Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (100)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

noi ne-am intors de la targ,cel de incaltaminte si textile,din pacate nu am inteles corect asa ca am aflat ca maine se ddeschde,dar nu-i nimic am facut o plimbarica prin mamaia,apoi una prin parc unde fi-miu si-a pus nisip in cap si a incercat sa escaladeze un topogan.am vauzt ca vorbiti de mancarica:
dimineata servim un biberon de lapte,cam 270ml,
inainte de pranz rondele de orez sau porumb,
la pranz vita/peste/pui cu legume,ciobita,
apoi gustarea de la 4 cereale cu fructe proaspete sau iaurt cu fructe,
seara orez/gris cu lapte sau cartofi fierti cu unt si branzica iar la culcare lapte,mai putin ca dimineata.
ne ducem la nani,va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Brazuca va mutati singurei, ma bucur mult pentru voi! Va va fi mult mai bine.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

musso, felicitari ca ai reusit sa-l faci pe mihnea sa doarma singurel! Spor la invatat!
xerxe, of, imi pare rau ca va chinuiti cu medicamentele alea, sper sa se faca bine repede Razvan. Si eu cred ca ar fi bine sa scapati intai de perioada asta grea de tratament inainte sa-l intarci, sa fiti amandoi mai linistiti.
Mada, multumesc mult pt aprecieri, ma bucur ca ne-am cunoscut!
mamii, ma bucur ca Alex e spre bine!
Loredana, sa va fie de bine vacantele, felicitari lui David pentru progrese!
alina.a
ghinetz, sanatate multa lui Victor!
squirrel, mersi mult, imi creste inima cat un cozonac!
brazuca, felicitari ca ati reusit sa aveti un locsor numai al vostru! Conteaza mult.

Am pus poze noi, gasiti linkul pe mailul comun.

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

multumesc diane dune,cam greu cu sporul dar stii,pofta vine mancand.cu dormitul...m-au ajutat foarte mult cele postate de lunasi recunosc,nici nu l-am fortat,l-am lasat in ritmul lui...asa ca o pentru luna1.

Mergi la inceput

Musso

Stii aici e o vorba follow what you preatch. In ultimul timp eu nu ma tin de ce propovaduiam pe aici, din cauza suzetei am ajuns sa o iau in pat frecvent. Intitial adormea singura apoi a si racit si mi-a fost drag sa o iau in pat. De azi incepem trainingul incet incet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Faine mamici si copilasi sim mai si. Da io am o intrebare unde ti-e burtica monicabo?

Karligutz & monicabo merci pt poze.

Ghinetz v-am admirat dar cand am ajuns la masa cu bunatati am zis ca-ti declar razboi.

Luna amm dat sfoara-n tara pt un B&B decent, aproape de centru si pt care sa nu platiti ca pt un hotel de 5*. Hai numa la Dublin ca aici mi-s.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Luna sunt sigura ca acum ne va fi mai bine. Sper sa ne adaptam la viata de chiriasi, si Deni la viata doar cu mami si tati si nu cu casa plina de oameni. Eu am incredere ca va fi OK.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

luna1,eu am incercat toate metodele,gen lasa-l sa planga,dar mi se sfasia inima dupa doua minute,plus frica sa nu ramana fara respiratie,ca asa avea obiceiul,buuun si am zis asta e mergem asa pana la varsta cand o sa simta nevoia de independenta mai acut.trebuie sa specific,mi-e drag sa-l simt in pat langa mine dar nu ma odihnesc,se suceste in continuu...ciudat e ca la el in pat n-are treaba,sunt dimineti cand il gasesc in aceeasi pozitie...apoi am citit postarile tale,mi-au placut,se potriveau pentru mihnea si am aplicat,doua seri au fost grele,in sensul ca se tot ridica dar apoi a mers snur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

BRAZUCA, ma bucur ca va mutati singurei. Ma tot tin de ceva vreme sa te intreb ce mai face Denisa cu rinichii. Ma insel sau iesisera mai multi la numaratoare? Imi imaginez ca e ok din moment ce n-ai mai scris.Ghinet, bine ai revenit si sanatate lui Victor; faine pozele, frumosi copiii. Si ce mari sunt!!!AndraZMai, m-ati innebunit cu intalnirile vostre; io va astept si pe meleaguri nord americane desi pot s-astept mult si bine ca nu stiu cine se incumeta sa vina pe aici in vacanta, poate doar daca va decideti sa emigrati. Se simte cineva cu musca pe caciula?

Mergi la inceput

Valen bati cumva vreun apropos? Daca ma mut in Australia vii sa ma vezi? Acum sincer fara gluma ideea mutarii in Australia ia din ce in ce mai mult contur. O sa fie greu stiu, insa devin depresiva cu vremea asta, deja nu-mi mai vine nici sa ma epilez, la ce bun ca oricum nu ma vede nimeni in fusta.(Iar al meu la cat de obosita sunt nici nu cred ca are sanse sa-mi vada picioarele in urmatoarele 6 luni) In plus pentru ca e vremea asa cum e nu fac decat a cheltuiesc prin magazine ca altfel unde naibi sa ma duc? Asa ca Australia e prima pe lista de tari pe care le vom inspecta.

Musso ma bucur ca te-au ajutat postarile asa eram si eu la primul copil nu puteam sa dorm nici in camera cu el ca ii auzeam respiratia si daca nu o auzeam ma trezeam speriata. Acum dorm de n-am treaba cu ea, insa nu suport si n-am suportat nicicand ca sa fiu arestata seara sa ma prefac sa adorm ca sa se culce copilul, nici pe mine nici pe sot nu ne deranjeaza sa impartim patul cu ea atat timp cat adoarme singura. Asa ca diseara inapoi in patut.

Brazuca sunt convinsa ca va fi mult mai bine in special pt Denisa.

Mergi la inceput