Mamici de septembrie - octombrie 2008 (142)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

July am vazut pozele cu Maia E o scumpa cum doarme ea cu manutele sub falcutze....

Valentina 35 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Felicic
Babytza
MaryB
Anca
Multumesc mult!

Felicic stau cu picioarele stranse dar oricum vad ca nici un semn sa ma apuce nascarea

MaryB bafta la dr azi,te asteptam cu vesti bune!

Andy tu mai stai acolo cumintica,nu am zis ca nastem luni sau daca nu vor pe 8 ,nastem amandoua saptaman viitoare??????

Tzitziri tu unde ai facut cursurile de la care ne povestesti?mi se pare ca v-au zis lucruri mult mai complete decat ne=au zis noua la cursul de first bebe,sa inteleg ca v-au dat si manual?

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

39+LUCA

AMR 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Andy, pai tu mi-ai zis sa pun semnele alea..eu m-am conformat.Am tinut minte
Asa cum spune Denisa..concluzia ....legat si de dizertatia mea cu depinde de om , de sarcina, nimic nu e stas...etc.

Giulianna, sincer m-au amuzat teribil mimicile lui Edi.Are asa o figura de zici ca analizeaza si ce gandeste el acolo la problemele omenirii.....daca aveam fetita ti-l peteam

Apropo...sa nu mi-o iei in nume de rau, dar vazand pozele mi-am adus aminte de ceva de la curs.

In perioada cu colici ni s-a zis ca bebeii au tendinta ca de durere sa isi frece talpicile una de alta..ceea ce ii poate muta din loc in sus.De aceea e indicat sa fie pus la somnic cu talpicile cat mai aproape de marginea patului...deci nu cu caputul aproape de margine, ci cat mai jos cu talpicile.Pentru ca el tot miscandu-se in sus prin frecarea talpitelor poate sa ajunga usor cu caputul de tablia/barele patului si sa se loveasca.Acum nu stiu daca Edi face la fel...dar ma gandeam ca poate mai prinde cuiva bine pe viitor

EDIT:patutul e 120 cu 60 sau 140?Ca pare asa de pierdut saracutul

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Multumesc de sfat, nu stiam. Nici vorba de suparare, orice sfat pentru mine e binevenit. Te pup!
Legat de patut habar n-am ce dimensiune e...sotul l-a cumparat cat timp am fost eu in spital. Noi n-am cumparat nimic nimic pana sa vina bebe.

Mamica fericita de Eduard-Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Giulianna - vazut poze cu Edi al tau. E un scumpic - sa fie sanatos!!
Apropo, sa stii ca este tizul bb-lui meu pe care tot Edi o sa-l cheme.

38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna dimineata, Mamici si Burtici de Septembrie-Octombrie 2008!!! Am dori sa ne inscriem si noi in clubul vostru. Ne primiti asa pe ultima suta de metri???

Sunt insarcinata in 36 saptamani si 4 zile. Asteptam un baietel. Si mai avem o printesa Andrada-Cristina, de 2 ani si 2 luni (nascuta pe 17 iunie 2006). Alte detalii pentru listuta:

DN 10.10.1974; UM 24.12.2007; DPN 25.09.2008 (cand e cezariana programata); dr. Luis Mendez, nasterea la spitalul Medlife.

Am incercat sa va urmaresc Odiseea, dar sunteti asa de harnicute la scris ca umpleti un capitol pe zi. Nu am putut tine ritmul cu voi. Am reusit sa intru pe la Ciresele de mai-iunie 2006, unde eram mai activa, dar cu Andrada nu mai am asa de mult timp liber.

Oricum felicitari mamicilor care au nascut deja. Sa va creasca bebeii mari si sanatosi!!!

Sarcina usoara in continuare, celorlalte burtici!

Monica, imi pare nespus de rau pentru ceea ce s-a intamplat. Cuvintele-mi sunt prea sarace pentru a exprima regretul. Mult curaj tie si familiei pentru a trece peste aceasta imensa pierdere.

Steluta (36w+) cu si cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Steluta bine ai venit !!!!
Sa iti traiasca fetita si sarcina usoara in continuare.

Valentina 35 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Steluta bine ai venit

Giulianna, vazut Edi frumos

Ee ma duc sa mai vopsesc niste geamuri..iar dupa ma bate gandul sa bag niste nuantator in par ..si as spala hainutili lu bebe? E cam devreme la 35s?

35

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Musette, cursul e facut la Euroclinic si a fost un curs de 10 ore intinse in 5 saptamani.Ne-a dat un mic manual cu informatii....sunt cateva pagini din care am mai incercat sa selectez cand mai apareau intrebari pe aici(cum a fost cu intampinarea bebelusului de primul copil de acasa)...sunt multe lucruri stiute dar si unele care pot functiona ca 'tips'-uri.
Oricum pe masura ce vad ca sunt discutii, mai adaug si eu ce imi aduc aminte...ca manualul nu il pot copia integral, desi nu e prea mare.Dar repet:sunt multe info care sunt sigur stiute sau cel putin de bun simt.

Ca mi-am adus aminte...ce mi s-a mai parut interesant legat de alaptare.Deci bebe trebuie sa pape la maxim 3-4 ore.Pentru ca altfel se poate deshidrata.Daca totusi el insista sa doarma, ca e obosit saracu', ca sa il trezim incepem sa il dezbracam.Si dam pe rand jos cate o hainuta....putem sa ajungem chiar sa il dezbracam pana la pampers.Dar cand sesizeaza schimbarea de temperatura se trezeste...la fel si daca adoarme la san facem la fel.

Steluta, bine ai venit!Adaugam acum in listuta un nou bebe

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Giulianna, am vazut pozele cu micutul Edi... e dulce foc!!! Iar patutul ala pare imens pt. cat de mititel este. Parca vad ca asa se va vedea si gagalicea noastra in patutul ei de 140 cm
Steluta, bine ai venit!
Musette, condoleante

Andreea
35+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Musette, condoleante si din partea mea!

Fetelor va multumesc pentru aprecieri. In poze pare mare dar in realitate e o piticanie...
De vreo 2-3 zile nu se mai odihneste cum trebuie. Doarme asa cate 20-30 min dupa care se trezeste plangand...de la colici?Asa se manifesta?

Mamica fericita de Eduard-Gabriel

Mergi la inceput