Mamici norocoase de sept -oct 2008 (143)
Raspunsuri - Pagina 17
_irina_ spune:
Nikolici si mie imi placeau mirosurile astea inainte. Acum cred ca m-am sensibilizat. Pur si simplu simt mai puternic mirosurile.
Fetelor, azi mi se pare mie sau nu s-a discutat deloc de mancare?
38+
- Andreea
nikolici spune:
Va spun eu de mancare imediat....
Supa de rosii cu orez si tocanitza de legume cu piept de pui...si prune tari.
POfta???.....va invit la mine ca tot am nevoie de o mana de ajutor la zugravit ![]()
Karina Alessia
am 35 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
AMR 33
camera Karinutzei
iepurila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza2008 Mami de Alexa nici intr-un caz nu renunt la alaptat, tin regim sa ma dreg eu si sigur ii va fi si lui mai bine. Felicic pupici Iepurila tin sa-ti multumesc oficial ca ai transmis pe forum mesajele mele ![]() ![]() ![]() Citeam acum din urma ...mie nu a mai apucat sa-mi induca nasterea..dimineata la 6 s-a rupt apa, la 7 cand m-a vazut dr de garda aveam deja dilatatie 4-5, nici urma de durere, la 9 a venit dr mea, au inceput usoare dureri..mi-a pus perfuzia pt dilatatie si la 10.... ![]() ![]() au venit durerile cele crunte..la 12.10 am nascut..m-a taiat, m-am si rupt inclusiv ruptura de vagin...dar merita!! |
Chiar nu ai pt ce sa-mi multumesti. Mi-a facut mare placere.
Pupa printisorul si stiu ca te vei descurca perfect.
[PUP]
Eu, iepurica
33+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
angelynna82 spune:
Cu mirosul de lavabila nu am avut nimic, insa a trebuit sa vopsesc eu caloriferul si tocul usii 
, toata seara am dat ba cu parfum, ba uleiuri parfumate pana am scapat de mirosul de vopsea...ce-i mai nasol e ca va trebui sa vopsesc din nou tocul 

35+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 35 zile incepand de azi 04.08.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
denisa.g spune:
Fetelor noi azi am terminat sapt 39 cu succes. Drept urmare am fost la cumparaturi : cartea bebelusului, termometru pt baie, biberon, carte despre cresterea bebelusului....., apoi am fost si am papat, apoi la plaja vreo 3 ore.....
Daca imi spunea cineva ca o sa intru in sapt 40 si o sa fac toate astea nu credeam.
Pup pe toate si sa aveti o seara linistita.
38 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
nikolici spune:
Hai mai mamici unde ati disparut???
Eu stau in miros de vopsea aici, ca tati ne vopseste usha de 10 ore...cica el face treaba de calitate![]()
Vreti sda auziti cum este o mamica disperata???
Acum 3 luni am hotarat sa ne schimbam biblioteca din sufragerie si am gasit noi una super dragutza in showroom ul din IKEA.
Bunnn ...ma duc eu gravida cu burta pana la gat cu niste baieti cu o masina mare sa o luam....si ce sa vedeti nu aveau toate piesele dar la sfatul lor am luat doar partzile care le aveau cu promisiunea ca intr o sapt imi vor aduce restul.Si uite m au dus eu acasa si am demontat toata bibiloteca veche pe care am si dat o si am pregatit sufrageria pt noua biblioteca care trebuia sa vina in o sapt.
Ei bine au trecut 3 luni...de draci si nervi pe cei de la Ikea, dar parca nici nu vroiam sa ma duc inapoi cu ea si s aplatesc alti bani de transport.Si ce credeti l am trimis pe barbatul meu sa o ia de la Budapesta ....si gataaaaa.Am biblioetcaaaaaaaaa mult visata.Ramane sa le fac o super reclamatie la OPC celor de la Ikea care ultima data , sapt trecuta mi-au zis la telefon ca nu mai vine, dupa 3 luni de sunat non stop si intrebat cand cand ..si ei ne inventau motive...diverse.
Dar in sfarsit voi avea si eu toate lucrurile aranjate prin casa...YUPIII
Karina Alessia
AMR 33
camera Karinutzei
alexa si mami spune:
io sunt pe aici, dar n-am chef de nik... m-a terminat caldura asta.
denisa
mai e putin, putin.
alexa si
mami
nikolici spune:
Si eu sunt aici in calduraaaaaaa.....its really hot in here!!!
Karina Alessia
AMR 33
camera Karinutzei
_irina_ spune:
Voi luati No-spa si pentru contractiile BH sau numai pentru cele dureroase?
38+
- Andreea