Mamici de septembrie - octombrie 2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 3
anca81 spune:
Giulianna, mie mi-au spus 2 pediatrii ca in cazul alimentatiei mixte sau doar cu formula se poate da ceai sugarilor. I-am dat Carlei BabyDrink la inceput pentru colici, n-a avut nici un efect, asa ca acum ii dau clasicul chimen + anason. Ii fac in fiecare zi cam 100 ml si il tin langa patut, cand se trezeste ii mai dau cate putin. Nu are ce sa-i faca rau, dimpotriva. Acum fiecare cum crede.
Laureta, felicitari pentru aniversare. Si scoatem majoretele, nu?
Denisa, spor la Fericito!
Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag
_giulianna_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisa.g Giulianna - din carti pot sa-ti raspund si eu: "primele 6 luni doar san". Nu e nevoie de ceiut atata timp cat bb papa san. Acum mamicile cu experienta stiu mai bine Tu ti-ai revenit? 38 + www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
Eu mi-am revenit extrem de repede. Multumesc lui Dumnezeu ma simt excelent, parca nici n-am trecut printr-o operatie.
Te
Mamica fericita de Eduard-Gabriel
tzitziri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nocom andy.p daca ai depasit termenul, de ce nu schimbi si semnatura?? ca eu credeam ca mai ai vreo 2 saptamani....dar cand colo, ce aud?!?!?!? 37+ Daria Anastasia Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz) poze eco |
pai semnatura e dupa dimensiunea bebelinei..
Andy, te-am dat de gol....acum nu o sa mai ai liniste
35+
bebe David
Lucrusoare bebe David
anca81 spune:
Andy, nu stiu nimic de Eva, am sa o sun dupa amiaza.
Andreea_and, sper ca te simti mai bine azi si a trecut supararea. Stai linistita ca bebe e bine, sunt si ei mai lenesi uneori, ca si oamenii mari
Musette, imi pare rau pentru pierderea suferita
Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag
nikolici spune:
Neatza fetelor,
Hop si noi...am venit de la analize...de nu m au intzepat in ultimul timp de m au inebunit.
Urez o zi minunata la toate mamicile!!!
Karina Alessia am 35 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 35
camera Karinutzei
LUCUTTA spune:
Neata burticute!
Aseara inainte sa ma pun in pat m-a apucat o durere sub burta dar mai mult in partea stanga chiar cand eram la pipi dar si dupa ce m-am pus in pat ,am baut un no-spa si m-am culcat .De dimineata nu m-a mai durut dar aveam niste zvacnituri in col... si bb azi nu a fost asa activ.Oare sa fie de la statul pe scaun la calculator fiind colul cerclat...?
Sabinel, ma gandeam ca in dimineata asta scoatem agitatele !
Ratonelu ,eu zic sa mergi sa te internezi sa fi sub supraveghere medicala ca nu e de joaca.Ce ma enerveaza dr astia ...poti sa-l suni dupa ce nu mai il simti pe bb miscand,Doamne fereste ca atunci nu mai au ce-ti face.Nu sta si astepta cum ti-a zis el ci du-te de te interneaza ca ai motive serioase ,sangerare,tensiune,chiar nu imi dau seama e inconstient dr tau?
32+Sergiu
T
andy.p spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tzitziri
pai semnatura e dupa dimensiunea bebelinei.. Andy, te-am dat de gol....acum nu o sa mai ai liniste 35+ bebe David Lucrusoare bebe David |
Tzitzi daca tot m-ai dat de golplease modifica si-n listutz DPN..ca intr-adevar e cam ciudat sa ma intrebe toata lumea de ce n-am nascut ..am gasit prima eco performanta facuta la timisoara si acolo scrie tot dupa masuratori ca DPN e pe 21septembrie.Nu se potriveste cu UM ,da ce sa facAcuma chair m-ati bagat in ceata ...ce sa fac?
38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
Nocom spune:
andy.p pai ce vrei sa faci??? Sa astepti!!!!! Stie puiul cand sa vina la mami!!!!!
Sambata dimineata plecam. Ma gandeam ca o nastere in apa nu mi-ar prinde rau!
37+ Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
denisa.g spune:
Lucutta - eu zic sa stai cumintica in pat. Al meu dr mi-a zis atunci cand simteam acele intepaturi ca statul in fund la calculator are acelasi efect cu statul in picioare. Sper sa iti revii, sa nu te mai doara.
Anca ia uite ce ai facut:. Pupa frumoasa Carla si fara colici azi, da?
38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
denisa.g spune:
andy cand ai avut tu U.M.??M-ati bagat in ceata
38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica