Mamici de septembrie - octombrie 2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 4
andy.p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisa.g andy cand ai avut tu U.M.??M-ati bagat in ceata 38 + www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
28 noiembrie...dar se pare ca am ovulat pe la sf lu decembrie,deci diferenta e destul de mare.
38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
_giulianna_ spune:
citat din mesajul lui anca81 Giulianna, mie mi-au spus 2 pediatrii ca in cazul alimentatiei mixte sau doar cu formula se poate da ceai sugarilor. I-am dat Carlei BabyDrink la inceput pentru colici, n-a avut nici un efect, asa ca acum ii dau clasicul chimen + anason. Ii fac in fiecare zi cam 100 ml si il tin langa patut, cand se trezeste ii mai dau cate putin. Nu are ce sa-i faca rau, dimpotriva. Acum fiecare cum crede. Laureta, felicitari pentru aniversare. Si scoatem majoretele, nu? Denisa, spor la Fericito! Mami fericita de Carla Alexandra Povestea puiului meu drag |
Ancuta sar'na! O sa incerc sa-i dau si ceiut daca problema se agraveaza.
Am pus poze cu piciul!
Mamica fericita de Eduard-Gabriel
tzitziri spune:
Andy...acum nu mai scapi .Hai sa modific repede si UM ca sa nu te mai certe nimeni
Am pus in listuta 21 septembrie...si ce poti sa faci decat sa astepti bebelina (cum zice si Nocom).
Nocom, si eu zic ca esti curajoasa ca pleci la asa drum lung acum!Dar nasterea in apa cica e reconfortanta...daca mai stai pe acolo si la 3-4 stele poti sa te inchipui la Euroclinic deja!
EDIT:Giulianna, ma uitam pe listuta cand am modificat ca si piciul tau a fost micut desi a fost la termen!Asta asa, de incurajare pentru fetele de ieri
35+
bebe David
Lucrusoare bebe David
andy.p spune:
Tzitzi si multumesc ...super faza cu semnele de intrebare
Nocom drum bun si eu totusi sper sa nu nasti pe acolo in apa
38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
denisa.g spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andy.p
28 noiembrie...dar se pare ca am ovulat pe la sf lu decembrie,deci diferenta e destul de mare. 38+bbelina laura si andy (07.04.2002) |
Deci daca e sa ne luam dupa U.M. ai depasit ...........
Daca e sa ne luam dupa cand ai ovulat mai ai..........
Concluzia:
38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
LUCUTTA spune:
Denisasa sti ca asa am sa fac ,ma pun in patut ca nu cumva sa fie mai rau ,eventual mai beau un no-sap.
32+Sergiu
babytza spune:
Giulianna ce puiut mic Imi place poza cu suzeta...E mai mare decat fata lui Sa iti traiasca !!!!! SA fie sanatos si norocos !!!
Valentina 35 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
denisa.g spune:
Nacom- drum bun, fara peripetii..
Sa ne anunti in caz de ceva;iti facem constantencele o vizita
38 +
denisa.g spune:
citat din mesajul lui LUCUTTA Denisasa sti ca asa am sa fac ,ma pun in patut ca nu cumva sa fie mai rau ,eventual mai beau un no-sap. 32+Sergiu |
Eu luam 3 no-spa pe zi - zilnic, doar asa ma mai calma. Nu m-a afectat negativ sa stii.
38 +
tzitziri spune:
Andy, pai tu mi-ai zis sa pun semnele alea..eu m-am conformat.Am tinut minte
Asa cum spune Denisa..concluzia ....legat si de dizertatia mea cu depinde de om , de sarcina, nimic nu e stas...etc.
Giulianna, sincer m-au amuzat teribil mimicile lui Edi.Are asa o figura de zici ca analizeaza si ce gandeste el acolo la problemele omenirii.....daca aveam fetita ti-l peteam
Apropo...sa nu mi-o iei in nume de rau, dar vazand pozele mi-am adus aminte de ceva de la curs.
In perioada cu colici ni s-a zis ca bebeii au tendinta ca de durere sa isi frece talpicile una de alta..ceea ce ii poate muta din loc in sus.De aceea e indicat sa fie pus la somnic cu talpicile cat mai aproape de marginea patului...deci nu cu caputul aproape de margine, ci cat mai jos cu talpicile.Pentru ca el tot miscandu-se in sus prin frecarea talpitelor poate sa ajunga usor cu caputul de tablia/barele patului si sa se loveasca.Acum nu stiu daca Edi face la fel...dar ma gandeam ca poate mai prinde cuiva bine pe viitor
EDIT:patutul e 120 cu 60 sau 140?Ca pare asa de pierdut saracutul
35+
bebe David
Lucrusoare bebe David