Mamici norocoase de sept -oct 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 23
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Neata burtici si mamici, Bine v-am regasit. Nu am apucat sa citesc din urma sper ca sunteti toate bine si nu au fost suparari in weekend. M-am uitatpe prima pagina si am vazut ca nu s-a schimbat nimik in ultimele zile, nici un bobocel nu a mai aparut.... mai asteptam..... Noi ne-am intors din excursie, nu am mai fost la mare ca Matei vroia sa mergem undeva sa calareasca, asa ca am fost la Vulcanii Noroiosi si apoi, la Bran, a calarit, si apoi la Brasov (ca eram aproape....) si uite asa am facut o micutza excursie de 500 de km in weekend. Nu am avut nici cea mai mica problema, suntem ok, bebe e tare miscaret si voios, si astepata la mami in burtica. Va pupam pe toate si suntem pe aproape azi.... 37+ Daria AnastasiaNocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz) poze eco |
Nocom bravo ce excursie frumoasa!!Ma bucur ca sunteti bine si tot 2in1.Schimbari sunt numa ca nu a apucat nimeni sa le treaca pe lista.
Apropo cine stie face cap.nou???
38+
bbelinalaura si andy (07.04.2002)
denisa.g spune:
| citat din mesajul lui Nocom Neata burtici si mamici, Bine v-am regasit. Nu am apucat sa citesc din urma sper ca sunteti toate bine si nu au fost suparari in weekend. M-am uitatpe prima pagina si am vazut ca nu s-a schimbat nimik in ultimele zile, nici un bobocel nu a mai aparut.... mai asteptam..... Noi ne-am intors din excursie, nu am mai fost la mare ca Matei vroia sa mergem undeva sa calareasca, asa ca am fost la Vulcanii Noroiosi si apoi, la Bran, a calarit, si apoi la Brasov (ca eram aproape....) si uite asa am facut o micutza excursie de 500 de km in weekend. Nu am avut nici cea mai mica problema, suntem ok, bebe e tare miscaret si voios, si astepata la mami in burtica. Va pupam pe toate si suntem pe aproape azi.... 37+ Daria AnastasiaNocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz) poze eco |
Felicitari pt plimbare!!
Anca, uite aici burtica plimbareata

39 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
Nocom spune:
pup fetele!!!!!
ce schimbari? ce schimbari?
37+
Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
musettepink spune:
Bravo Nocom,ce burtica curajoasa!
A nascut Andreea and duminica!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
39+

LUCA

AMR 3 ZILE 

_irina_ spune:
Of, din cate am citit se pare ca e dopul...
Trebuie sa negociez sa mai stea bebe in burtica, oare cum sa o induplec, ce sa ii cumpar...?
Doctorul meu oficial e inca in concediu. Mai are program dar numai la el la cabinet si acolo nu are program decat marti. Vineri seara am fost la doctor si totul a fost ok, a zis sa ma pregatesc pe vineri sa imi faca analizele pentru streptococ. Sper sa mai apuce.
38+
- Andreea
Nocom spune:
musette
multumesc de raspuns.
eu nu stiu sa fac capitol....asa ca m-am apucat sa recuperez cu cititul.....
37+
Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
iriss_04 spune:
| citat din mesajul lui musettepink Denisa merci! ![]() Iriss tu mergeai azi sa programezi cezariana parca nu? Andy tu mergi miercuri?????? asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare! ![]() 39+![]() ![]() LUCA![]() ![]() AMR 3 ZILE ![]() ![]() ![]() |
acum la 11 plec
iti dai seama ca nici eu nu am prea dormit de emotii
am visat ca tr sa-mi ia sange si alerga asist dupa mine
,,,deci clar veste ca am vazut si sangeleIrina:cred ca e dopul si eu ieri si azi am avut o scurgere albicioasa mai abund cred ca tot dopul a fost
39+andrei sebastianAMR 2 saptamani
denisa.g spune:
Irina trebuie sa stai linistita. Daca nu s-a rupt apa sau nu sunt contractii dureroase regulate nu trebuie sa iti faci griji.
Mie dr-ul mi-a zis ca e posibil sa iasa dopul dar sa inceapa contractiile (regulate) sau sa se rupa apa dupa 3 zile. Poti sa mergi maine la el la cabinet.
39 + 
denisa.g spune:
tzitziri - unde esti????. Ti se simte lipsa si avem nevoie si de capitol nou :)))
39 +