Mamici de septembrie - octombrie 2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 14
_irina_ spune:
Of, ma duc si eu la nenea doctoru sa vad ce zice.
Nu mai stiu nimic de bebelina de mai bine de o luna jumatate. Sper ca a mai crescut si sper sa nu ma certe nenea doctorul ca cine ce prostii am mai facut.
37+ - Andreea
maryb spune:
kllemi merci, imi pare rau ca ti-am facut pofta de pizza. in ce zona stai ? poate iti arunc vreo 2 bucati, ce zici ?
iriss
maryb 31+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 9 sapt
iriss_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _irina_ Of, ma duc si eu la nenea doctoru sa vad ce zice. Nu mai stiu nimic de bebelina de mai bine de o luna jumatate. Sper ca a mai crescut si sper sa nu ma certe nenea doctorul ca cine ce prostii am mai facut. 37+ - Andreea |
tinem pumnii irina sa veniti cu vesti bune
37+andrei sebastian
AMR 3 saptamani
Joy21 spune:
Hello. am revenit si eu acasa, de sambata dar inca ne acomodam.
toate mamicile care au nascut intre timp si le tin pumnii la gravidute.
Am pus si poze cu bombonica mea la semnatura
Victoria, binecuvantata de Anna Sofia
Anna Sofia
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
maryb spune:
joy bine ati revenit acasa, ai o bombonica tare dulce, iti vine s-o papi . sa va traiasca si sa fie sanatoasa.
maryb 31+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 9 sapt
iriss_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Joy21 Hello. am revenit si eu acasa, de sambata dar inca ne acomodam. toate mamicile care au nascut intre timp si le tin pumnii la gravidute. Am pus si poze cu bombonica mea la semnatura Victoria, binecuvantata de Anna Sofia Anna Sofia "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
superrrrrrrrrr scumpica bombonica ta
m-am indragostit de ea
37+andrei sebastian
AMR 3 saptamani
kllemi spune:
JOY sa iti traiasaca dulceata amnadoua sa fiti sanatoase si sa te bucuri de ea, ne bucuram ca va simtiti bine amandoua
35 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA
musettepink spune:
Joy sa-ti traiasca minunea!!!!!!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
39+LUCA
AMR 6 ZILE
kllemi spune:
JOY cat te-a dus toata nasterea, stiu ca sunt insistenta dar habar nu am cat se da la dr. la moasa la asistente etc.(la spaga ma refer)
35 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA
CD27 spune:
Joy bine ati venit acasa
Mary felicitari pentru bebe sanatos si lasa-o incolo de masina, nu te mai gandi, papa o felie de pizza si pentru mine
37s+
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/