Mamici norocoase de sept -oct 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilia_99

a, ce bine, musette, abia astept sa vad perdeaua. eu am avut o pb cu metrajele lor, ca imi tb inaltime 2,80 si n-aveau decit de 2,05 sau cam asa. deci am renuntat la Brico deocamdata, ma mai gindesc ca mai am putin timp.

32+

incerca si la obor,au multe modele........sau nu ziceai ca ai gasit perdea in dulap,de ce nu o folosesti pe aia?Sunt sigura ca va iesi ceva frumos.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

39+LUCA

AMR 5 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

nu-mi ajunge, am sunat azi si am vb acolo unde le-am facut anul trecut si mi-a zis ca-mi tb vreo 9 m ca sa iasa frumos, or eu n-am decit 6 oofff, ma descurc eu..

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

9 metri! Dar tu stai intr-un palat? Ce material este? Foarte subtire?

35+ Anda Teodora

pozne cu burti si alte nebunii

Mergi la inceput

300, daca stateam in palat crezi ca ma mai ocupam eu de perdele? stau intr-un apart, e adevarat ceva mai mare, ca e un bloc nou. lungimea peretelui e de 4,15 si materialul e un voal fff subtire, care tb pus in falduri ca sa cada frumos, sa para bogat, de aia mi-au cerut dublu lungimii ca metraj.

32+

daaar.. acum mi-a venit ideea, as putea s-o pun doar in dreptul usii de la balcon, care are vreo 1,5 m, probabil si atunci imi ajunge. eu calculasem sa fie din perete in perete! problem solved! ce bine e sa vb cu voi, imi vin idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

nu m-am suparat,doar am stat asa in pat ....far sa fac nimic si fara sa vob cu nimeni.asa reactionez io....cand m-apuca strechea...vorba aia.
mai devreme am clacat putin si m-am dus sa-i spun sotlui meu ca io presimt ca bimbi moare...asa ii spune el bebebelului....apoi m-am gandit ca cineva spunea ca ni se intampla lucruri influentate si de noi...adik daca gandim negativ etc.
hai c-am luat-o razna.

am sunat mai devreme la filantropia sa vad cine e de garda si au inceput sa ma chestioneze....cine sut...sunt pacienta lu botica..si uite ca nu simt bebelu...si ca ma doare tare capu etc....
ca sa nu exageez ca bebelu poate sa nu miste si 3 ore..e .sa iau dopregitu in continuare si sa stau in pat linistita.
multumesc oricum pt grijile pe care vi le faceti.
mi-a luat unchiu tensiunea mai devreme....12 cu 9...i-am spus lu asta la telef si a zis sa iau pastile in cont ..ca tensiunea e aproape de normal.
nu mai stiu cine a zis mai devreme ca poate nu am explicat io bine ce si cum.....dar pe cuv meu ca am pov chiar ca un copil cu lux de amanunte.nu lipseste nicio piesa din puzzle.
gata.acum ma bag in pat ca vreau sa treaca mai repede noaptea asta.
somn usor si multumesc pt sfaturi.

carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

A, ma gandeam eu ca stau cam asa lucrurile - makes sense, stiu de la mama ca asa e cand ai perdea subtire ... dar se vede tare dragutz. Pacat ca nu-ti ajunge, si si maipacat ca nu stai intr-un palat :)

35+ Anda Teodora

pozne cu burti si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

aaa...si puta mea a miscat ...si fara sa mai zgaltai io burta.
doar am stat in pat.
gata.asta e cel mai important pt mine.

carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Carla, femeie, misca la spital!

Nu-ti vei ierta niciodata ca ai stat si te-ai codit si ti-a fost jena sa insisti la medici, daca cumva se intimpla ceva cu bebe. Termina cu bunul simt si cu asa zisa paranoia.

Daca ai fi fost cu adevarat paranoica, acu erai in spital, la monitorizare, si nu te-ai fi miscat de acolo! Iar medicii n-au ce sa-ti spuna. Nu esti nici prima nici ultima gravida cu spaime. Dar repet: gindeste-te ca daca se intimpla ceva, Doamne fereste, o sa-ti vina sa te stringi de gat si nu numai...

Alege un spital maternitate - Giulesti sau Polizu sau poate Cantacuzino (daca mai sunt si altele, imi cer scuze, nu-mi vin in minte) - pt ca au sectii mai dezvoltate de neonato. Daca bb e mic si nedezvoltat spitalul la care te duci trebuie sa aiba capacitatea sa-l sustina cu aparatura specifica.
Iar asta cu copilu poate sa nu miste 3 ore sa i-o spuna lu mutu! daca tu stii ca copilul tau misca de 30 de ori pe ora nu poate sa-si reduca ritmul la un standard oarecare... Nu le mai spune si tu dr. adevaru adevarat, intotdeauna vor gasi ei explicatii destepte...

Te rog, du-te la spital. Cind vrei tu, numa' du-te si nu pleca pina nu il monitorozeaza pe bebe si nu cu ecografu...Stai citeva ore acolo la monitorizare si numa' daca te simti linistita pleci acasa, daca nu, vor sti ei ce sa faca... Te rog...

Toate lucrurile se intampla cu un scop | www.flickr.com/photos/9380750@N02" target="_blank">Alé |

Mergi la inceput

io ma retrag spre va pup si va doresc o noapte linistita, vb dimineata! somn usor.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna fetelor!

Multumesc mult pentru primirea calduroasa.

Am vazut ca se discuta despre modelele de carucior. Si noi vrem sa cumparam un carucior Brevi Grillo. Intr-adevar in fisa tehnica, sa spun asa, scrie ca se recomanda de la 6 luni. Totusi el se lasa suficient de mult pe spate. Si cu ajutorul unei paturici, il poti tine corect pe bebe la orizontala. Acest model prezinta avantajele: este foarte usor manevrabil (chiar numai cu o mana datorita manerului), greutate foarte mica (in timp veti realiza cat de important e), are cos de cumparaturi incapator.

Imi amintesc cand eram insarcinata cu Andrada, a fost la noi in odisee o mamica ce ne recomanda acest model de carucior. Insa atunci am optat pentru un model 3 in 1 de la Cam. Arata bine, solid, dar era foarte greu (peste 12 kg), nu mi-a intrat in lift (il lasam in masina si urcam/coboram cu fata in brate), dificil de manevrat cu o mana, caci avea 2 manere. Si acum este in foarte buna stare de functionare, dar am ajuns sa realizez ca nu este practic. Oricum si eu astept targul Baby Expo caci de obicei au reducere la acest model.

Mult succes in alegerea celui mai bun carucior.

Steluta (36w+) cu si cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput