Mamici norocoase de sept -oct 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

300, maine vine din concediu si n-am nr ei!
Eu banuiesc ca e de la mine ca eu fac moale(sorry).Pe net zice ca dak nu e cu spume sau mucus nu e de alrmat..dar m-am speriat cand era pe masuta de infasat si a improscat efectiv...of, mititelul!
Acum doarme..cand s-o trezi sa vad dak a mai facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF
300, l-am luat din frumoasa noastra patrie, pretul e acelasi ca afara. Din reteaua de magazine HAPPY BABY! Da un search pe Google si le gasesti toate adresele, daca nu, uite aici:http://www. h a p p y b a b y. r o/magazine.htm
Au multe sedii, vezi care iti convine!

Mersi frumos de tot, vad ca au unul pe calea 13 septembrie, ceea ce e aproape de mine. Si a propos de Rahova, vecina mea Clau_geo trebyuiesa se fi intors din spital! Claaaau! stiu ca ai printesa da zi-ne si noua doua vorbe, da-ne o poza...

35+ Anda Teodora

pozne cu burti si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

YUPIII!!! ANDREEA, FELICITARI!!! sa fiti sanatoase si cuminti! amindoua.
bitza, sa nu-ti treaca prin cap sa intrerupi alaptatul poate ai dreptate, ai mincat ceva ce nu i-a placut la stomacel.
noi am fost la halaiduiala pe afara, nu chiar, prin magazine ca e canicula si ne-am destrabalat, tati costum, cravata, camasa (deseara merge la o nunta, fara scorpia de nevast'sa careia nu-i plac invitatii, dar deh are o scuza:)), alexa 10 puzzeluri cu fifi (mamicile de fetitze stiu ce zic) si eu un sutien pt alaptat.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui iepurila

Eva, termometru digital pt bebe de care ai luat? pediatric extramic sau pediatric expres? sper sa nu gresesc

Eu, iepurica 33+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

CHICCO - TERMOMETRU DIGI EXTRAMIC, l-am pus, oricum, acolo la semnatura, la lucrusoarele lui Luca, vezi ce am eu!

38+ LUCA

AMR 12 ZILE!!!

POZE & VIDEOS
CAMERA LUCA
Toate lucrusoarele lui Luca

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Sarumana

Eu, iepurica 33+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76
eva: deci de pe 15 incolo scoatem majoretele, da?

Scoateti-le, dati-le de baut, ospatati-le, sa cheme barza la termenul prevazut!!!
Ce putin mai am si eu...

38+ LUCA

AMR 12 ZILE!!!

POZE & VIDEOS
CAMERA LUCA

Mergi la inceput

Mami de Alexa nici intr-un caz nu renunt la alaptat, tin regim sa ma dreg eu si sigur ii va fi si lui mai bine.
Felicic pupici
Iepurila tin sa-ti multumesc oficial ca ai transmis pe forum mesajele mele
Citeam acum din urma ...mie nu a mai apucat sa-mi induca nasterea..dimineata la 6 s-a rupt apa, la 7 cand m-a vazut dr de garda aveam deja dilatatie 4-5, nici urma de durere, la 9 a venit dr mea, au inceput usoare dureri..mi-a pus perfuzia pt dilatatie si la 10.... au venit durerile cele crunte..la 12.10 am nascut..m-a taiat, m-am si rupt inclusiv ruptura de vagin...dar merita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008
mie nu a mai apucat sa-mi induca nasterea..dimineata la 6 s-a rupt apa, la 7 cand m-a vazut dr de garda aveam deja dilatatie 4-5, nici urma de durere, la 9 a venit dr mea, au inceput usoare dureri..mi-a pus perfuzia pt dilatatie si la 10.... au venit durerile cele crunte..la 12.10 am nascut..m-a taiat, m-am si rupt inclusiv ruptura de vagin...dar merita!!

Citesc si nu ma apuca nici teama, nici nimic! Oi fi normala? Sau ...curaj gaina ca te tai! Am convingerea, absolut inexplicabila dpdv rational, ca voi naste usor!

Bitza, suna un medic pediatru si nu mai plange! Eu habar nu am, dar din ce am citit copiii alaptati exclusiv au ff des scaun f moale, de la formula se mai constipa!

38+ LUCA

AMR 12 ZILE!!!

POZE & VIDEOS
CAMERA LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

bitza nu exista diaree la copii asa mici alaptati exclusiv. Ei asa fac. Cu mucus sau verde sau cu un fel de graunte in el. Si pot avea scaun dupa fiecare supt. Majoritatea sunt explozive si par zemoase.

Miruna mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

asa sa faci bitza multa sanatate princhidelului!
abia astept sa intru in concediu sa plec la cumparaturi pt pici.
eva, am vazut suportul tau pt caditza, ai idee merge pt cada pe colt?
pe 28 mergem la un botez si de imbracat ...ioc

alexa simami

Mergi la inceput

Eva si cele cu tensiune...eu am avut toata sarcina macar 14 cu 8, de multe ori am trecut peste, mie nu-mi scadea nici cu dopegyt nici cu Nifedipin; asa ca voi cu 12 sau 13 sunteti super!
Ca fapt divers, de fapt poate are legatura cu declansarea nasterii mele..in preziua nasterii am avut o cefalee crunta, tensiunea mi-a sarit in tavan 15 cu 10, nu scadea cu nik, asistenta ma tot monitoriza si in caz de ajungea la 16 intram in ceza...seara mi-au dat un diazepam si dimineata la 6 eu credeam ca m-am scapat pe mine si fiind sedata nu m-am trezit la shushu.
Eva as eram si eu si dr atat m-a felicitat pt atitudine sa stii ca ajuta foaaaarte mult sa nu clachezi mai ales in timpul travaliului

Mergi la inceput