Pepenasi de iulie-august 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 6
narcisa.s spune:
Suntem bine.avem probl cu netul.sper sa rez luni marti
pupam mamici si pepenasi
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
Caprioara spune:
Pup fetili.
No, fusei la doctor sa-mi iau concediul pe septembrie si adusei vorba de durerea de stomac. Ei bine, mi-a zis ca probabil e o gastrita pe fond de stres. Si sa ioau ceai gastric, NU sunatoare, sa nu mananc nimic prejit sau gratar, acru sau condimentat, ci DOAR fiert si la cuptor. Am voie si smantana si banane. Cica in timp o sa treaca de la sine, cu regim. Si foarte important, ceaiul de chimen nu trebe baut pe stomacul gol, ci trebe mancat ceva inainte, ca cica irita stomacul. Eu aici greseam, ca beam noaptea, pe stomacul gol, cate un litru
. Asa ca, de acum il voi bea ziua dupa mese.
Sursu, sper sa-ti fie de folos informatia.
Fug, ca plange bebe.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
boticelina spune:
Camy ce intamplare..., ma facusi curioasa, chiar semana cu mine? Iti dai seama ca daca ajungeam la Bv nu scapati scoase la terasa nici tu si nici Bujo. De fapt cred ca prin mai chiar va fac o invitatie ca s-ar putea sa ajung la Paraul Rece, compania mea are o vila de vacanta acolo pentru angajati si putem sta gratis cam o saptamana. Daca ii corup pe ai mei sa mergem acolo (si tatal meu lucreaza la aceeasi companie ca si mine) sigur ne vedem.
Mona si eu la fel ca tine am repartizat cheltuielile. Pentru botezul finutului voi plati eu tot ce tine de biserica, am luat 2 randuri de hainute, bouncer, jucarii, plus trusou complet pentru nastere (i le-am dat inainte prietenei mele) adica tot, de la pilota la scutece de finet, hainute, biberoane, sterilizator, starter kit ca sa zic asa... Ma gandesc sa-i mai dau, ca si tine, in jur de 4-6 milioane. Nici eu si nici ea nu facem la restaurant ci la curte, eu la frate-meu, ea la fratele sotului ei. Eu i-am zis ei sa-mi ia mie o pilota de o persoana
- ti-am zis eu ca la fel am gandit. Tre' sa intreb si eu nasii ce-si doresc cadou, stiu ca de obicei se ia ceva pentru casa, acum sa vedem ce au si ei nevoie... Nasii mei stau mai prost cu banutii dar sunt tare sufletisti, ei au fost singurii care nu m-au lasat sa ma prabusesc cind cu divortul si alea, alea
Te tin la curent si poate mai schimbam idei. Eu de exemplu nici nu stiu cum sa ma imbrac 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
ariadnabr spune:
Nu plec Boti nu plec
Ma tin fetele astea ale mele in priza o zi da una nu
Azi cica am pauza
Moatza mica doarme, cea mare a plecat la joaca prin vecini asta dupa ce am adunat eu tot carteru' la mine in casa 
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
boticelina spune:
Fetele, nu stiti cumva cam ce acte trebuie ca sa pot iesi cu bebe din tara? Imi trebuie pasaport al fetei, vreo chestie notariala cum ca nu avem tatic si ca nu e nevoie de consimtamant, vreun certificat de nastere ceva?
Intreb pentru ca pe maica-mea a apucat-o dorul de duca, vrea in Bulgaria de Revelion, si se gandeste sa mergem cu catel si cu purcel (recte eu si Garga
) cateva zile. Ai lele, sa vezi atunci ce umplere de portbagaj tragem... Pe mine m-a pus sa sun la agentii de turism, lu' padre i-a dat termen de gandire, a declarat ca ea n-a iesit din tara decat o data in viata ei (si atunci tot in Bulgaria) ca vrea sa mai iasa o data inainte sa moara 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
ileanna spune:
Uff anka ... tu pareai fomeie mai serioasa ca mine
.
mona multumesc !!!
anka, boti e vb de site-ul de unde si-a luat maitreyi wrap? Ca atunci aia sunt niste aroganti pe care ii doare in 14. Ce putin in comparatie cu alte 2 site-uri de unde am mai comandat eu si care sunt niste dulci. Ia vorbiti voi cu ana_a sa va zica ea de unde si-a luat wrap-ul, ca mie mi-a zis pe mess 
Irda poate ai adaugat doar ID-ul si nu e suficient. Tb sa pui in campul unde iti cere ID-ul cu tot cu extensia de mail: gabriela.dinescu@ymail.com. Cine mai vrea sa ma adauge, nu ma supar, ba chiar sunt bucuroasa.
Camy ... sa nu scrii daca iti face prea rau 
sursula nu ai mai dat nici un semn ...
Realitatea e ca eu nu am iesit afara nici ieri nici azi. Mi-au picat super aiurea mesele: cand as fi ajuns eu in parc ori ar fi fost deja prea cald, ori s-ar fi intunecat in juma de ora.
Fetele care se plang ca nu se mai simt ok "in bed" ... mie mi-a zis dr ca pe timpul alaptarii secretia de estrogen este oprita in favoarea celei de prolactina si oxitocina. Drept urmare redevii a woman cu adevarat numai dupa ce se termina alaptatul si vine cam a 2-a menstruatie.
http://community.webshots.com/user/my_margaret
maitreyi spune:
'seara 
boti
mare la fata mare, frumoasa si intepata. a recuperat foarte frumos
. nasu i-a dat alexandrei 10 mil
. noi cand am botezat am dat 5 mil. acu depinde si de buget si de cadouri ![]()
ana
eu de indemnizatie nu stiu pt ca de aia nu beneficiez 
ariadnabr noi numai bonisan am folosit si Slava Domnului nu am avut niciun colic! poate doar eu...
sursula se poate face si radio si echografie. endoscopia e pe ultimul loc fiind cea mai invaziva. nu e asa de speriat insa. eu am si facut si am si vazut cum se face. depinde de "mana"
mona eu zic ca sunt ok 4-5 mil.
ileano in loc sa te adaug ti-a trimis mail..cred
mai incercam sau ma adaugi tu - ana_umf ![]()
noi baita si dupa tati. revenim maine 
o noapte pufoasa!
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
Dianami spune:
Salutare! 
Imi pare asa de rau ca n-am mai apucat sa citesc nimic din capitolul asta. Duminica ne botezam si sunt f f prinsa. Am cam rezolvat tot, mai am de calcat hainele.
M-am tuns si-asa am ramas, parul n-are nicio forma, e aceeasi culoare. Si nici loc la coafat n-am mai gasit. Sa vad ce isprava fac singura...
Am trecut cu bine de vaccinul de 2 luni, bebe a fost doar un pic marait si atat (ca si Iulia...fara febra, fara sa-l deranjeze intepaturile). Nu cred ca v-am zis ce dimensiuni avea la 2 luni si o saptamana
. Evolutia e asa:
-2850 g - 4470 g - 6150 g ![]()
-49 cm - 54 cm - 60 cm ![]()
Si pe cuvant ca papa doar laptic de la san. E cam lacomel dar are program de masa cu toata noaptea pauza. Trai, nene
.
Gata, fug sa fac un dus si apoi sa ma hotarasc la un lac de unghii.
Petrecere frumoasa celor care au botez in weekend!
Revin luni si recuperez atunci cu cititul. Pupam trupa vesela! 
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
ankuta_1982 spune:
Buna fetili
Ma alatur si eu fetelor cu probleme la stomac, de doua zile ma chinuie niste dureri groaznice. Fata mea nu prea mai are chef de somn si numai de plimbat nene nu de tinut in brate, dar si plimbat in acelasi timp, abia acum a adormit dupa o zii intreaga de nesomn dar a adormit din cauza plansului, zau fetele ca turbez nu stiu ce sa mai fac, acum am tras tote sforiile pt a primi si noi de dincolo infacolul ca e ultimul care nu l-am incercat in rest nimik nu a dat rezultate! Nu stiu daca ati nteles ceva din ce am scris dar eu sunt un mic zombie de la nesomn si facut bibe la foc continuu( ca san nu mai avem de mult!)Va pup si sa stiti chear daca nu sunt activa la scris va citesc tot mereu chear si cu puicuta in brate plangand ca tare ma alinati in suferinta mea. Fetele cine ma ajuta sa punem si noi poze? ca m-am chinuit si nu am reusit nimik!
ankuta
Serenity90 spune:
Buna Seara Dragutele! Am reusit si eu sa mai intru putin pe aici...desi nu am apucat sa citesc mai nimic din urma,
si eu care stateam intruna pe forum si doar dadeam refresh k sa vad ce mai scrieti, si nu pierdeam nici un cuvintel...eh...acuma cu bebe in sfarsit iesit la aer, nu mai am timp de nimic, toata ziua stau cu el, nu ma indur sa ma duc nici pana la baie k sal las singurel !
Puiutu meu e bine, foarte cuminte nu am treaba cu el, doarme toata noaptea...se mai trezeste cam 1-2 ori k sa pape, dar ziua cand nu doarme vrea sa stea intruna la san, dar nui nimic k mie imi place la nabunie rolul asta de mamica, ma uit la el cateodata si are asa o fata caraghioasa si imi vine sal manac cu totul! La externare scazusem 100grame...adica de la 3,600 la 3,500 dar in 4 zile leam luat inapoi...si totul e bine! Voi ce mai faceti mai, k tare mia fost dor sa mai intru sa va citesc! 

Denisa
41+ bb Radu Gabriel