

Ghinetz eu nu te-am uitat, m-am gandit ce mai face si tu si alte fete dar nu scriu ca n-am timp.

Fetelor eu sunt tare ocupat si la serv si acasa asa ca daca o iau pe campii si scriu idiotenii sa ma scuzati.

Cafera te-am visat nopatea trecuta si aveai un bebelus...era baiat.

Mergi la inceput

Mada am uitat sa zic, bunicii ii am cam la 30 km de Pitesti comuna Poiana Lacului, Arges.

Hai mai fetele internationale, ne mobilizam si noi sa ne intalnim undeva in Europa (la Paris ziceam ultima oara) dupa revelion? Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola mamici!

ce ma bucur ca citesc lume noua ....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

heyyyaaa

bun venit tuturor mamicilor la shtrumfarie!

timi mercic de reteta.
Multam fetelor care ne-au pupacit sa ne treaca buba... care ne-a trecut proape de tot
oana

lunaMada astea da coincidente..

aylin bine ai revenit...te asteptam mai des

Luna pupam Adelicioasa mergareatza

xerxe sper sa scapati mai repede de 'deparazitare' ccred ca iti e tare greu....Uff ..

Felicitari fetelor pentru intalneala :)

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna.
Ne-am intors si noi din concediu,am fost la turci.Copilul nu l-am mai luat si bine am facut,ca am fost cu masina si sincer nu cred ca rezista atatea ore (22) in masina.A fost foarte frumos ,dar mi-a fost tare dor de pici.Si lui de noi,ne striga in fiecare seara si ne suna.
Acum o sa mergem si cu el cateva zile la munte ca sa ne ierte ca nu l-am luat.
Am vazut ca scrieti de progresele puiutilor vostri si ma bucur pentru fiecare in parte.Si David ma uimeste in fiecare zi cu cate ceva nou,ma uit la poze de cand era mic si nu-mi vine sa cred ca e tot el si cat de repede trece timpul.
Vorbeste foarte mult,de obicei spune primele 2 litere de la orice cuvant,adica ma- e masina,mandarina,masa....Pe "c" nu poate sa-l zica drept urmare cc e tata .In rest ne delecteaza cu dansuri,cum aude muzica danseaza,chir daca e culcat ,in fund sau in picioare.Face karate si cu mainile si cu picoarele daca il tin,facer lumanarea ca Nadia Comaneci si de fiecare data ia nota 10.Stie sa arate cati ani are si cum il cheama adica "da= david".
Cu tavalitul nu prea avem probleme,mai maraie el daca nu-i convine ceva,dar ii trece daca ii arat altceva.
Baga in gura tot ce prinde si eu ii zic sa scoata limba si-mi arata ce are in gura.Asa il pacalesc si-i scot ce are in gura.
Aaaa si gata va mai zic ca are o obsesie cu cosurile de gunoi(in traducere se numesc de) arunca tot ce prinde si e fericit nevoie mare.
Pupici si o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

so,revin.....
am vazut pozele,suuuuperr!mai ce drag imi e de voi!
mada esti ca o papusa si gena asta i-ai dat-o si lui emily.diane-dun ma topit dani a ta,e asa de finutza si delicata.andra arati beton,ai slabit nu gluma si mara e o blonda desavarsita cu limuzina si a crescut fantastic de mult.andutzy i-am vazut pe baietii tai frumosi foc si tu esti o mamica tare tanara.monica pe zi ce trece infloresti,cu siguranta mai tarziu vei iesi cu "surorile "tale la plimbare nu cu fetele.familia paticut neaparat sa faceti comanda la barza de o fetita,desi aveti o bijuterie de baietel,ati face o fata.iar adeluta este dementiala,am vazut cum o alearga pe karli la greu.cata energie!of asa imi pare de rau ca nu a fost sa ne intalnim.
am uitat pe cineva?....la neuronii mei totul e posibil....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput