Mamici norocoase de sept -oct 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 7
300 spune:
Ma doare teribil spatele cand ma ridic din pat, simt ca ma rup. Initial era pe partea stanga, acum e toata partea lombara si cu greu fac primii pasi. Simt ca mi se largeste si bazinul, dar asta e normal.
Durerile astea de spate,care diuzeaza pe pulpa in jos pot avea drept cauze contractii? Eu n-am avut contractii dureroase, si ce simt nu are nici o legatura cu durerile menstruale, ci mai degraba cu genul ala de durere care apare dupa ce cari mult... E neplacut al naibii si n-am nici un chef sa nasc acum.
Burta mea e mai mult tare decat moale, asa a fost toata ziua, dar nu ritmic ci doar se mentine tare. La mine asa a fost mereu cand se intarea burta. Plus ca azi am simtit burta foaaarte jos. Nu mai eram nici pe departe sprintenuta care am fost sapt. asta...
De cateva nopti ma ridic din pat u burta tare ca un bolovan.
Mamici ce ziceti, se apropie? Sau mai sta? Sper ca ati inteles ceva...
35+ Anda Teodora
pozne cu burti si alte nebunii
khristin spune:
Laureta, felicitari si refacere usoara . Bun venit Biancai Nicole. Mie numele Nicole imi place de mor . Sa ne spui cum a primit-o Inisa.
Anca, nici eu nu-ti recomand sa-i pui capul intre sprijinitoarele respective pe motivul ca micuta ta, ar putea dezvolta acel « flat head », adica capul tesit, limitandu-i mobilitatea…e ok daca bebeii isi misca capuletul intr-o parte si-n alta
Simodina, felicitari atat pt. alaptat cat si pt. kilele pierdute . Inca o data alaptatul isi spune cuvantul…
Piolica, tu esti bine ? Asteptam vesti
Ratonelu, cum adica oprit din evolutie ??? Poate ca cineva ar trebui sa-ti faca inducere si sa-ti declanseze nasterea??? Bb nu e musai bine daca e in burtica ta. Doamne dumnezeule, te iei de cap cum pot sa fie unii medici de neprofesionisti. Incearca sa te vada si 10 doctori daca e nevoie, e dreptul tau…….
Andreea_and, tinem pumnii pt. maine…
Tzitziri, sa fie totul bine cu tine si bb la spital…..ne rugam pt. voi
300, eu zic ca nu e e musai contractie de nastere, poate fi si Braxton-Hicks…..si pe mine ma omoara uneori bebeul cu miscarile lui, am nopti in care cred efectiv ca va iesi de unul singur.
In alta ordine de idei noi am avut azi ora de gimnastica cu domnisoara nostra vreo ora si un sfert si dupa amiaza am fost sa vedem niste Jeepuri de 7 locuri, in care sa incapem noi, copiii cu cele doua car seaturi, plus cei doi bunici…asa e cand se mareste familia.
Cristina
le bébé 36w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
andy.p spune:
buna dimineata!!Va dau eu cafelutza azi fiecrae cum doreste si pofteste.
Eu am dormit super azi nopate,m-am trezit o singura data la shushu..eveniment of course.
Ratonelu sper ca trecut cu bine noapta,sa vii sa ne dai vesti.
300 si eu cred ca au fost doar BH..sper,te asteptam si pe tine cu vesti.
Musette numa azi nu e 8.Tu cum te simti??Vreo miscrae ceva?Pe maine?Da oare Piolica ce face??Ne-a luat-o inainte???
Denisa ce faci??Scoatem agitatele??
38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
300 spune:
Neata!
Cu siguranta BH au fost dar al naibii de neconfortabile de data asta. Nu m-am panicat da voiams a fiu sigura ca ce banuiesc eu e si adevarat. khristin, laura si multumesc.
Carla, ok poate a miscat bebe aseara dar n-ar strica sa ti-l monitorizeze. Daca tu crezi ca la Filantropia nu se baga nimeni ca esti pacienta dr. cutare, mergi la alt spital, acolo e alt ambulator si alti medici in consecinta. M-as monitoriza si eu un pic, ce-ar fi sa "ni se faca rau" la amandoua?
E adevarat ca gravidele au imuntate sczuta. Toooaaaaata sarcina am mers cu mijloace de transport in comun, lucrez intr-o cladire alaturi de alte cateva sute de persoane si nu am racit o singura data in feb-mrtie. A fost de-ajuns a vina fratele lu barbatu-meu sa-mi tuseasca prin casa si acum ma doare o amigdala si ma simt de pe alta lume .
