Mamici norocoase de sept -oct 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata!!!!!!!!!
Sunt aici prezenta,2 in 1!

Andy nu am nimic nimicuta cerd ca ratez si ziua de azi!Desi ai vazut ce zicea Bitza....stii tu vorba aia "speranta moare ultima!"Dar Piolica ce face?????????

Iriss,Denisa fete dulci,maine abia merg la dr si programam cezariana nu stiu cum o sa dorm la noapte....

Bitza
bine ca te-ai linistit cu scaunele celui mic,in rest cum e nu ne mai povestesti nimic?ii place lui Lucas Winnie the Pooh???

Alyc vazut poze cu baietel frumos si cu par mult.........f dulce,sa va traiasca!!!!

Felicic

Si neuronu' gravid si-a amintit: tuturor sarbatoritelor de azi,sa fie sanatoase si sa nasca usor in cazul gravidutelor si mamicilor sa le traiasca puiutele care poarta numele Maicii Domnului

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

39+LUCA

AMR 3 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Musette si la noi tot asa..dar Piolica cred ca ne-a facut-o

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

stiu, anca, cat de dureros e! numai ca eu nu pot spune ca a fost mai dureros ca nasterea naturala :))

300, angelynna

300, nu-i dau supliment.in maternitate i-am dat de vreo 3 ori in primele 2 zile, dar se stramba de fiecare data:)), ii placa tzatzuca lui mami.e bun laptele meu si am aatat de mult , ca rad cu sotul, ca strang in sticla si merg la piatza:))

37+ Sebi

http://md.lilypie.com/O77np3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neata si d ela mine fetelor
N-am mai intrat in week-end ..treaba multa..dar am citit. Azi intram si noi in saptamana 36..ooo ce putin mai e ..brrr..morcovi

In primul rand tuturor Mariilor !!!
LA multi Ani Teomaria pt. Mariuta ta !!

Ratonule ma bucur ca pana la urma e totul bine, bafta azi la doctor sa vii cu vesti bune

Nikolici, in legatura cu vopseaua in ulei, eu de vreo sapatamana vopsesc la geamuri..si cred ca mai vopsesc vreo 2, cand am fost la doctora de fam. i-am zis ca vopsesc si a zis totusi sa vopsesc intr-un mediu deschis..afara daca e posibil..sa nu inhalez mult..se pare ca ar aparea la bebei niste pete rosii din cauza asta..eu sper ca nu...n-am incotro..tre sa vopsesc.

Aly_c ai o scumpete de baietel. Asteptam povestea nasterii cand ai timp

Azi e sarbatoare asa ca mi-am propus sa fac...NIMIC

36

poze -http://community.webshots.com/user/baby_boy80

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

musette - scoatem agitatele pt maine . Sa fie cu noroc.

musette

Cine mai merge la dr.???

39 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Denisa merci!

Iriss tu mergeai azi sa programezi cezariana parca nu?

Andy tu mergi miercuri??????

39+LUCA

AMR 3 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Denisa merci!

Iriss tu mergeai azi sa programezi cezariana parca nu?

Andy tu mergi miercuri??????

39+LUCA

AMR 3 ZILE

Miercuri sun sa vedem cand ma cheama.Tu maine mergi ptr control sau numai sa hotarati data??

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Baby_boy – felicitari pt semnatura!!! Ce putin a mai ramas si la voi – sper sa stea bb pana cel putin sapt 38.
300 – cat mai mergi la munca??? Odihneste-te mamico ca o sa vina bb si nu o sa mai ai cand.
Sabinel – ce mai zici??? Tot 2 in 1??
De tzitziri ce mai stim????

39 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Denisa, felicitari pentru semnatura noua. Imi place ca esti foarte activa si plimbi burtica peste tot, felicitarile mele.

Aly

Bafta fetelor care merg azi la eco

Bitza, cum e puiul? Si eu m-am speriat putin aseara, Carla a avut temperatura 37.6 iar dupa 20 de minute scazuse la 37.1. Si la fel, si ea a avut un scaun fff moale azi noapte. Sper sa nu se imbolnaveasca, ieri si alaltaieri am scos-o putin afara si poate din cauza asta e putin data peste cap. Acum doarme ca un ingeras

Piolic mic, nu ne mai tine in suspans! Toate fetele intreaba de tine

De Danucu si Sanziana mai stiti ceva? Nici ele n-au mai intrat de multisor...

Am uitat sa intreb pediatrul, poate ma ajutati voi, care este temeperatura de control la copii atat de mici si peste ce prag ar trebui sa ne ingrijoram si sa sunam medicul?

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Nu dati cu rosii si nu imi ziceti din prima sa dau fuga la spital...

De dimineata m-am trezit cu o scurgere maronie. Si atat. Dureri, o data, un pic, mai pic decat la ciclu, bebelina s-a intins, am mancat ceva si am simtit-o ca se intinde.
Contractii de loc, alte simtome nimic, nimic...

Stau ca prostu, sunt singura acasa, eu maica'mea suna de disperata de pe la 8 ca nu am vorbit ieri la telefon, soata e la lucru, casa in santier, hainele bagate cine stie pe unde...
Daca ma interneaza as avea cam tot ce trebuie, dar... nu as putea sa le adun ca sunt imprastiate in toata casa.
Hainele lui bb nu sunt spalate si calcate....

38+ - Andreea

Mergi la inceput