Mamici norocoase de sept -oct 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 22
andy.p spune:
Anca temperatura se considera daca depaseste 38 ..si sa ai grija ca temperatura rectala e mai mare cu 4grade,de ex daca are 37,5 e normal 37,1.
Irina nu te panica poate fi dopul ,,dar stii ca asta nu inseamna neaparat ca nasti.Stai linistita si daca apar contractii sau dureri atunci sa suni dr.
38+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
musettepink spune:
Andy,cred ca imi face si eco maine si stabilim si data,cert e ca pana vineri sigur nasc ca el atunci pleaca.........
incep sa am emotii cand ma gandesc cat de putin mai e
!
Anca eu citisem ceva de 37 poate chiar 38 de grade la bebe sunt normale dar nu sunt sigura,sper sa nu zic prostii.Tu ai scos-o la plimbare pe Carla?La cate zile putem sa scoatem copilul afara?eu vreau dupa maxim 10 zile,e ok?
Fetelor am vazut-o azi intr-un ziar pe Nicoleta Luciu
am ramas fara cuvinte.....ce a fost si cum a ajuns.....
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
39+

LUCA

AMR 3 ZILE 

denisa.g spune:
Anca - pupam mamica si printesa frumoasa 

Am citit in carte si in vreo 4 locuri pt net si zice ca nou nascutul (0-1 luna) are febra daca depaseste 38 grade C
39 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink Andy,cred ca imi face si eco maine si stabilim si data,cert e ca pana vineri sigur nasc ca el atunci pleaca......... Anca eu citisem ceva de 37 poate chiar 38 de grade la bebe sunt normale dar nu sunt sigura,sper sa nu zic prostii.Tu ai scos-o la plimbare pe Carla?La cate zile putem sa scoatem copilul afara?eu vreau dupa maxim 10 zile,e ok? ![]() Fetelor am vazut-o azi intr-un ziar pe Nicoleta Luciu am ramas fara cuvinte.....ce a fost si cum a ajuns.....asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare! ![]() 39+![]() ![]() LUCA![]() ![]() AMR 3 ZILE ![]() ![]() ![]() |
Deci maine hotarati si pana vineri esti mamicutza...ce frumos
Las ca trece si numa ce trezesti acasa cu puiul si nepui poze si ne povestesti cum a fost.Tin pumnii.Poate nastem in aceeasi zi
38+
bbelinalaura si andy (07.04.2002)
anca81 spune:
Multumesc gagici
I-am luat-o din nou acum, rectal, e 37.2. Iar acum face kk dupa ce i-am umblat pe-acolo cu termometrul ![]()
Musette, dupa 3 saptamani si ceva am scos-o, dar asta pt ca s-a nascut prematur. Cred ca poti incepe treptat sa-l scoti pe balcon dupa cateva zile, intai 5 minute, apoi 10 etc.
Mami fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
musettepink spune:
Andy ce mi-ar placea!
Anca
deci astia mici chiar fac kk daca le bagi termometrul in fundulet....![]()
![]()
39+

LUCA

AMR 3 ZILE 

musettepink spune:
Irina si eu zic ca e posibil sa fie dopul,dar de ce nu suni dr sa-l informezi si vezi ce te sfatuieste sa faci.
De tzitziri mai stie cineva ceva????????
39+

LUCA

AMR 3 ZILE 

anca81 spune:
Musette, eu am reusit de 2 ori, prima data a fost cam ...
ca era termometrul doamnei doctor si asta mica n-a mai asteptat sa-l scoata... Bine, nu intotdeauna, ieri seara de exemplu n-a facut.
Mami fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
Nocom spune:
Neata burtici si mamici,
Bine v-am regasit. Nu am apucat sa citesc din urma sper ca sunteti toate bine si nu au fost suparari in weekend. M-am uitatpe prima pagina si am vazut ca nu s-a schimbat nimik in ultimele zile, nici un bobocel nu a mai aparut.... mai asteptam.....
Noi ne-am intors din excursie, nu am mai fost la mare ca Matei vroia sa mergem undeva sa calareasca, asa ca am fost la Vulcanii Noroiosi si apoi, la Bran, a calarit, si apoi la Brasov (ca eram aproape....) si uite asa am facut o micutza excursie de 500 de km in weekend. Nu am avut nici cea mai mica problema, suntem ok, bebe e tare miscaret si voios, si astepata la mami in burtica.
Va pupam pe toate si suntem pe aproape azi....
37+
Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
musettepink spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Musette, eu am reusit de 2 ori, prima data a fost cam ... Mami fericita de Carla Alexandra ![]() Povestea puiului meu drag |

39+

LUCA

AMR 3 ZILE