Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (100)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

sal,
ma bucur ca v-am cunoscut si revazut
Mi-a facu mare placere intalnirea, ma bucur ca vad atatia copilasi, care mai de care mai jucausi...
Am vazut ca o lupta continua pt jucarii...asa fac toti, inclusiv Andreea mea.

Avem si noi ceva poze, le vom pune maine!
Mada, imi pare bine ca v-am cunoscut, cci cu ocazia venirii tale in tara ne-am cunoscut.

Sper sa se mai organizeze intalniri si sper sa fie si pana nasc eu...ca pe urma o sa fie mai dificil o perioada...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 30+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Ma bucur intotdeauna cand aud de intalniri chiar daca nu am cum sa particip si incerc sa imi imaginez cum a decurs. Cu Paul la varsta asta e o provocare sa ma asez. E motorizat rau si nu stiu ca nu oboseste. Se aseaza in fund cate 5 secunde ca pe cand ma asez eu el e iar sus.

Trebuie sa imi chem toate prietenele la cafea pana am ajutor.

Eu in general uit, va avertizez, neuronii sunt inca in faza de desmortire(daca se vor trezi vreodata), mai am un baiat Vlad de 8 ani. La poze ma uit doar maine, acum nu mai am energie si trebuie sa fiu odihnita cand imi aleg nora ( Paul e saten mai blondut cu ochi negri, deci aici trebuie ochi albastri bucle nu are importanta ca se pot vopsi negre).

Voi veni si eu cu ceva poze cand imi vine sotu acasa, sa nu ziceti ca emit pretentii degeaba.

Pruncii i-am adormit, ma duc si eu in lumea viselor/cosmar voi vedea ce ca Vlad e racit.

M-am autodepasit la scris tinand cont ca sunt ardeleanca si injinera.
Va pup si eu mai vin
Flavia

P.S. Timi, Luna eu sunt in Irlanda,Dublin- si cum spuneam mai devreme am timp de o cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

eu va zic abia acum noapte buna pt.ca acum am terminat si de botezat toate pozele de la intalnire, asa cum m-am priceput si eu

ma duc sa ma culc acum ca-s 'estenuata'
de mamicile noi n-am mai putut avea grija daca a adaugat cineva detaliile de la nastere pt.copilasii lor, dar daca nu, fac eu si asta dar maine....

gata nene ca ma-ntind.... gud nai! zzzzzzzzzzz

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

Buna dimineata mamici si strumfi!

Hop si eu dupa vreo doua anotimpuri de absenta,va dau repede o cafea tare,facuta la serviciu, profitand de faptul ca inca e pustiu pe aici

promit sa scriu mai des, in masura in care timpul imi va permite, cu cititul sunt in tema, va felicitam pentru progresele de tot felul

sa aveti o zi buna!

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Buna dimi! pt toata lumea.

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Buna dimineata!

Multumim de cafea, cris_m, ma bucur sa te citesc. Profit de ocazie sa-ti spun ca am admirat pozele noi cu Ioana. Si modelul si fotograful, de exceptie. Iar Ioana are niste ochisori absolut superbi! N-am apucat sa-ti trimit ce ti-am promis, dar cred ca s-a rezolvat intre timp, nu?

Multumim de cafea, Lavi, nu strica o a doua cana.

Karli, multumesc pentru cuvintele frumoase.

Aseara dupa intalnire am cazut late amandoua (si eu si Dani), mai ales ca fusesem o tura si pe la dentist inainte, deci eram deja obosite cand am ajuns. Ma bucur mult ca am avut ocazia sa cunosc o parte din mamicile de strumfi si pe copilasii lor deosebiti. Mada este frumoasa si calda, iar Emily ii seamana leit, au amandoua niste ochi albastri superbi! Karligutza este super simpatica si vorbareata, iar Adeluta, acum ca s-a mai marit nitel a inceput sa semene si cu mami, e frumusica foc! Mi-a fost drag de ea cum a acaparat elicopterul, exact asa face si Dani a mea cu jucariile celorlalti... Andutzy mi s-a parut responsabila si stapana pe situatie (deh, experienta isi spune cuvantul) si m-a impresionat momentul in care Adeluta il insfacase pe Dragos de par (profitand ca Dragos statea pe vine si nu stiu cu ce se juca), iar el saracul se juca in continuare, nici nu a ridicat privirea spre ea. Ne-a explicat Andutzy ca Horia ii aplica astfel de tratamente fratelui sau mai mare, care s-a obisnuit si nu riposteaza... Cum sa nu te emotioneze? Paticut, ai o scumpete de baiat, frumos foc si bine dezvoltat, felicitari mamico! Nu prea am apucat noi sa vorbim, poate data viitoare. AndraZ arata foarte bine, nu stiu de ce se plange cand vine vorba de listele de slabit (valabil si pentru toate celelalte, am vazut numai mamici frumoase!), iar Mara este o comoara incredibil de blonda. Am avut ocazia sa o cunosc si pe monicabo si pot sa va spun ca ati avut dreptate, pare foarte tanara! Si burtica abia i se contureaza, desi sarcina e avansata, nu s-a lipit de ea nici un gram in plus. E o norocoasa si eu o invidiez nitel in sensul bun ca o sa aiba doua fete.

squirrel, sanatate lui Vlad, sper ca ati dormit bine.

Noi am dormit rau, ca Dani pe la 2 n-a mai vrut sub nici o forma sa accepte biberonul cu apa, se catara pe mine si tragea de maieu, eu ma faceam ca nu pricep, in fine, pana la urma a dat drumul la sonor - da' TARE! S-a trezit si ta-su si a zis ca ii e foame copilului, sa ii dau sa suga... si m-am executat, halal intarcare noaptea. Simo, stiu ca tu ii dai lui Matei bibe noaptea, spune-mi si mie te rog cum faci, ii dai laptic de fiecare data cand se trezeste sau cum?

