Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (100)
Raspunsuri - Pagina 11
Luna1 spune:
Timi ma voi uita serios la bilete. Tare mult mi-ar placea sa va vad sa imi zica Sophie Hiya. (sau cum naiba se scrie ca am uitat)
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
brazuca25 spune:
Valen, da asa e, e cu un rinichi in plus, dar nu reprezinta absolut nici o problema. Am facut o cistografie cu un aparat foarte performant si a iesit ca este totul ok, nici reflux urinar nici vreo alta problema. Si nici infectie urinara nu a mai facut de vreo 4 luni.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
Timi07 spune:
Luna cam la ce pret pe noapte te-ai gandit? Sa-ti recomand hotelul de pe strada mea? http://www.grandcanalhotel.com/ ma rog aproape de strada mea.
Cine stie ce-o sa-ti spuna Sophie, depinde de faza in care va fi. Dar cred ca va vorbi mai mult cu Lissy.
Am uitat sa va zic ca de duminica fiica-mea vorbeste maimutzeasca, da fluent nu gluma.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
valen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 Valen bati cumva vreun apropos? Daca ma mut in Australia vii sa ma vezi? Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
monicabo spune:
Brazuca, felicitari pt mutare! O sa fie mult mai bine!
Diana, frumoase pozele
ghinez, asemenea - frumosi baietii tai
Luna, te rog, mai pune linkul ala de pe hi5, sa-ti vad copilasii, ca nu il mai gasesc...
Timi, merci.. burtica mea e pe acolo pe undeva nu se vede f tare
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 30+ Ana Maria
valen spune:
Brazuca, ma bucur pt voi. Acum ca tot mi-am amintit de rinichi, poate o sa vb si eu cu pediatra fetelor sa vedem daca avem sanse sa ne trimita la o echo ceva, ca si bunica mea are 4 rinichi (si n-a avut probleme vreodata cu ei, deci functioneaza perfect toti) si poate e ereditara minunea.
paticut spune:
Buna Seara fetelor....
intr-adevar intalnirile sunt minunate atat pentru noi mamicutele cat si pentru puii nostri. ce nu inteleg insa este: de ce trebuie sa vina vreo fata de la mii de mile distanta ca sa ne adunam!!?? oricum pentru madabout si pentru cristina ca au facut posibile aceste intrevederi.
multumesc atat fetelor din parc cat si celorlalte care mi-au admirat baietelul.... credeti-ma ca nici un copil nu este mai prejos.
mi-au luat ochii toate chipesele domnisoare prezente (ca de doar Horia, Dragos si Miron au fost baieti pe acolo!) si incep cu Emily care iti taie respiratia de scumpica.. si credeti-ma vazand-o imi da si mie inima ghes pentru bb2 si fetita cu ochii verzi vreau - asa ca dnul paticut este exclus din schema asta , apoi alergatoarea noastra - Adeluta care se face tot mai frumoasa pe masura ce timpul trece..., apoi intr-adevar scumpica si finuta Dani de Diane-dun , si o pentru mamica ei care este o finuta. si mie imi pare rau diane ca nu am apucat sa vorbim mai mult dar oboseala isi spunea cuvantul la mine si aproape ca nu mai puteam sta in picioare. dar timpul nu e pierdut. vom avea cu siguranta inca o sansa si daca nu se iveste vreo Irlandeza sau Englezoaica sau Italianca sau Canadianca sa ne viziteze prea curand o pun eu de-o intalnire. Promit!
MonicaBo - ca de obicei ma fascinezi cu tineretea ta si cu printisoara Andreea pe care am botezat-o fara sa vreau Mariuca. Scuze draga mea...
nu las la sfarsit de lista decat intentionat pe scumpa Mara de Andraz.. de care sunt definitiv indragostita de la prima intalnire (de Andra la intalnirea cu burtici de la etiquette) si de Mara la prima intalnire din Herastrau de data trecuta. de data asta insa mi-a luat piuitul si taticul de Mara care e un haios si am descoperit ca avem destul de multe in comun...si probabil se mai alatura si altii listei de satui de Romanica.
apropo de emigrare . la noi pe lista e New Zealand... ce zici Luna e destul de aproape de Australia???.. oricum cred ca plecarea e foarte aproape.
Multumesc Diane Dun si Madabout despre cuvintele frumoase la adresa mea...sunteti dragute si va trimit virtual
eu nu am facut poze asa ca m-am bucurat de postarile lui Karli si ale MonicaiBo.
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
valen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paticut Buna Seara fetelor....apropo de emigrare . la noi pe lista e New Zealand... ce zici Luna e destul de aproape de Australia???.. oricum cred ca plecarea e foarte aproape.paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru |
Luna1 spune:
Valen promit cu mana pe inima ca daca ajung in Australia definitiv ofer cazare si te astept sa-ti cunosc frumoasele personal. Si promit si ca ma mut pe undeva aproape de plaja sa vedem...rechini. Si vreau o casa nesimtita, cu geamuri mari si lumina multa Timi stie cum numai ca nu m-a nimerit la pret.
Timi bag acum un ochi la cazare, sincer nu m-am gandit la un pret important e sa fie child friendly si curati ca in rest nu-mi trebuie lux pt vreo 2-3 nopti.
Monica daca n-ai cont pe HI5 nu ai cum sa-mi vezi pozele asa ca intra pe HI5 , logheaza-te cu iulaug2007@yahoo.com si parola comuna de yahoo, apoi acolo la friends ma gasesti pe mine (alina fisher) si intri pe profilul meu si vezi pozele. Complicat, stiu promit diseara sa-mi fac timp sa gasesc o solutie cu pozele.
Luna1 spune:
Wow, Paticut mi-ai facut o surpriza placuta rau. Ca de altfel desi sunt sigura ca voi iubi Australia sunt cam speriata sa plec la capatul lumii. Dar nu mai pot aici asa ca trebuie. Cat de apoape sunteti de plecare? Noi asteptam sa vindem o proprietate aici apoi mergem in vacanta si cu copiii si apoi daca chiar ne place incepem demersurile, cautare job (macar un job sa avem sa nu traim din economii), cautare casa etc.
Valen imi spui mai mult cum te-ai simtit cand ai emigrat la celalalt capat al lumii? Si ai regretat vreun pic?
Brazuca eu cred ca e un noroc ca Denisa are 3 rinichi si functioneaza toti.