Mamici norocoase de sept -oct 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 18
angelynna82 spune:
Irina eu nu iau no spa daca am contractii BH dar daca ma doare burta sau mijlocul iau
.
Nikolici felicitari pentru biblioteca ![]()
Denisa mai e putin si ai puiul in brate,
plaja, mare, apa
, abia astept sa mergem si noi la anul...acu nu ne incumetam sa mergem.
35+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 35 zile incepand de azi 04.08.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
_irina_ spune:

mi-au aparut 2 vergeturi pe burtoi. Sunt disperata. Cred ca ma dau cu tot stocul de creme in seara asta. Nici acum nu le-as fi vazut daca nu ma holbam cu oglinda. In oglinda mare nu se vad ca sunt bine ascunse in umbra burduhanului dar acum le-am vazut cum se hlizeau la mine.
Va doresc o noapte cat mai usoara burtici si mamici.
Eu raman cu un ochi pe forum dar cu celalalt ma pun la un film, sper sa gasesc ceva sa ma adoarma.
38+
- Andreea
khristin spune:
Andreea, felicitari pt. printesa Mina
, sa fie cuminte si ascultatoare de mamica ei
.
Bitza, este ok ce se intampla cu mititelul tau, nu te alarma….ai doar grija la ceea ce mananci tu si continua sa-l alaptezi. 
Piolica, tu ai nascut deja? De-abia astept sa intri sa ne dai de veste de venirea printesei tale. 
Fetelor, cine updateaza lista cu bebeii Lauretei si Andreei ? M-as oferi eu, dar nu stiu toate datele.
Am intrat si noi oficial in saptamana 37….ce putine zile au mai ramas pana la marea intalnire.
Fug si eu la somn.
Cristina
le bébé
36w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
iriss_04 spune:
buna dimineata fetele,
va invit la o
cu laptik
noi am lipsit motivat ieri am facut casa bec in astept lu bebe a venit o verisoara si mama si am lustruit tot
Andreea, felicitari pt. bebe Mina
astazi intra, si noi in 39 sapt+1zi si mergem si la doctor sa ne progr pt ceza,,,am emotii
pup fetele
38+andrei sebastian
AMR 2 saptamani
teomaria spune:
'neataaa!!!Poftiti la o
mica, mica...![]()

tuturor Mariilor, sa fiti fericite si iubite!!!

Noi nu avem noutati, dar le citim cu interes pe ale voastre!!Maine mergem la un control sa mai vedem cum sta treaba![]()
_irina_, eu nu mai iau de no-spa de vreo 2 saptamani, desi contractii am ...totusi vreau sa nasc![]()
ratonelu, ma bucur ca te-ai mai linistit ;din ceea ce povesteai tu , ceva nu se lega si , vorba Evei, peste puterile mele de intelegere.Nici acum nu sunt lamurita, dar...tu stii mai bine Sa dea DD sa va fie bine si sa vii cu vesti si mai bune azi - am inteles ca te va vedea dr. tau
Nushulica,pe unde esti? ai mai facut alta eco??
Parca erau niste burtici ce voiau sa nasca azi, de Sf. Maria
Tin pumnii sa fie cum vor ele.Eu vreau maine
ca-i Sf. Ana...inca mai visez.
S-aveti o zi superba si-un inceput de saptamana minunat!!
Pupici la toate burticile si mamicile
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
38 + cu
ANA
poze noi
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
iriss_04 spune:
la multi ani mariilor ca am si uitat
,la multi ani si tie teo sa fii sanatoasa si sa te ajute DD sa vina maine printesa
irina:eu nospa iau doar daca sunt dureroase
rotonelu sper cs esti bine
39+andrei sebastian
AMR 2 saptamani
denisa.g spune:

La multi ani Mariilor!!!

Nikolici – felicitari pt mobila!! Cu peripetii, dar ma bucur ca ati reusit pana la urma sa aveti mobile mult dorita

Iriss – bafta multa azi la dr. Sa vii cu vesti bune

Ratonelu – asteptam vesti bune de la tine 

39 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
denisa.g spune:
Cine naste azi???
Erau mai multe fete, parca Musette, Piolica (daca nu a nascut deja :))... daca gresesc corectati-ma 

Noi ne-am trezit de la 4 dimineata dar am stat cuminti ca dormea tati in sufragerie, unde e si calculatorul, si nu am vrut sa-l trezim.
Angelynna - pupici multi si putin aer sarat de la mare 
Alexa_si_mami - 

pt voi
39 + 
denisa.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iriss_04 naste Musette azi?nu cred denisa.g ![]() 39+andrei sebastianAMR 2 saptamani ![]() |
Parca si-ar fi dorit, sau ma insel eu. Daca am gresit iertati-ma ca am si eu un bb mic in burtica care mi-a papat neuronii
39 +