Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 6
ginnette spune:
w/e placut - sa mai fie putin cald!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irlandeza Ramona.b, poate ca Razvanel se satura cu papa soloda si nu prea mai are nevoie de lapte. La noi e exact invers, bea cam 1 l de lapte in 24 ore, dar cu papa solod stam mai nasol, noroc cu borcanelele...... [/teal] Poze de tot felul P a t t y - la 7 luni ![]() P a t t y - la 6 luni PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008 |
Chestia e ca nu bea nici macar dimineata cand ar trebui sa ii fie foarte foame avand in vedere ca ultima masa e la 21.30.Azi dimineata i-am dat restul pe care nu l-a baut, cu lingurita, si am reusit asa sa ii dau 180 de ml.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI
ramonab spune:
Danuca am uitat sa iti zic ca am vazut poza de la eco cu samburelu, dret ii ca nu prea am inteles mare lucru de acolo, dar simplu fapt ca stiu ca acolo se afla un bebeu, m-a emotionat nespus.Abia astept sa vad si altele.Cat despre ce spune lumea, da-o incolo, nu trebuie sa te afecteze cu nimic.De ce sa iti umbresti fericirea cu asa ceva?
A si inca ceva, imi place foarte mult numele ales daca e fetita.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
miky_mamica spune:
Vazut poze cu bebe Milan si la BOTEZ si in ANTALIA, placut f mult, pupat de la distanta, acu mers la domnu miorlait ca nu mai pot, doare rau capu, dau cu el de tastatura....
Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi
8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel
BOTEZUL 1 Martie 2008
ramonab spune:
Am vizionat si eu pozele cu bebe Anrei care papa o nectarina mare si buna si cum studiaza el deja langa fratesu.
Ema, am vazut si pozele voastre,botezu, Antalya,Frumos te-a fotografiat asa printre palmieri,cine? sotu?Sunteti asa de frumosi toti trei, de tine nu mai zic, imi place foarte mult cum arati, si imi place parul tau lung.Te-am vazut in multe poze ca iti place sa te imbraci in alb, iti sta foarte bine.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
ramonab spune:
Intrebare:ati luat la bebei canita cu cioc, au acceptat-o, de care?
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
grati.ela spune:
Ema, Milan al tau e un zan ca mami a lui! Sunteti frumosi rau (la tati nu ma bag ca nu se cade
).
Dana, eu am patit asta cand am ramas gravi cu Tudor...la mine din motive de varsta ma intrebau dak vreau sa pastrez sarcina.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Ellenuta spune:
hello
am fost cu eva la doctor si nu are rosu in gat, slava Domnului. e doar mucioasa si stranuta .. plus starea subfebrila. mi-a dat sumetrolim 4 ml/12 ore si ketof 2,5 ml seara .. plus oftamezone N pe care il aveam deja. ii curg frate mucii ca la balamuc .. sper sa scapam repede.
alina bine ca ati scapat .. e asa urat sa fie puiul bonavior ..
dana uff ce oameni .. da-le cu ignore!
roxanica desigur .. dai un telefon si se rezolva. PS: iti recomand cu caldura piramida cu lapte si caramel
e deliciu ..
ema ce frumos a fost la botez. tare mi-a placut. si biserica aranjata frumos. iar milan .. un scump si un dragalas. vazut si antalya .. trebuie sa spun ca mami e tare sexoasa. sunteti o familie minunata!! acum schimb vorba da sunt al dente, .. toate sunt bune dar carbonara si arabiata sunt dementiale.
irlandeza e super bine pati cu kg!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
miha74 spune:
hello si de la noi!
greu cu scarbiciul si acasa cu copii, dar trebuie....
ema- si eu vazut poze, foarte faine. Botezul a fost la Biserica sf Spiridon?
ellenuta - pupici la eva frumoasa. Ce ti-a zis dr? multumim de site si bafta voua! si eu sunt in afara ariei de acoperire...dar si tu
, nu?
ca tot ati deschis subiectul de lapte si cereale, si chiar vroiam sa va intreb. Ca noi am avut Humana 1, apoi Humana 2, iar de la 8 luni ar trebui sa schimb pe Humana 3, dar nu gasesc fara arome. STie cineva ceva despre asta?
cat despre cereale, am incercat si eu mai multe, ca se cam plictiseste de acelasi gust. De doua zile ii pun somn usor de la Nestle seara in lapte cate doua masuri, dar nu ii plac...asa ca asta seara ma reintorc la Humana cu mar.
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
ramonab spune:
Ma bucur ca e bine Eva, mucisorii se rezlva ei.
Lapte praf eu fol Nan2, ca in spital ia dat tot Nan.Creale de tot felul, si eu am tot timpul 2 cutii diferite si ii dau 2 zile un fel altele celalalt fel, depinde de ce chef am.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI