Mamici de septembrie - octombrie 2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 19
andy.p spune:
'Neata si de la noi...cum n-am dormit azi noapte aproape deloc,am recuperat acum spre dimineata.
Irina ai vazut ca si la mine e aceeasi problema...si dr mea tine cont de masuratori si nu de UM,oricum dupa UM sunt deja depasita
tuturor
38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
alexa si mami spune:
neata!
ce bine ca-i weekend, am si eu mai mult timp de stat cu voi
fug sa citesc noutatile...
alexa simami
anca81 spune:
'Neata gagics!
Andy, mi-ai luat-o inainte cu mesajul de la Laureta, l-am primit si eu. Laureta sa-ti traiasca pisicuta cea scumpa, sa creasca mare si sa fie papacioasa. Iar tie mamico luptatoare recuperare rapida si mult laptic
Kid, multumesc pentru raspuns, si noua ne-a spus ca ar putea fi un pic de hernie, dar nu era sigura doctorita. Urmarim sa vedem cu evolueaza. Totusi inauntru buricului mai exista o chestie galbuie care inca nu s-a uscat, o curat cu vata si spirt si ii pun Baneocin peste.
Eva, am o super rugaminte, tu ai pernuta aceea de la Chicco care nu lasa bebele sa se rostogoleasca, poti sa-mi spui te rog cat e distanta dintre cele 2 opritori. Pe mine ma intereseaza o chestie similara insa doar pentru cap, sa stea cu capul drept si sa nu-i alunece in parti.
Irina, si bebelusa mea are fruntea mai ingusta si care e problema? Pe mine m-au speriat o gramada de medici cu forma capului etc si uite ca am un copil normal. Da, capsorul e putin lunguiet in spate dar se mai aseaza in timp - d'aia vreau sa o pun sa doarma pe spate. Iar de dimensiunile masurate ecografic, s-a tot vorbit, daca era dupa medici copilul meu avea 2 kg si in realitate s-a nascut cu aproape 3. Nu mai supara copilul degeaba
Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag
andy.p spune:
Anca pe mine m-a prins mesjul ei uitandu-ma pe pereti..cred ca tu ai trecut de faza cu nesomnul,de abia astepti sa dormi.
Alina ce mai faceti?Incepeti gradi??
38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 Eva, am o super rugaminte, tu ai pernuta aceea de la Chicco care nu lasa bebele sa se rostogoleasca, poti sa-mi spui te rog cat e distanta dintre cele 2 opritori. Pe mine ma intereseaza o chestie similara insa doar pentru cap, sa stea cu capul drept si sa nu-i alunece in parti. Mami fericita de Carla Alexandra Povestea puiului meu drag |
Iubita, fii antena! Unul dintre rulourile acelea de la perna Chicco e detasabil, se prinde cu arici unde vrei tu, e reglabila pernuta! Eu am masurat acum pt tine si poate fi prins la capat de tot adica la maxim 23 cm (sa ii intre spatele, de ex, cand o culci pe spate), daca nu, il atasezi din ce in ce mai spre interior cu ariciul pana la 1cm, daca vrei (pt caputz, respectiv gatutz))! E reglabila! Sper ca m-am exprimat coerent si ca ai inteles!
Pooooop doua fete frumoase, mai mult pe Carla, nu te superi !
38+ LUCA
AMR 13 ZILE!!!
POZE & VIDEOS
CAMERA LUCA
Toate lucrusoarele lui Luca
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
alexa si mami spune:
wow, a nascut Lau felicitari mamicutzo, sa va traiasca printesa, sa fiti sanatosi!!
laura, suntem bine, gradi, pas anul asta, ca tot sta ma'sa cu ea acasa mai am 4 zile de munca si apoi de vineri sunt in co, apoi de la 1 oct intru in prenatal.
multi pt monica si o calda.
alexa simami
alexa si mami spune:
acum 30 de min am bagat vinetele in cuptor pe putere max (250grade) dar...am uitat sa le intep, asa ca dupa ceva timp aud BUUUM, a bubuit o vinata de a deschis usa cuptorului bine ca nu era nimeni in zona ca...eram lesinate. ce dusa sunt, si nu e prima data cind coc vinete, dar intepate.
alexa simami
anca81 spune:
Eva, super, multumesc mult! Sa vezi acum circ cu fiica-mea cand ii voi pune capul drept, ca doar intr-o parte ii place sa doarma
kid2003 spune:
Anca, nu ii pune capul fix in sus...toti bebeii dorm cu el usor intr-o parte. Doar sa ai grija sa nu doarma doar pe stanga sau doar pe dreapta, o muti tu eventual o pui cu capul invers in patut (ei tin sa tina capul spre camera, unde e miscare, unde e mami). Asa nu i se va aplatiza capul. Daca o tii numai pe spate cu capul in sus, pe langa problemele cu inecatul i se va aplatiza rau capul la spate, e foarte moale acolo, au si acolo o fontanela.
Pe langa asta ei mai regurgiteaza in somnic si se pot ineca daca nu sunt cu capul pe o parte. Las-o in pace sa doarma cum ii place, nu te supara pe mine dar o sa vezi ca mai da afara laptic pe gurita chiar dupa o ora dupa ce adoarme si daca e pe o parte se scurge usor pe cearsaf. Pernuta de la Chicco e pentru laterale, sa nu se rostogoleasca, nu e pt cap.
anca81 spune:
Kid, multumesc mult pentru sfat Chestia e ca are capsorul alungit in spate si daca tot doarme pe parti, nu i se va corecta. Dupa mese o pun intodeauna pe partile laterale. Dar cred ca o voi lasa in pace sa doarma cum vrea ea, nu o mai stresez.