Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 5
Lala_D spune:
Mai aveam ceva de spus dar m-a intrerupt Andrei.
Copiii alaptati in general nu beau deloc apa/ceai/ suc . Si sunt ok .
La fel ca si formula laptele de san este tot in categoria lichide si asigura hidratarea.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ginnette spune:
LalaD, mie asa mi-au spus dr care au vazut-o, in contextul in care ea n-a fost alaptata decat 2 saptamani (iar m-apuca depresia).
Eu tot ce-am spus, am spus de la dr "citire"; tot ele mi-au spus ca trebui invatata sa bea apa/ceai pt ca e normal sa nu vrea sa bea lichide, ca nimik nu se compara cu laptele.
Acum, bea fara pb dar m-am chinuit cu ea.
Anca 

e tot ce pot sa spun!
Ema, pozele (toate)sunt de vis; Milan arata de milioane (ca si tine, de altfel)!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
emabucuresti spune:
multumim frumos fetelor pentru aprecieri, va pupacim!
Dana mie mi se pare foarte frumos ca o familie sa aiba cat mai multi copii! Esti o curajoasa si meriti toate felicitarile!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
emabucuresti spune:
offtopic
fetelor aveti careva experienta cu o intepatura de insecta, mai mare si mai urata decat o viespe, in urma careia la doua zile locul este foarte umflat(la picior, langa glezna) si doare la mers? s-a dat persoana cu fenistil si de astazi cu hidrocortizon si inca nu a cedat inflamarea tesutului
Lala_D spune:
Roxana
sunt convinsa ca asa ti-au spus doctorii 
Nu te contraziceam din punctul asta de vedere.
Insa mai cred ca au vrut un pic sa te determine sa adaugi in dieta Adelutei mai multe lichide decat in mod obisnuit dat fiind problemele urinare pe care le-ati avut.
Au mers un pic pe factorul psihologic.
Tot ce vroiam sa spun este doar ca e un pic absurd sa nu socotesti laptele de orice natura ar fi el aport de hidratare. Pai atunci in primele 5 luni de viata cand numai asta beau ar trebui sa fie toti deshidratati .
Eu te pupicesc si nu fi supi pe ce am spus.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Roxana sunt convinsa ca asa ti-au spus doctorii ![]() Nu te contraziceam din punctul asta de vedere. Insa mai cred ca au vrut un pic sa te determine sa adaugi in dieta Adelutei mai multe lichide decat in mod obisnuit dat fiind problemele urinare pe care le-ati avut. Au mers un pic pe factorul psihologic. Tot ce vroiam sa spun este doar ca e un pic absurd sa nu socotesti laptele de orice natura ar fi el aport de hidratare. Pai atunci in primele 5 luni de viata cand numai asta beau ar trebui sa fie toti deshidratati . Eu te pupicesc si nu fi supi pe ce am spus. O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Cum sa fiu suparata?! Pai, eu care le verific pe dr cu experinta ta (da, da, nu-i poanta), sa ma supar?!
Si, mie-mi pare tare bine ca intervi; chiar dak m-ai fi contrazis pe mine. Doar asata-i scopul forumului, sa punem la un loc cat mai multe pareri si s-alegem ce-i mai bun
. Este posibil sa fi facut asta; da' trebuiau sa se gandeasca si la mine, ca ma terminat pitik,pana am invatat-o sa bea altceva.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
Laura Ioana spune:
Robertel
Eleni
Eveline
Andrei
Irlandeza, si Theei ii miroase pipi uneori dimineata, daca a baut prea putin lichid. Nu fie de deochi Patti are cu 1 kg mai mult decat Thea (dupa cantarul dr, ca eu iar am uitat sa o cantaresc cu al meu).
LalaD
ms pt tips-urile cu cerealele. Azi merg la farmacie sa ii iau si laptele praf si sa vad ce fel de cereale au. Am vazut pozicile cu bb Andrei care papa o nectarina
SUper! O rontaise singureL SI i-o dai cu tot cu coaja? Ma mir si io acu', precum cu drobul de sare: avem voie sa le dam fructe intregi sa le rontaie? Daca musca o bucata prea mare si se ineaca? Am mai vazut ca se poate da si o bucata de paine, dar tot asa mi-e frica
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Lala_D spune:
Roxana 
Laura Ioana acu sa nu iti inchipui ca a mancat foarte mult din nectarina aia ...
Eu i-am taiat coaja unde musca el si l-am lasat pe el sa se mozoleasca bine de tot cu ea. Mai mult suge din nectarina intreaga si ii placa sa o tina altcineva pentru el ca-i scapa din maini.
Daca mananc eu nectarina ii curat si lui si il las sa se "joace " langa mine.
Vreau sa incerc si cu mar .
La capitolul chestii intregi in mana eu ii dau frecvent deja morcov intreg si piscoturi de la Nestle.
I-am mai dat si ardei gras si castravete. Le-a lins dar nu au prezentat asa mare interes.
Si cu inecatul ...trebuie sa treci peste teama . Se va mai ineca uneori, vei mai scoate bucatele mai mari din gurita, pe marea majoritate le va scoate ea singurica ...dar...asa invata.
De inecat se pot ineca si dupa un an. Mancatul chestiilor mai mari se invata cu practica. Altfel ...nu prea.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
cynthia_ spune:
Mai bine sa mearga la doctor, asa a avut si mama mea si am mers la urgenta si a luat antibiotic ne-am inselat pentru ca asa am crezu si noi ca e intepatura de insecta.
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti offtopic fetelor aveti careva experienta cu o intepatura de insecta, mai mare si mai urata decat o viespe, in urma careia la doua zile locul este foarte umflat(la picior, langa glezna) si doare la mers? s-a dat persoana cu fenistil si de astazi cu hidrocortizon si inca nu a cedat inflamarea tesutului Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
emabucuresti spune:
cyntia multumesc de raspuns.pup! a fost intepata sigur de o insecta ca a omorat-o pe loc. cu fenistil si cu hidrocortizon unguent inca nu s-a desumflat locul.