Pepenasi de iulie-august 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
ariadnabr spune:
Facusi si dus ( de 3 minute) lol (uite asa devin si eu pro enviroment!) si mi-am facut si cumparaturile
Am fost si la biblioteca. Mi-am luat doua carti...parca vad ca asa cum le-am luat le duc inapoi
Si Buburuza papa la 3 ore. I-am dat bonissan la prima masa de dimineata, oare asta sa fie secretul? hmmm
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
monalac spune:
raportam si noi..bocit toata ziua,cu pauze de somn...de papat a papat f prost,de cate ori simte laptele incepe sa planga,asa ca am dat drumul la foen si asa s a calmat si a papat cat de cat.am fost azi sa l cantaresc,are 6250kg, a luta intr o luna doar 650grame,dar la cat mananca,nici nu ma mir.
sursula spune:
BUJO,CAPRI-si eu am niste dureri de stomac groaznice.Nu am avut niciodata probleme cu stomacul.Bujo,nu stiam ca se poate face radiografie la stomac.Eu stiam numai de endoscopie si mi-e o groaza de interventia asta!!!!...
CLABUR-ma bucur pt Ilinca!
CRISTINA-si eu tot "drop" am inteles la Infacol si totusi a functionat:)Acum,parca toata pipeta mi se pare cam mult![]()
MONA-e bine daca dr a zis ca e OK.
ILEANNA-wow!180!!Tot inainte!!
ANKA-siteul cu "wrap-ul" e groaznic mai nou.Mie mi-au refuzat 2 comenzi ,pe motiv ca abia peste 2,3 luni primesc,dar ce m-a deranjat f tare este ca nu m-au anuntat(desi am si sunat la ei-mi-au spus o data si nu s-au tinut de ea).Imi pare rau,pt ca am cumparat multe de la ei cand eram gravida,dar nu stiu ce au patit acum.
Galactogilul la mine a dat rezultate nesperat de bune!Si..nici nu mi se pare atat de rau(eu il manac asa,nu fac ceai) cand ma gandesc la binele bebelui!:)
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
monalac spune:
eu nu i dau calciu lui bebe.
ANKA,pe cris l am culcat cu mine in pat pt ca se trezea din 10 in 10 minute si urla si ma saturasem sa fac ture la patutul lui..bine,el si cu mine in pat urla la fel de tare...daca va imaginati ca el se mai trezeste si acum o data,de 2 ori pe noapte,ba sa ceara apa,ba ca vrea nu stiu ce,plus ca se frichine ingrozitor toata noaptea...pe mine nu ma deranjeaza deloc sa dorm in pat cu ei,de,mama mai panicoasa,mai pun mana pe frunte sa vad daca are febra,desi,din fericire,cris se imbolnaveste o data pe an,ii mai invelesc,dar deocamdata bebe vreau sa mai doarma in patutul lui,pt ca cel mare are un somn f agitat si il poate lovi,pe mine ma loveste deseori cand doarme,din greseala,bineinteles.nu va zic cate picioare am primit in buba mea..cand se vor face mai mari vreau sa i culc pe amandoi,dar mai e pana atunci...
oricum,sotului ii place sa doarma singur,cica n are loc de mine![]()
SUN ,distractie placuta la botez!
boticelina spune:
Anka
ati trecut la cada mare? Vroiam si eu wrap din ala, ce pacat ca nu mai au 
Ana pe mine au zis ca ma suna si pentru trusou si pt prima de nastere. Pt prima de nastere m-au sunat luni si mi-au zis programul si zilele in care se da; eu am luat=o joi. Pt trusou inca nu m-a sunat nimeni. Pt alocatie am dat un nr. de cont si au zis ca o trimit in cont, dar din octombrie. Pt. CIC se depune alt purcoi de acte la max 60 de zile de la incheierea concediului postnatal (adica intre minim 42 de zile si 126 de la nastere). SI asta, indemnizatia ta adica - 600 lei, poate sa vina ori intr-un cont ori la posta.
Didi, Nancy s-a nascut cu 49 cm, deci a crescut 9 cm in 2 luni, doc zice ca e in grafic. Eu stiam ca "normalul" de crestere in inaltime e 5-5-3-2-2-1-1-1-1-1-1-1 (pe luni), dar daca ea zice ca suntem in grafic io nu ma stresez. Uneori chiar imi fac mustrari de constiinta ca mi se pare ca iau toate lucrurile cam usor, of, cine sa ne mai inteleaga 
Aridnabr, deci sa inteleg ca nu mai pleci in lume? 
Mona, las' ca recupereaza scurtumus, oricum e un grasunel.
Am fost si la biserica, am achitat ambele botezuri, pe noi ne-a programat la 10 dimineata, pe fina la 11.30, e 80 de lei taxa de botez, mi-au zis ca nu trebuie sa duc pt biserica decat cate un sapun si un prosop pentru preot, dar a zis ca noi sambata vom avea 2 preoti deci bag la dublu. Acuma tre sa pun si nasii la curent, sa fac o listuta cu ce tre sa cumpar pentru paranghelie, sa vezi acum distractie... Oare cati banuti s-ar cadea sa dau io finutului ca nasa? I-am luat si cadouri dar tre sa dau si niste banuti, nu?
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
monalac spune:
ILEANA,distractie placuta la munte!!mama,ce as pleca si eu,mai ales ca se anunta 4 zile caniculare si imi vine sa mi iau campii!urasc caldura,abia astept sa vina odata toamna!
BUJO,CAPRI,SURSULA,imi pare rau pt durerile de stomac care va chinuie.multa sanatate!
CAPRI,mi se pare geniala ideea cu costumele populare si cu lumanarea impodobita cu floarea soarelui...
locca spune:
Cristina, Sursula, pai daca la voi a functionat picatura de infacol continuati asa. Oricum o pipeta din aia nu are asa de mult, e mai mult gros plasticul.
Discutia cu calciul ca se da, ca nu se da, a fost si la piticodrom, cand erau ai nostri mici. In concluzie, e dupa pediatru, eu nu i-am dat niciodata calciu lui Matei, la 1 an si 3 luni i-am facut analize si era in regula.
monalac spune:
BOTI,doar 80 ron taxa la biserica?pai la noi,la biserica unde facem,e 150ron taxa,dar era si o biserica,ce i drept cea mai frumoasa din oras,unde taxa e 300ron...si noi avem pe 13 botezul si pe 20 botezam.noua nasii ne au luat doar 2 randuri de hainute si cateva bodyuri,plus lumanarea care costa 70ron si o sa si achite meniul la restaurant.la biserica am dat noi avansul 50ron si ei o sa puna restul.prosoapele pt bebe si pt preoti le am cumparat eu.eu i am intrebat ce vor sa le luam cadou,dar a tot zis ca n are nevoie de nimic,ce i drept,au si mult mai multi bani ca noi,asa ca am zis ca le voi da bani si n a zis nimic,semn ca ii convine sa i dau bani,nu sa i cumpar ceva.intrebare/CAM CATI BANI SA I DAU??SUNT SUFICIENTI 300RON,SAU E PREA PUTIN?/
monalac spune:
noi finutei i am luat premergator,hainute destul de multe si de dragute,zic eu,cercelusi din aur,dar pe astia i am dat atunci,cand s a nascut,prosoape,paturici,numai costumatiile pt biserica si pt a doua zi au costat in jur de 200ron.vom cumpara lumanarea,vom achita taxa la biserica,inca nu stiu cat e,pt ca ei fac botezul la tara,iar petrecerea o fac in curte.intrebare/CATI BANI SA DAM,SUNT SUFICIENTI 400/500RON/?
ea mi a cumparat o pilota si o lenjerie de pat,eu sunt multumita,cand m a intrebat ce vreau sa mi ia,i am zis doar de pilota,dar a considerat ea ca tb sa mi ia si lenjerie.
hai ca plange bebe.
vias spune:
Buna fetele,
maine o sa continui sa scriu despre Dariusica...promit!!!
...Boti...azi, in drumul meu spre cimitir...la un moment dat...cand schimbam troleele...ti-am vazut sosia...serios!!!
...chiar am mers putin si dupa ea...dar s-a intors tipa la mine...s-a uitat urat...si mi-am dat seama ca NU ESTI TU...bine ca nu m-a luat la bataie...
Cami, mamica ingerasului Darius Andrei, n:15.07.2008, d:16.08.2008
pustai