Se anunta zi de stat la pat si mutat calc in consecintza... Eu azi voiams a merg la scumparaturisa-mi iau papuci de palstic si camesi de noapte. Absolut ingrozzitor.
Beau si eu cafea dupa ce termin de mancat (asta e bine ca mi-e foame poate pana la pranz ii dau racelii in cap).
35+ Anda Teodora
felicic76 spune:
andy.p:neatza! pe unde umbla cuscra ta? nu am vazut-o de cateva zile sau am citit eu aiurea?
ratonelul: de la inceputul sarcinii ai avut o problema, sa nu te creada lumea paranoica.....SI CE? este singura perioada cand toate "nebuniile" de care dam dovada sunt scuzate si puse pe seama hormonilor....Acum vad ca de fapt la tine a fost instinct, tu ti-ai dat seama ca ceva este in neregula...Nu vreau sa pun gaz pe foc, eu nu sunt o alarmista din fire, dar cum poti sa stai linistita cu diagnostic "oprit in evolutie" si "retard de 4 sapt"? in fond, tu astepti doar pentru ca "miserupistul" ala de doctor cum ii spui ti-a spus sa mai astepti o saptamana? concluzia mea:lui bebe nu-i mai este bine la tine in burta si ar fi cazul sa luati prima decizie importanta in calitate de parinti.Sper din tot sufletul sa nu citesti mesajul asta, sa fi mers intre timp la spital.
300: eu am avut cateva momente de genul descrise de tine, dureri de ligamente si spate si s-au dovedit a fi pusee de crestere bebe! Eu nu-mi dau seama ca m-am marit in burta asa mult, sunt socata cand toata lumea ma pofteste pe scaunul din fata la masina si mi se trage scaunul pana la maxim in spate!
33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
ilia_99 spune:
buna dimineata, am dormit si eu in vreo 4 reprize, ca de obicei. acum am deschis geamurile in toata casa sa se aeriseasca, fiindca aseara am gatit pentru toata trupa si inca miroase a mincare, beah!
300 pot fi BH, dar s-ar putea ca, fiind prima sarcina, bb sa fi coborit deja in bazin si atunci ligamentele se destind si mai mult.
verifica daca iti intra doua palme de sub sani pina la burtica, pe mine asa m-a inv dr.
si eu am durerile astea, pe nervul sciatic, tot pe stinga, e un efort sa ma ridic din pat.. las' ca trece!
ratonelu, asteptam vesti, m-am trezit cu gindul la tine..
32+
felicic76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilia_99 verifica daca iti intra doua palme de sub sani pina la burtica, pe mine asa m-a inv dr. 32+ |
eu nu am inteles la mine burta pleaca de sub sanii, adica sanii se sprijina direct pe burta.... este de bine sau de rau?
33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicic76 300: eu am avut cateva momente de genul descrise de tine, dureri de ligamente si spate si s-au dovedit a fi pusee de crestere bebe! Eu nu-mi dau seama ca m-am marit in burta asa mult, sunt socata cand toata lumea ma pofteste pe scaunul din fata la masina si mi se trage scaunul pana la maxim in spate! |
Sunt intru totul de acord, e drept ca la puseuri de cretere nu m-am gandit, dar logica e perfecta, pentru ca am mai simtit ceva asemnanator prin sap. 32 dupa care am vazut ca mi-a crescut burta vreo 10 cm. Ei daca e doar asta o sa fiu stoica, mai rau e cu raceala asta, ca pare de-aia de antibiotice.
35+ Anda Teodora
andy.p spune:
300sper sa-ti treaca starea de indispozitie..ptr gat e bun homeogene,iar daca esti si racita oscilo.
felicic hello.Vineri m-am vb cu cuscra-mea ,numa ieri n-am vazut-o pe net.sper ca e bine si nu-mi face vreo surprise.
Este bine inseamna ca nu a coborat bb inca.
38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
300 spune:
Ilia burta mea lasa o palma sa intre. Si da, o simt angajata pe asta mica si simt cum ma intinde, o alint cricul meu. Eu sper sa ramana angajata dar sa stea mai mult ca dpn-ul meu e 6 octombrie si n-o astet mai devreme de sfarsitul lunii pt ca vreau sa-mi dau presupusul la aranjarea casei.
35+ Anda Teodora