Mamici de septembrie - octombrie 2008 (142)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Salutare !!!

Maryb felicitari pentru vestile bune. Fu buna pizza aia?

Irina nu ai bebel mic. Ce marfa ca seamana cu tine... mie nu mi-a zis nimic de semanat :) A zis ca la 34s nu mai facem 4d ca oricum vad numai bucatele fara sens :( si io venisem cu ditamai dvd-ul. Oricum, bucura-te,vei putea naste natural fara prob. Eu la 34s aveam 2200g, nu mi se pare mare diferenta deloc, iar bebe a mea nu mi s-a parut mica ci in grafic.

Joy, Muuh bine v-am gasit sanatoase cu bebei frumooosi frumooosi!

Mamicilor foarte interesante si instructive discutiile voastre, tineti-o tot asa ca mai invatam si noi cate ceva. Baia mi se pare cel mai frumos moment al zilei, sper sa nu mai planga bebeii.

Feli, pe net in timpul drumului intru de pe mobil. Am reusit sa-mi decodez telefonul ala destept (sola normal), am instalat opera mini si e super comod, plus ca apuc si eu sa mai recuperez din citit in ora aia de drum... Faza cu mesajul mi s-a intamplat acasa pe PC din pacate.

Eva harnicutzo se manifesta la tine instinctul de cuib in continuare. Ma bucur ca ai atata energie. Cazutzaamluat-ola un pret excelentziceusi am mai si scazut din el,ca doar sunt negociator sef. E# dreptcanu-mi mai exercitasem talntul asta de mult...

Nausica sper sa ma astepte aceeasi atmosfera primitoare in Elias. vad ca acolo numai cezariene au aparut deocamdatasi feteleau stat in rezerve, eu nu stiu ce apuc.

Kllemi, cred ca spagile depind de spital, de doctor si de inima ta care te lasa sa dai mai mult sau mai putin. Pana acum, am inteles ca la asistente cand iti fac toaleta bagi 5 lei, la dr. daifo 8 bulioane pt nastere naturala, la anestezist daca e cazul vreun mil jumate, la moasa tot cam asa cred... Mi-am notat niste preturi discutate mai demult pe forum, sper sa nu patesc ca Felicia cu banii sambata trecuta si sa dau de ele. Iti trimit PM cu info asta imediat ce-o am. Nu mai stiu la ce spital nasti tu, si acum nu mai merg la inceputul listutei sa ma edific Oricum , legat de doctore bine sa tragi de limba oasistenta in spital sa vezi cat se practica, si daca nimeresti in salon de mai multe mamici sa vezi cat dau si ele.

Hai ca si euam crosetat un cearsaf. Scuzeeee

LE cred ca aavut serverul lor ceva ca m-am chinuit ingrozitor sa postez mesajul asta. Ma retrag si eu ca mi-a facut soata capul calendar cu zgomotele dintr-o nenorocire de jox, in care predomina o voce metalizata. I-am promis bataie lui si lu frati-su care e acum cu noi. Adevarul e cama simt de parca m-a calcat trenul si resimt asa o furie rece ... sper ca sunt doar hormonisi oboseala de vina... daca nu o sa va rogsa-mi recomandati un tratament

35+ Anda Teodora

pozne cu burti si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

300, ilia da, greutatea bebelinei e ok pentru 35 de saptamani, numai ca eu duminica fac 38 de saptamani dupa UM.
Bebelina a fost cam mereu asa, adica de prin saptamana 22 era mai micuta, inainte cred ca nu era asa de acurata masuratoarea.
Vorbesc maine cu maica'mea la telefon sa vad eu cat de grasana am fost la nastere.

July si eu ma uitam la noi la odisee cum stau bebelinele nou-nascute cu kilogramele si am remarcat ca bebelina ta a fost asa mignona cum se prevede a mea. Ma tot consolez cu ideea ca voi naste natural si o sa fie mai usor daca nu e foarte mare.

Si iar ma gandesc ca acusi o sa aiba peste 2.500 deci e chiar ok.
Dar stii si tu cum te incurajeaza cei din jur...

Soata mea are 190cm si 130kg deci cam greu sa ssemene cu el la dimensiunile astea.

Of, stiu ca mama "e de vina" ca ea ori de cate ori faceam cate o prostie imi dorea sa am o fetita si sa semene cu mine. Uite, mami ca ti s-a indeplinit dorinta. Abia astept sa o sun maine sa ii zic ca m-au ajuns vorbele ei.

37+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Mai fetelor, la mine Nedelcu e primul bebe, deci nu pot sa zic ca vorbesc din experienta. Dar va spun sincer ca pentru mine dimensiunile astea de la ecografie n-au contat deloc. Adica ce? E un soi de concurs? Cine naste bebelusi mai mari? Cine ajunge mai aproape de DPN? Cine e mai aproape de nu stiu ce standarde statistice?

Eu ma uit la voi cit va framintati si va amariti dupa ecografiile astea cu masuratori si va compatimesc sincer - si in acelasi timp ma intreb daca n-oi avea eu cumva vreun instinct atrofiat de mi se rupe in halul asta.
Banuiala mea este ca o sa ne tavalim pe jos de ris peste un an, cind o sa ne amintim de stresul de la masuratori.
Eu va pup pe toate si va doresc bebelusi nu mari, ci sanatosi.

Nausica33+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Eu mai stau un pic ca nu mi-e somn, ma uitam la Cerbul de Aur la Ruslana la recital si cred ca si bebelina danseaza la mine in burtik.
Si in plus trebuie sa dau stingerea pe aici.

Maine ma duc sa iau bouncer si sa dau comanda la patut. Abia astept.

37+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

buna seara fetele

Eu sunt prin grecia, de 3 zile nu imi merge netul si acum l-am prins.

Felictari mamicilor...vad ca a plouat cu bebei...

Eu sunt asa si asa...sunt cu injectii dupa mine si sper sa nu nasc pe aici ,ma intorc pe 13...ddar oricum sunt dr buni si in salonic..sper

Trebuie sa imi fac iar programare la dr pe 15 cred..si atunci va hotari ce facem si cand nasc ..ca sunt ceva probleme din cauza piciorului..si dr ii era cam teama..

pupici

*** AniS ** 34+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

July legat de mameloane: eu am luat marimea mai mare pentru ca in alea mici nu-mi intra sfarcul. Nu de altceva. Si la inceput cand le-am vazut am zis ca n=o sa intre ever in gura lui bebe dar n-a avut nici o treaba. Daca tie iti sunt bune alea mai mici, atunci ramai la alea. E in functie de dimensiunea sfarcului.
Ilia zau daca stiu unde se duc kg mele .. dar nici ca ma intereseaza DUCA-SE !!! Nu cred ca e o reteta, cred ca depinde de organism.
Fetele care ati nascut, voi cum stati ?
Eu as vrea sa incep sa fac masaj, dar as mai sta vreo 2 saptamani ca sa vad cum e programul lui bebe, ca nu stiu cand sa chem pe cineva sa imi faca/ Nu avem un program prea clar de mese inca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

So eu nu dorm asa ca va scriu mesajul de la LAURETA:
A VENIT PISI BIANCA NICOLE,2950 GR LA ORA 1,50.EU SUNT BINE LA REANIMARE.LAURETA.
Mesajul l-am primit la 3,35.
Laureta felicitari sa-ti creasca mare si sanatoasa fetitza si tie refacere rapida.

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Prima in dimineata asta!cam matinala cei drept dar avem treburi de rezolvat!!!!!!!!

Laureta felicitari!!!!!!!!!Bianca Nicole bine ai venit pe lume!!!!!!

Va las o cafea sa o gasiti cand va treziti si fug.
la toate!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

39+LUCA

AMR 5 ZILE

Mergi la inceput

Buna dimineata,

FELICITARI LAURETA !!!

37+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna dimineata!

Irina, vad ca tu ne culci tu ne trezesti :) Lasa gandurile negre pe seama altcuiva. A propos de oameni mari si greutati la nastere, multe personaje cat casa au fost niste matze. Copiii mici iau foarte bine in greutate. Pur si simplu asa le e felul. Conteaza gradul de maturare al copilului, unul gras nascut prematur nu se poate compara cu un copil de rgeutate normala sau mica nascut la termen.

Transmite-i sotzului tau sa nu te mai invinuiasca de chestii stupide, asta e apanajul viitoarei mamici, taticii trebuie sa scoata agitatele si sa te ia in brate daca afli ceva care nu iti pica bine. Tu oicum faci ce trebuie si, chiar daca nu ai manca nimic, bebe ar lua din tine ce are nevoie (ceea ce face oricum).

Hai ca m-am intins mult prea mult, sper ca m-ai inteles si ca lasi grijile deoparte. Un sigur lucru: daca bebelina era ok la eco (inima, etc.), chiar NU ai de ce sa iti faci griji. Nu sufera. Cel mult o puteti monitoriza mai des. S-ar putea sa aiba un puseu de crestere in curand :)

35+ Anda Teodora

pozne cu burti si alte nebunii

Mergi la inceput