Mamici norocoase de sept -oct 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 20
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisa.g Andy - stii ca acum 2 zile mi-a dat emotii dar acum nimic.. cumintel foc. A vazut ca vine toamna - ca aici e innorat - si mai sta la caldurica. Tu nimic? Miercuri schimbati semnatura, nu?? 39 + ![]() www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
Uite ca nici la mine nimic,miercuri tre sa o sun pe dr sa vedem ce hotaram...da eu cred ca le place in burtic mai mult ca afara
38+
bbelinalaura si andy (07.04.2002)
300 spune:
Neata si de la noi!
Azi nu mai merg la serviciu,il simt pe bebe foarte jos si nu cred ca pot merge asa de departe... Insa o mai lucrez de acasa, pentru ca parte din munca mea se poate desfasura si asa (aia mai plictisitoare).
Am niste colaboratori super de treaba,vad ca ma ajuta mult cu ore pontate, concedii, etc.
Irina eu foarte rar detectez contractii dureroase dar mi se pare extrem de neconfortabil sa am toata burta tare si iau no spa cand o simt asa.
Nikolici, v-ati completat mobila de la depozitul ala din Budapesta sau am inteles eu gresit? Am vazut si eu ceva modele tentante pe-acolo si preturi chiar bune.
Iriss, nusha si ratoelu bafta la doctori!
Musette, andy.p si piolica faceti azi trio de mamici fericite?
Teommaria, La multi ani fetitei tale - sa o vezi mare si frumoasa :) Multumesc de cafea - punem si lapte da?
Denisa era sa zic La mlti ani! cand ai zis ca ai intrat in 40s ![]()

L A M U L T I A N I uturor care isi serbeaza ziua de Sf Maria mica! Babytza unde esti? Ai zis ceva de tort mami pentru azi. Ai nascut?
35+
Anda Teodora
pozne cu burti si alte nebunii
onutzu81 spune:
Buna fetelor!
Felicic, andy.p eu sunt cea cu diferenta de 3 saptamani intre UM si GA. Dar bebele meu a crescut constant in raport cu o data pe care eu o stiu ca fiind data conceptiei. Cand am fost la morfologia fetala de trimestrul II mi s-a pus ca bebe are retard de crestere si m-au chemat peste alte trei saptamani sa vada evolutia. Bebe evoluase constant ca si pana atunci, dar doctora nu s-a lasat convinsa. M-a chemat cu ecografia de 8 saptamani pentru ca zicea ca e cea relevanta, iar dupa ce a facut ea niste calcule, mi-a zis : “da, sunteti salvata!”
. Am zis povestea asta pe forum si m-am linistit bine de cand mi-a zis bitza ca si ea a ovulat mai tarziu si la fel avea decalaj. 
Oana
in
cu 
GA 35+
dupa UM
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui onutzu81 Buna fetelor! Felicic, andy.p eu sunt cea cu diferenta de 3 saptamani intre UM si GA. Dar bebele meu a crescut constant in raport cu o data pe care eu o stiu ca fiind data conceptiei. Cand am fost la morfologia fetala de trimestrul II mi s-a pus ca bebe are retard de crestere si m-au chemat peste alte trei saptamani sa vada evolutia. Bebe evoluase constant ca si pana atunci, dar doctora nu s-a lasat convinsa. M-a chemat cu ecografia de 8 saptamani pentru ca zicea ca e cea relevanta, iar dupa ce a facut ea niste calcule, mi-a zis : “da, sunteti salvata!” ![]() Oana in cu ![]() GA 35+ dupa UM |
Si eu am avut tot asa un decalaj constant de 3s,care s-a mentinut pana acum de o luna cand am schimbat eco si de atunci nu mai stiu ca dr mea nu e multumita si nu se mai potrivesc saptamanile cu ce stiam pana acum.Si eu stiu ca am ovulat mai tarziu.
38+
bbelinalaura si andy (07.04.2002)
angelynna82 spune:
Neatza si de la noi, iau si eu o cafeluta cu mult lapte...sunt tare adormita
LA MULTI ANI MARIILOR

, multa sanatate si fericire
Iriss, Nusha si Ratonelu 
bafta la doctor
Teomaria La Multi Ani fetitei tale 

Denisa felicitari pt schimbarea saptamanii...cat de putin mai este ![]()
![]()
Noi am facut-o lata azi...in loc sa il trezim pe tati la 6, l-am trezit la 7 ![]()
Tot azi ma duc pana la cumnata mea sa iau hainute pt bblina 
abia astept sa le vad.
35+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 35 zile incepand de azi 04.08.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
300 spune:
Aha, deci nu nasteti azi
Aly_c
si bine-ai venit acasa, ai un bebe adorabil! Ma bucur ca suge bine - mai e nevoie de completare dupa masa sau ai scapat?
Mai, de ieri tot incerc sa va povestesc cea mai stupida intamplare prin care am trecut de cand sunt gravi si uit.
Asa ca luati pt cafeaua dedimineata...
Sambata seara m-au scos baietii la o limonada pe Lipscani. La trecerea de pietoni dinspre Gregory's spre Hanul lui Manuc, asteptam si noi cu o liota sa se faca verde. Se tot scalambaia un chelios cu voce subtire prin fata mea, uitandu-se la barbatu-meu si zicand: 'vrei sa ingenunchez aicea, ha? vrei sa ingenunchez? vezi ce buni sunt?"
Initial am crezut ca cersea dar ce credeti ca facea idiotul? Incerca sa-mi faca mie pofta cu niste covrigi balosi si se uita la barbatu-meu sa vada daca isi iese din fire! Am ramas mutade uimire si dezgrust, oricum covrigi fierti nu cred ca voi mai manca vreodata.
35+
Anda Teodora
pozne cu burti si alte nebunii
anca81 spune:
Offf, fetele, sunt trista 

O graviduta de la odiseea de Baia Mare a pierdut sarcina, baietelul ei este acum ingeras. Aparent totul era bine, nu avea o sarcina cu problema...nu stiu ce s-a intamplat. Nu inteleg de ce se intampla atatea nenorociri...
Ariana, sunt alaturi de tine si regret nespus pierderea suferinta. Dumnezeu sa-l odihneasca pe ingeresaul tau scump iar tie sa-ti dea putere sa mergi mai departe.
Mami fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
angelynna82 spune:
Aly_c vazut opze cu brunetelul tau falcos 

imi place cum doarme la nebunie
300 nasoala faza
, mie acu vreo 2 luni o babuta in statie la troleu a vrut sa-mi puna mana pe burta venind pe la spatele meu...ce sperietura ma tras 

35+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 35 zile incepand de azi 04.08.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
aly_c20 spune:
denisa, andy, anca 
tziganul seamana cu tati (la ten si culoae par)!sper sa ramana cu parul des si putin ondulat :)) (ca mine)
eu sunt fff bine.nu am voie sa stau pe fund 7-10 zile, dar acush trec cele 10 zile.in rest nu am nici o durere, poate un pic de jena din cauza cusaturii.
anca, ma bucur ca printesa ta e mai bine.scumpa de ea,eu cred ca as plange cu ea.cand eram gravida, numai imi imaginam cum s ar strange puiutzul de durere si plangeam.sper sa scape de colici.
tin pumnii lui nusha, te asteptam cu vesti bune de la eco!
37+
Sebi
http://md.lilypie.com/O77np3.png
andy.p spune:
300 chiar ca urata faza si dezgustatoare de-a dreptul
,bine ca nu s-a enervat al tau.
Deocamdata nu se anunta nici o nastere pe azi![]()
38+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)