Mamici norocoase de sept -oct 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

.aspectul scaunului e de maioneza taiata...de cul galbena..scuzati detaliile...am citit ca e bine, totusi..m-am mai linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Eva cand iti vad semnatura dau in hiperventilatie. A mai ramas asa putin... Eu as vrea totusi bebelina mea sa mai intarzie un pic, sa aiba vreme sa mai creasca, cel putin inca un pic si sa o lase pe mami sa ii termine camera, sa ii spele lucrusoarele, sa isi faca si ea bagajul si dupa aia poate sa vina cand e ea gata.

37+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

fetelor, piolica sigur e cu bb in brate , dar de babytza ce stiti?:(

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Buna fetelor,

pt fetele care inca renoveaza sau fac camera copilului...credeti ca vopseaua in ulei daca o respir prin casa ma poate afecta foarte rau.
Auzeam cateva dintre voi ca vopsiti.
Am de vopsit usi si geamuri ce sa fac?

Karina Alessia am 35 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 34

camera Karinutzei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Bitza, e normal scaunul, stai linistita, asa e la copii alaptati la san. Pediatra mi-a spus ca trebuie sa arate ca o "papara" (a se citi scramble eggs). mamica!

Iepurila, salteaua e OK, aceea este, cu cocos la 100 ron. Merita. Nu ma stresezi deloc, poti sa ma intrebi orice

Andreea_and, sa-ti traiasca micuta Mina!!!

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Nikolici eu nu am vopsit in ulei, numai am varuit. Am observat ca sunt mult mult mai sensibila la mirosuri asa ca am incercat pe cat posibil sa stau departe de ele. Acum cand am curatat inevitabil am dat de tot soiul de solutii de curatat si am stranutat cat pentru tot anul.

38+ - Andreea

Mergi la inceput

Fetelor, va iubesc!Mulumesc! M-am linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

pt fetele care inca renoveaza sau fac camera copilului...credeti ca vopseaua in ulei daca o respir prin casa ma poate afecta foarte rau.
Auzeam cateva dintre voi ca vopsiti.
Am de vopsit usi si geamuri ce sa fac?

pot sa-ti spun ca eu sint in plin proces de zugravire si constat ca de la lavabila n-am nimic. bine, am de la pozitii, tre sa stau pe genunchi si coate ca sa dau in spatele caloriferului, dar mirosul e chiar cool.

dupa ce termin cu peretele, urmeaza caloriferul, acolo s-ar putea sa fie mai putifer. dar eu una n-am avut niciodata probleme cu mirosul de vopsea, chiar imi place. o sa-mi pun ceva peste nas, oricum, ca poate Nedelcu are alte preferinte.

spor la treaba!

Nausica33+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Nausica, sa acoperi nasul, sa nu inhalezi vaporii de la vopsea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Oh daaaaa fetelor,

Cred ca intr-o viata anterioara am fost aurolaca sau o drogata.Iubesc mirosul de vopsea si tot ce este chimical...ma refeream la bebeluna mea din burta dfaca o afectez in vreun fel stand in vaporii astia de vopsea in ulei.
PUP fetele pt raspunsss

Karina Alessia am 35 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 33

camera Karinutzei

Mergi la inceput