Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Lala si eu ii pun Theei cereale in fructe si in bibele de seara. O sa incerc i eu sa-i dau cate un fruct, stiu si eu ca doar prin practica pot invata, dar nu stiam cam cand pot incepe sa o las sa se descurce singurica cu asa ceva
Miha74 uite ca nu m-am gandit ca ar trebui sa-i schimb laptele, adica sa trec la nr3. Eu ii dau Topfer o sa vad ce fel este nr3.
Elenuta multa sanatate piticei mucioase! Ii bagi batista bebelusului? Cica de la mucisori pot face otita

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Dana si Grati, asa e cu oamenii aia de ii paste grija de altii, cunoastem toate genul. Bleah! Cainii latra, caravana trece!

Ema, am vazut toate pozele de la botez, mi-au placut mult. Cea mai tare poza de la petrecere a fost aia, printre primele, cu toata masa, in lungime. Super misto! Cred ca v-ati distrat! Din Antalya am reusit sa vad aproape jumate'. Iar din albumul "0-6 luni" am vazut cateva pagini. E un scump si un frumos si-mi place de el. E dat?

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

elle- cred ca am scris in acelasi timp

dana- eu una te admir si sincer si eu mi-as dori sa mai am un pui mic...dar nu vrea si pace. Nu ne protejam, dar am eu ovarele duse cu sorcova

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha74

ca tot ati deschis subiectul de lapte si cereale, si chiar vroiam sa va intreb. Ca noi am avut Humana 1, apoi Humana 2, iar de la 8 luni ar trebui sa schimb pe Humana 3, dar nu gasesc fara arome. STie cineva ceva despre asta?
cat despre cereale, am incercat si eu mai multe, ca se cam plictiseste de acelasi gust. De doua zile ii pun somn usor de la Nestle seara in lapte cate doua masuri, dar nu ii plac...asa ca asta seara ma reintorc la Humana cu mar.

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Nu este obligatoriu sa treci pe Humana 3 !
Nu are in plus fata de Humana 2 DECAT aromele .
Asta pe principiul ca la 8 luni exista la bebelusi o criza - greva- a laptelui si vezi doamne daca e laptele aromat il accepta mai bine.

Eu voi ramane pe Humana 2 pana pe la 1 an jumatate apoi voi trece pe lapte UHT cu 3,5 % grasimi.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Elle ma bucur ca nu aveti rosu in gat. Sa treaca repede mucisorii .
PS : daca sunt mucisori grosi si lipiciosi poti incerca si cu niste picaturi de Sinupret - 15 picaturi de 2 ori pe zi date in gurita ( nu in nas). Fac minuni la mucisori vascosi .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

lala_D - chiar vroiam sa te intreb de ce ai luat aceasta decizie. Acum m-am prins, ca parca nu as vrea sa il invat cu anume aroma, ca nu am gasit decat cu mar sau vanilie. deci ramanem pe humana 2! super. Stiti ca la metro e cel mai ieftin...banuiesc!

Mergi la inceput

Miha cu placere

Ema stii ca esti o frumoasa, nu ? Si Milan un mic fotomodel

In poza asta parca faceti reclama la ...fericire si caldura !
http://good-times.webshots.com/photo/2323476750103950812zxRioI

Absolut superbi

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Acum nu dati cu pietre, dar eu nu i-am luat decat o singura data temperatura Mariucai. Iar cu mucii... si ea are. Ii are cam de vreo 4-5 zile, cam asa. Nu i-am dat decat cu ser fiziologic in nas si i-am facut baita la 38 grade si un masaj mai energic (fara spirt, evident). Nu prea sunt adepta medicamentelor decat in ultima instanta. Nu tusea, doar nu putea respira in voie... Prefer chestiile homeopate si/sau babesti pentru tratarea unor evenimente banale. Nu are legatura cu tine, Ellenuta, ziceam ce fac eu in general. Intamplator Biti e bolnavioara ceva mai puternic si sper sa ii treaca repede! Dar am vazut si am auzit o gramada de medici care se grabesc sa dea medicamente, mai ales unor copii mici.

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Ema, tu esti cu albul ucm sunt eu cu negrul.

Am vazut ca l-ai bagat pe Milan in piscina, ca am terminat toate pozele de vazut. Cate grade avea? Eu nu am vrut sa o bag pe Mariuca in piscina de la Dracul, mi s-a parut apa cam rece. In conditiile in care face baie la 36-37 grade, sa o bag la 22-24, am crezut ca e o trecere cam mare.

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Dana uite un sa nu pui la suflet ce zic oamenii si mie imi zic toti ca dece am facut copil asa tanara,ca aveam toata viata inainte,c trebuia sa ma distrez etc.Dar sincer eu te admir,eu daca aveam alte posibilitati materiale iti spun sincer ca imi doream vreo 7 copii,asa visez macar la 2-3,bine si daca s-o intampla nu am de gand sa fac nici un avort(ca doar am unul si-l regeret nespus).
Ramo eu am avut la inceput un bibe cu tetina in forma de cios iar acu m canita de la avent ,dupa ce am incercat tot ce am gasit,dar cu asta pot sa zic ca bea si Bibi apa!!
P.S.:Acuma sa nu ziceti zuzicilor ca sunt nebuna!!!Astea sunt visele mele!V-am pupat fug afara!!!Ne "vedem" diseara!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta

Mergi la inceput