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna dimineata si o cafea pentru toata lumea.noi ne pregatim sa iesim,mergem la un targ ce se organizeaza in mamaia de catre producatori de incaltaminte si textile din tara...preturi foaaarte bune.caut pentru mihnea niste incaltari ca suntem cam saracuti la capitolul asta,na creste baiatu'.noi am avut o noapte buna dupa vreo trei cand pe la 1 se trezea urland si urlaaa vreo 20 de minute de nu stiam ce sa-i fac...ma indoiesc ca ar fi de la dinti,io ca mama denaturata ce sunt ultimii doi nu i-am vazut iesind decat in momentul in care aproape erau la niveleul celorlalti mai vechi.va dorim o zi cat mai buna.mai trimit o data mesajul,ca am avut probleme,sper sa nu apara de doua ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Aseara Razvan a vomat dupa ce i-am dat prima doza de medicamente pentru deparazitare. Nu stiu cum o sa ma descurc, cum sa ii dau medicamentele pentru care 5 feluri de luat si toate sunt amare si trebuiesc pisate. In lapte nu le accepta, refuza categoric biberonul, cu seringa se enerveaza si isi face greata si vomita. Cu lingurita sper sa reusesc.
Doctorul ne-a prescris si Vagostabyl, un sedativ usor. Am citit ca e contraindicat copiilor sub 6 ani. Sunt foarte obosita si nauca de cap, pentru ca doarme chiar mai rau decat pana acum, cu mai mult de 20 de treziri pe noapte si plansete. Dar parca as mai astepta cu sedativul. Ar vrea efectiv sa doarma numai cu tzatza in gura. Cum i-o scot, cum se trezeste si plange.
Toata lumea imi spune sa il intarc, pentru ca Razvan are o grija sa caute sanul si de asta nu doarme. Credeti-ma ca sunt atat de obosita incat nici nu ma pot gandi limpede daca imi doresc sa il intarc sau nu.

Am vazut pozele de la intalnire cu niste copilasi scumpei de tot si activi si piloti de elicoptere.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimi!
Am ramas cu sufletul plin de imagini si impresii de la intalnire; imi pare tare tare bine ca v-am cunoscut pe toate!
Karli multumim pentru poze si comentarii, am murit de ras cand le-am vazut!
Impresii, impresii:
Andutzy mi s-a parut foarte tanara ca de altfel si Monica gravidutza. Dragos e cumintel si frumosel...a avut el rabdare sa stea atatea ore la o intalnire de pitici! Iar Horia... dupa ce am vazut pozele de la Karli... something is in the air.. poate faptul ca sunt campioni la mersul de-a busilea sa ii fii apropiat?
Paticutmi s-a parut exemplul tipic de mama-cool, ca de altfel si AndraZ>. Mara are um perisor ca de aur si are un zambet tare smecheros. Miron e ca o papusica, degeaba zice mami ca e doar dragalas... mie mi s-a parut foarte frumos.. Paticut trebuie sa faci si o fetita!
Andrea de Monicabo are niste ochi tare frumosi cu gene lungi si intoarse, mi-a placut cum se certa cu Emily pentru pachetul de servetele!
Adeluta e superba, seamana cu tati dar si cu mami. Imi place ca are personalitate, ma facea sa mor de ras cand isi lua elicopterul si fugea ma akana ca sa se poate juca in pace ! Karli e exact cum imi imaginam, calda, vorbareata mi se parea ca o stiu de o gramada de timp...Imi pare tare bine ca ne-am intalnit!
Diane e o mamica tare finuta! Pare tare calma! Mi-z placut explicatia cu gaura sulului de hartie igienica! Foarte plastica! Trebuie sa i-o fac si lui J poate intelege mai bine. Dani e o scumpica.. seamana foarte tare cu tati; are niste ochi mari si patrunzatori ai impresia ca te pierzi in ei!

In concluzie mi-a placut tare mult intalnire, imi pare rau ca nu am avut timp sa vorbm mai mult, as fi vrut sa amn timp sa stau de vorba bine cu fiecare mamica in parte dar poate can or avea strumfii vreo 3-4 ani sa outem sa stam pe banci in timp ce ei se joaca galesi pe peluza... visez nu-i asa? Si... ups nu se calca iarba!
Maine cred ca plecam la tara in Arges, sper ca poate mai putem sa ne vedem pana plec!
Pupicei la toata lumea, si la noile mamaici de strumfi!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Buna dimineata, multumiri pentru cafea.

Xerxe2005, in primul rand pupici pt strumful bolnavior, dar si tie ...chiar daca nu o sa iti treaca oboseala cu asta...

Nici eu nu l-am intarcat pe Andrei(mai suge dupa amiaza si seara la culcare). Dar nu trage de mine, mai degraba il iau eu .. si pentru ca tot i-am adus aminte.... se bucura cand vede tzitzi..Dar eu cred ca atunci cand ei sunt mai sensibili(gen: iese un dintisor, e racit, e mai marait, e putin bolnavior...etc) au nevoie de mami mai mult decat oricand si ar sta lipiti de noi(mamele) ca marca de scrisoare...iar daca mai si sug cu atat mai mult, asta fiind pentru ei placerea suprema(zic eu).
Asa ca nu stiu cum as face daca as fi in locul tau dar asa, gandind la rece nu l-as intarca acum... cand amandoi sunteti ..vulnerabili.
Sper sa iti revii cat mai repede cu oboseala iar strumfica Razvan sa fie bine. Pupici...multi

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput