Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

EMA v-am vazut si eu pozele si sunteti o familie tare frumoasa.Milan e un scump iar tu arati foarte bine.Cred ca tati e tare mandru de voi.Pupici.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 9+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Doamne Dana nu-mi vine sa cred ce povestesti de acei "oameni" !
Nu-i baga in seama si gandeste-te ca o sa fiti de 3 ori mai fericiti ca sunteti binecuvantati cu 3 minuni!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Buna!Abia acum mi-am baut si eu cafeaua.Ai mei m-au lasat sa dorm mai mult in dimineata asta.Noroc de mama ca s-a ocupat de Albert.Va multumesc tuturor pentru ca imi sunteti alaturi si ca ma sustineti in sarcina aceasta.In afara da sot si mama(care acum ma sustine si ea)ceilalti se uita la mine de parca as fi ciumata.Peste tot aud aceeasi intrebare:"ati vrut?" spusa cu o expresie a fetei care numai bucurie nu arata.Am ajuns sa imi fie rusine sa mai spun cuiva ca mai astept un copil.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 9+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Dana, pai noi suntem mandre de tine! Asa cum ne-am mandrit si cu Gina, si iti amintesti ce mandra era ea insasi? Imi pare rau de reactia celor din jur, mi se pare tare nepotrivita. Vestea unei noi sarcini ar trebui intampinata cu "Felicitari!", nu cu intrebari insinuante. Parerea mea.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

De doua nopti Albert se trezeste plangand.Abia reusesc sa ii pregatesc biberonul.Cred ca ii vor iesi alti dintisori ca de la 6 luni cand i-au iesit cei de jos nu i-a mai iesit niciunul.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Roxana, acum am terminat portia a doua de varza la cluj...yammmy...ce buna a fost...ma pot marita, cum se zice pe la noi...hihihihi
asa cade si al meu...la 9 seara, fara povesti...

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Continuare:

Dana, frumos nume ai ales! Eu astept poze (dak vrei sa ne-arati) de la o eco pe care o vei face pe la 18-21 sapt.

Ieri amplecat ca apucata si-am uitat sa-i spun Ancai ca-mi place de mor varza 'a la cluj'.

Si, pupici pentru Stefanel cel activ - nici a mea nu doarme mai mult de 2h legate - in reprize de max. 30'.
Dar la 9 seara, cade lata - in timp ce eu ii citesc povesti ca radio

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Aveti dreptate ca anuntul aparitiei unui bebe in familie e un motiv de bucurie.Voua v-au coincis rezultatele testelor pentru aflarea sexului copilului cu sexul real aflat la ecografii ca mie vreo 3 teste mi-au spus ca va fi fetita.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Camelia, Roxana, , adica lichid = orice in afara de lapte ? Daca bea apa/suc cate 20-30 ml /zi , dupa mesele solide e f. bine.Nu vrea mai mult. Iar pipi face destul de mult pe parcursul inei zile, in special dimineata de la 6 pana la 10 schimbam vreo 3-4 pampersi plinuti.
Oare sa merg la dr. ? De unde sa stiu eu daca e infectie sau altceva ? au poate nu are nimic ? Ce ma sfatuiti ?

Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luni
P a t t y - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

da, sa fie orice lichid in afara de lapte; ce sa spun, e cam putin (si te-ntzeleg perfect cu "nu vrea" - la fel era si a mea). Eu o pacalesc cu suc de fructe: 70 ml + apa pana la 250 ml. Sau cu ceai de l ahipp (tot asa o lingurita la 150 ml apa).

Ce sa zic?! eu, desi uroloaga mi-a zis ca dak nu face febra peste 38 (numai ca nu e obligatoriu sa faca febra) sa nu mai insist - eu m-am chinuit, ca nu aparea e.coli la analize - nu m-am lasat si-am tot dus pipi.

Dak nu implica prea mari eforturi - nu stiu cum e la voi, se pot face analize cand vrei tu?!; si dak suporta Paty sa-i pui pungutza - fa-i o urocultura, pentru linistea ta.

Si, arata bine pentru 8 luni!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Roxana nu este asa !
Laptele este tot un lichid ! Se socoteste .
Andrei nu bea deloc nici apa, nici ceai,nici suc !
Dar are zilnic 700 ml de lapte. Si nu a avut nicio problema urinara, Pipi are o culoare normala, in cantitati bune, fara miros. Fontanela nu este adancita, pielea are tonus normal.
La fel a fost si Bogdan. Pana dupa un an nu a acceptat lichide adiacente.
Andrei are mereu la dispozitie atat apa cat si ceai dar nu pune gura pe ele , daca il pacalesc cu 20 ml este muuult.

Asa ca se poate si fara.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Roxana, aici e diferit sist, medical , am sa intreb med. de fam. Multumesc.

Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luni
P a t t y - la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Lala, culoarea e la fel, doar mirosul e schimbat.Nu reussc s-o pun sa faca pipi intr-un recipient, doar din scutec vad.

Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luni
P a t t y - la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Dana, am vazut pozele cu simburelul. si imi place tare mult numele. DD sa fie totul bine si nu mai lua in seama toti neavenitii. voi sa fiti fericiti!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput