Mamici de septembrie - octombrie 2008 (142)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Laureta bine ti-ai gasit printzesica! Refacere usoara, vrem poze cu inainte si dupa, ca pe una m-ai bagat in boala cu poza aia dupa prima nastere. Tu si Boo probabil sunteti plamadite din acelasi aluat devreme ce va topiti asa.

35+ Anda Teodora

pozne cu burti si alte nebunii

Mergi la inceput

Anis in Greciaaaaa? Oau!!! Me speechless. Personal ma gandesc ca sa nu ma mai duc la munca si tu cu un picior dupa tine ai fugit in alta tara.

Edit: din seria alt neuron gravid. Mi-am pus de 10 minute o ceasca cu cafea la microunde si nu auzeam click-ul ala sa m anunte ca e calda. Oare de ce nu se aude? Cine a mai bagat cuptorul in priza?

2. Gresisem ceva la mesajul de mai sus si dadeam sa il editez dar nema buton edit. M-am uitat si pe pagina precedenta, si nici la mesajul de acolo nu aveam Edit. Desigur ca m-am gandit ca mai repara ceva la site si nu se vad momentan. Numa' ca neuronul meu blond a uitat ca am trimis mesajele scriind userul si parola doar in editare mesaj, overall nu eram logata. Grea viata se anuntza...

35+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

300 eu as mai fi mers la lucru, dar colegii au zis ca nu ma mosesc si m-am lasat cand am facut 37 de saptamani.

Anis distractie placuta in grecia!

37+ - Andreea

Mergi la inceput

Irina lasa ca ce e mult strica. Eu o sa lucrez de-acasa, dar numai fiindca fata care trebuia sa trateze cu clienti spanioli nu mai vine, o sa ramana astia in aer si macar pe mmail sa ii mai rezolvam un pic.

A fost tare seful nostru din Franta. Zicea ca el e obisnuit cu chestii de-astea, angajatii mai au si probleme, si mai mor... L-a cam socat pe colegul si jefe al meu din Romania la faza cu moartea .

LE mi-am adus pozele de pe PC-ul de la serviciu si ma tot uit pe-acolo, nu-mi vine sa cred ca eu sunt elefantzica de-acum...
Bebitza s-a intins aseara in burta, cred ca si-a intins tot piciorul de cateva ori, ziceai ca-mi iese muntele vezuviu prin burta spre deliciul meu si al consortului.

35+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

FELICITARI, LAURETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SA ITI TRAIASCA BIANCA NICOLE, SA FIE CUMINTE SI PAPACIOASA, TE ASTEPTAM PRINTRE NOI CU DRAG, REFACUTA SI CU POVESTEA NASTERII!!!!

Unde esti Andy_galro? Dar tu, Claudinna? Mai intrati pe la noi, mamicilor, sau bebeii va ocupa tot timpul?

38+ LUCA

AMR 13 ZILE!!!

POZE & VIDEOS
CAMERA LUCA
Toate lucrusoarele lui Luca

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata!!!
Bitza, Joy, Muuh, bine ati revenit acasa cu puiutii vostri! Muuh si Joy, am vazut 2 gagalici mici si scumpe foc!!!
Laureta, felicitari mamico! Bianca Nicole, bine ai venit!
Irina, felicitari pt. bebelina micuta. Ai sa vezi cum recupereaza ea imediat. Eu subscriu la ce a spus Nausica ieri ref. la eco, masuratori si altele. N-ar trebui sa punem atat la suflet...
Maryb, felicitari pentru flacau!

Noi azi mergem in sfarsit sa luam salteluta pentru patutul gargaritei, cadita si suportul, plus ce mai gasim util si ce ne-o mai face cu ochiul. Nu degeaba am luat salariul....tre' sa-l facem praf

Andreea
35+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

buna dimineata, burtici.
musette, gasit cafeaua, mersi. ff buna spor la trebi azi.

felicitari laureta, bine ai venit Bianca!!! sa cresti mare si frumoasa

irina, am inteles, eu te intrebasem pt ca la mine si echografistul si ginecologul au zis ca tinem cont de masuratori nu de UM, ca dupa UM si eu as fi in 35 de sapt si sunt in 33 numa.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Irina, masuratorile astea...au ele o relevanta, iti spun in ce ritm se dezvolta bebe, dar nu o relevanta capitala! Au si o marja de eroare, deja, plus ca nu exista masuri standard, ideale, am mai zis asta, fiecare bebe cu mostenirea lui genetica!

Eu la semnatura pastrez numai DPN dupa UM, si acum sunt in S38+1zi! Dar dupa masuratori ecografice acum am 40 de saptamani si ar trebui sa nasc intre 5-11 septembrie! Deci...
Luca nu da nici un semn, asa ca e clar ca, de fapt, calculele dupa UM sunt relevante si bebe Luca va veni la termenul lui! Adica 20.09! In caz ca nu va depasi... Plus ca eu stiu exact cand am ramas insarcinata, am stiut pe loc amandoi, asa ca...20 septembrie scrie pe mine!

Edit: mi-am luat tensiunea: 12/8. E asa de 2-3 zile! Super! De ce oi fi avut acum o saptamana 14/8? Apoi cateva zile 13/8, si acum a scazut si mai mult...Cred ca de la caldura ca altfel nu se explica! plus ca iau Diazepam cum a zis doctora, are si asta un efect, bag seama!

38+ LUCA

AMR 13 ZILE!!!

POZE & VIDEOS
CAMERA LUCA
Toate lucrusoarele lui Luca

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

LAURETA FELICITARI!
Bine ai venit pe lume, BIANCA NICOLE!

illia: sper ca doar in cazul tau au zis drii asa, ptr ca daca ar fi asa eu deja as fi in sapt 37 si nu vreauuuuuuuu! De-abia acum ma simt bine cu burta mea (aseara bebe a scos un piciorus fix sub sani si imi impingea sutienul, sotul striga: da-l jos, nu vezi ca-l incomodezi?)

edit: am telefonul blocat de ieri, nu shtiu de ce , ajung cu el la reparat si ssunt curioasa daca am vreun mesaj de la vreo viitoare mamica)

33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

irina, de altfel si eu subscriu la mesajul Nausicai, mama n-a avut echo si tot a nascut cu bine, la termen, un copil sanatos, e drept cam mic, dupa o sarcina toxica: n-am avut decit 2800 de gr. si eu am mai zis, am fost asa calma la prima sarcina si am tratat-o atit de firesc... pt ca nu stiam atitea detalii medicale! nu promovez ignoranta, Doamne fereste, da' nici panica inutila! asa ca stai linistita, sa vezi ce bblina frumoasa si sanatoasa o sa ai
felicic, m-ai omorit! io ar tb atunci sa-mi scot vreo doua coaste eu stiu cind l-am "plantat" pe bb si snt in 33 de sapt, pb mea e sa nu-l apuce nerabdarea ca pe fra-su si sa vrea sa iasa mai devreme

32+

Mergi la inceput