Mamici norocoase de sept -oct 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 19
iriss_04 spune:
parca zicea ca merge azi la doctor daca nu ma insel si sapt asta sa o programeze,neuronii mei asa isi aduc aminte
39+andrei sebastian
AMR 2 saptamani
aly_c20 spune:
neatza si de la noi
va multumesc pentru cuvintele frumoase
ne am intors acasa de vineri, suntem bine amandoi.am un puiutz cuminte si fff papacios de laptic de la mami 
va voi povesti mai multe,dar acum sa va dau cateva sfaturi(eu cea experimentata:))): fetelor, masati-va sanii din prima zi, dupa nastere, si goliti-i...ca e fff dureros cu sanii tari, plini, ca bb nu suge cu putere si canalele nu sunt inca desfundate.eu mi am luat o pompa manuala de la chicco, ddar sa nu si-o mai ia nimeni ca nu e buna
....asa ca m-am muls singura si ma mai mulg si acum pt ca se intaresc imediat sanii si s durerosi
apoi...chilotii de unica folosinta...o inventie de nota 10![]()
am pus sicateva foto cu puiutzul http://good-times.webshots.com/photo/2518312330103353051qACaKu
va pup pe toate...o saptamana plina de vesti bune
37+
Sebi
http://md.lilypie.com/O77np3.png
denisa.g spune:
era o discutie la un moment dat intre cateva fete care au zis ca le-ar placea sa nasca pe 8 sept.
Acum, mai asteptam sa se mai trezeasca din gravidute sa ne lumineze .
39 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
andy.p spune:
'Neata!
LA MULTI ANI MARIILOR!

Nu naste Musette azi,adica nu cred de abia maine zicea ca rae programare la dr.Eram noi trei eu,ea si PIolica care ziceam ca am vrea azi...la mine nu vad nici o miscare,la Musette nu stiu,Piolica cred ca e deja cu puiul in brate ca nu a ami dat nici un semn.
Babytza unde esti???Te asteptam cu tortul!!!
38+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
denisa.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p 'Neata! LA MULTI ANI MARIILOR! ![]() ![]() Nu naste Musette azi,adica nu cred de abia maine zicea ca rae programare la dr.Eram noi trei eu,ea si PIolica care ziceam ca am vrea azi...la mine nu vad nici o miscare,la Musette nu stiu,Piolica cred ca e deja cu puiul in brate ca nu a ami dat nici un semn. Babytza unde esti???Te asteptam cu tortul!!! ![]() 38+ bbelinalaura si andy (07.04.2002) |
Uite cine ne lumineaza!!

Buna dimineata si multumiri!!!
39 + 
iriss_04 spune:
| citat din mesajul lui aly_c20 neatza si de la noi ![]() va multumesc pentru cuvintele frumoase ne am intors acasa de vineri, suntem bine amandoi.am un puiutz cuminte si fff papacios de laptic de la mami ![]() va voi povesti mai multe,dar acum sa va dau cateva sfaturi(eu cea experimentata:))): fetelor, masati-va sanii din prima zi, dupa nastere, si goliti-i...ca e fff dureros cu sanii tari, plini, ca bb nu suge cu putere si canalele nu sunt inca desfundate.eu mi am luat o pompa manuala de la chicco, ddar sa nu si-o mai ia nimeni ca nu e buna ....asa ca m-am muls singura si ma mai mulg si acum pt ca se intaresc imediat sanii si s durerosi![]() apoi...chilotii de unica folosinta...o inventie de nota 10 am pus sicateva foto cu puiutzul http://good-times.webshots.com/photo/2518312330103353051qACaKu va pup pe toate...o saptamana plina de vesti bune 37+ Sebihttp://md.lilypie.com/O77np3.png |
sa-ti traiasca si sa fie sanatos si papacios,e un scumpic sebi

39+andrei sebastianAMR 2 saptamani
denisa.g spune:
| citat din mesajul lui aly_c20 neatza si de la noi ![]() va multumesc pentru cuvintele frumoase ne am intors acasa de vineri, suntem bine amandoi.am un puiutz cuminte si fff papacios de laptic de la mami ![]() va voi povesti mai multe,dar acum sa va dau cateva sfaturi(eu cea experimentata:))): fetelor, masati-va sanii din prima zi, dupa nastere, si goliti-i...ca e fff dureros cu sanii tari, plini, ca bb nu suge cu putere si canalele nu sunt inca desfundate.eu mi am luat o pompa manuala de la chicco, ddar sa nu si-o mai ia nimeni ca nu e buna ....asa ca m-am muls singura si ma mai mulg si acum pt ca se intaresc imediat sanii si s durerosi![]() apoi...chilotii de unica folosinta...o inventie de nota 10 am pus sicateva foto cu puiutzul http://good-times.webshots.com/photo/2518312330103353051qACaKu va pup pe toate...o saptamana plina de vesti bune 37+ Sebihttp://md.lilypie.com/O77np3.png |
Vazut poze cu brunetelul mamii.

Este o scumpete cum doarme cu manutele si piciorusele intinse in patut .
Sa fiti sanatosi si numai de bine sa auzim.

Multumim pt sfaturi. Tu cum te simti??
39 + 
andy.p spune:
Khristin felicitari ptr schmbarea semnaturii
iriss bafta la dr
sa vii cu vesti bune.
nusha azi mergi la eco ,nu??Tinem pumnii
denisa
Nici o miscare nimic??
aly superb puiutzul
Bine ai venit acasa.
38+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
denisa.g spune:
Andy - stii ca acum 2 zile mi-a dat emotii dar acum nimic.. cumintel foc. A vazut ca vine toamna - ca aici e innorat - si mai sta la caldurica.
Tu nimic? Miercuri schimbati semnatura, nu??
39 + 
anca81 spune:
Buna dimineata 
Aly, bine ai venit 

Ma bucur mult ca Sebi e cuminte si papa mult laptic. Offff, sfatul cu masatul sanilor l-am dat si eu fetelor cand m-am intors, pentru mine a fost un cosmar sa mi se desfunde canalele. Mai dureros decat cezariana.
Edit: acum am vazut si pozele, ce dulce e puiutul. Si ce mult par are! Cu cine seamana?
La multi ani tuturor Mariilor!
Kid, un pupic special si La multi ani micutei tale Maria 
Noi suntem binisor, mai avem probleme cu burtica insa parca s-au mai domolit lucrurile. I-am cumparat un bibe special care nu o lasa sa inghita atat de mult aer si ii dau si Bonnisan. O mai doare burtica, se mai strange cateodata ghem si plange tare insa nu atat de des. Ia in greutate foarte bine, deja are 3460 g. Pana la o luna cred ca ajunge la 4 kg, puiul meu drag si mancacios
Eva, i-am aratat sotului meu prezentare de la Grillo si l-am convins sa luam si noi unul peste cateva luni. Cel Chicco pe care il avem e tare greoi. Spune-mi te rog daca ai vazut in magazin modelul pe roz, e frumoasa culoarea? Pe net pare cam spalacit. Asta pe care il am acum e albastru asa ca as incerca un model nou pe roz.
Mami fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag