Mamici de septembrie - octombrie 2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 15
tzitziri spune:
MaryB, felicitari pentru rezultatele bune de la eco!
Joy..sa ne povestesti cum a fost cand ai putin timp..ca la asa o surpriza....dar tu ai stat doar 2 zile in spital?Sau nu imi ies mie socotelile?
Sa va bucurati de broscuta ca e mica si frumusica!
35+
bebe David
Lucrusoare bebe David
andy.p spune:
mary]/b] felicitari ptr vestile bune..chiar merita sarbatorit
Joy ce ma bcur sa te vad pe forum...fetitza e o minune
[b]irinasa vii cu vesti bune
38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
Muuh spune:
kid la 12 nu am avut pe cine alapta ca dormea tun era giftuit si l-am tinut cu mine in rezerva iar la 13 am plecat.
Eva merci de compliment. Am dormit 7 ore in noaptea trecuta. Copilul a stat la lampa ca avea icter iar la Elias noaptea nu te cheama nimeni la alaptat.
Miruna mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)
Boo spune:
Salutare !!
Am vizionat poze cu bebelusii noi aparuti .. sunt superbi toti !!! . In rest am trecut super repede peste ce ati scris, nu mai am timp sa citesc.
July si eu tot cu mameloane alaptez, si din alea marime normala, nu mici. Ca de .. m-a facut mama mai dotata . Dar vreau sa-ti spun ca nu a avut bebelu nici o treaba sa-l apuce si sa suga. Din prima l-a acceptat dupa ce 2 zile a supt fara de mi-a terminat sfarcurile. Dar am zis ca nici sa ma platesti nu ii mai dau fara, ca ma chinui pe mine inutil. Din moment ce suge bine inseamna ca si lui ii e ok.
legat de Euroclinic si eu am fost un pic dezamagita de partea de neonato. Asistentele de acolo foarte dragute parca, dar nu ziceau 2 acelasi lucru. Ma refer la sfaturi cand le intrebam ceva. Iar pe doctorita am vazut-o in ultima zi cand sa plecam acasa dar mi-a zis generalitati. Acasa am constatat ca avea sanii umflati un pic de la hormoni, ca are nevoie de vreo luna de masaj la picioare ca a stat cu ele cam prost in burta .. etc. Lucruri pe care ele nici nu mi le-au zis.
Anca si noi avem probleme cu baia .. apa nu e buna dellllllooooooc!!! YACK .. e uda .. Tipa ca din gura de sarpe. Am intrebat si eu de ce si cica mai dureaza pana se acomodeaza cu apa, ca dupa aia o sa urle cand il scoti. Dar ciudat e ca atunci cand il spalam la chiuveta cand face kk ii place, tace instant. Poate cu asta e mai obisnuit, cine stie.
Si noua ne-a cazut intai clema aia de la buric si ne ramasese o cojita in gaura. Acum s-a dus si aia dar tot mai supureaza acolo si ii dau cu alcool si cu mult baneocin.
Eu sunt super fericita ca vad ca inca mai dau jos din kg mele Mai am 4 de dat si ajung la greutatea dinainte de nastere. IUHUUU
baby_boy spune:
Se pare ca la odiseea asta puiutii sunt care mai de care mai frumosi...joy e o scumpete pitica ta
Mary_b felicitari pt. vestile bune
Eu tot astept o proaspata mamica sa ne scrie povestea nasterii..dar intelegem ca timp..ioc...asa ca nu va presam
35
poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
Muuh spune:
Va multumesc tuturor pentru urarile facute.
Miruna mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)
maryb spune:
CD27, tzitzi, andy.p, baby_boy multumesc pentru urari.
CD27 am papat o felie de pizza si pentru tine
maryb 31+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 9 sapt
Boo spune:
A facut cineva subiect nou pentru bobocei ? Ma refer la unde sa scriem dupa ce terminam cu odiseea ...
nikolici spune:
Hello mamicilor,
Felicitari fetelor care au nascut, bun venit bebeilor acasa!!!
Poate ne ajutati si pe noi cu ce lucrusoare v-au trebuit la spital pt bebei..Catzi pampers ati avut?E o nebuloasa cu spitalele astea ...mie mi au zis ca tre sa mi cumpar tampoane nu vata....nu mai intelg nimic.
PUP
Karina Alessia am 35 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 35
camera Karinutzei
anca81 spune:
Kid, cum sunt fasele acelea de la Tigex? Strang oare suficient buricul? Pe mine ma enerveaza ca e in afara, arata ciudat copilul cu el asa. Si cand plange iese si mai mult. E buna Baneocin pudra? Am si eu insa doar la fundulet am dat-o.
Joy ai o scumpica acolo! Ce dulce e ciufuliciul!!!
Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag