Mamici de septembrie - octombrie 2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

oups...am declansat tornada de pofte

35+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

peste panne cu mujdei si mamaliga

33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

nu te sfatuiesc mujdei la ora asta. dar poate ai toleranta la usturoi. daca mananc mujdei la noapte nu mai dorm. deloc.

40+ cu Amalia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

felicic vin peste tine.......peste,mujdei,yammmmmmmmm

Eu am mancat toata sarcina ceapa si usturoi,nu mi-a facut rau deloc,acu mi-e cam aiurea sa manac ceapa si usturoi ca mi-e ca ma apuca nascarea si cum sa merg la materniatate duhnind a ceapa sau usturoi?????

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

39+LUCA

AMR 7 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

Citat:

peste panne cu mujdei si mamaliga

33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

nu te sfatuiesc mujdei la ora asta. dar poate ai toleranta la usturoi. daca mananc mujdei la noapte nu mai dorm. deloc.

40+ cu Amalia Stefania

am mancat si branza cu usturoi sarcina asta iar dimineata am servit niste crispy de la kfc cu sos de usturoi si fasole (noutate) asta mancam eu la 10 dimineata
Nu am probleme deloc cu alimentatia, doar ca in ultimul timp mananc mai putin si des, iar lichidele pe care le consum ma ajuta sa nu am arsuri (cred)

tzitziri: vrei adresa? Eu am descoperit la Carrefour un file de peste, pangasius, nemaipomenit de prajit. La gratar nu fac decat crap, salau doar rasol si ma mai fandosesc cu cate un file de somon (sa-i scot ochii sotului ca ma alimentez sanatos
(adevarul este ca am facut o pasiune pentru peste in perioada asta)

33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

noi avem program de joaca la ora asta. adica ea face valuri in burtica cu piciorusele iar mami alearga cu degetele dupa ele sa le prinda si sa le gadile. la cina o sa fac niste paste carbonara. simplu si delicios

40+ cu Amalia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Eu am mancat toata sarcina ceapa si usturoi,nu mi-a facut rau deloc,acu mi-e cam aiurea sa manac ceapa si usturoi ca mi-e ca ma apuca nascarea si cum sa merg la materniatate duhnind a ceapa sau usturoi?????

39+LUCA

AMR 7 ZILE

la fel fac eu dupa ce beau cate o berica, ma gandesc : Doamne, daca ma apuca acum? si nu iau decat o gurita, apoi inca una, contractii ioc........asa ca o termin
bine ca se termina caldura si nu o sa ma mai tenteze

33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Felicic, sa stii ca de pangasius asta am auzit si eu ca ar fi bun.O sa tin minte.
Nu ma infiintez chiar acum ca ai zis sa mai stea Daviduta la caldurica in burtica....dar...mai mai ca veneam.Ma astepti pana dupa 37+?...normal, cu alt peste decat asta de acum
Eu am mancat cartofi copti cu unt..na!

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

39+LUCA

AMR 7 ZILE

la fel fac eu dupa ce beau cate o berica, ma gandesc : Doamne, daca ma apuca acum? si nu iau decat o gurita, apoi inca una, contractii ioc........asa ca o termin
bine ca se termina caldura si nu o sa ma mai tenteze

33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

felicic esti totala

35+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

fetelor, sunteti de groaza... azi e ziua pofticioaselor. Vai, ma mai uit si la tanti asta cu prajiturile la euforia.

37+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

musette ..stau la casa..iar afara iarna plantele n-ar rezista..

Dyanira felicitarii !! Recuperare rapida si sa fie piticul papacios !!

Monica ne bucuram ca ai intrat sa vorbesti cu noi, te asteptam cu mare drag, chiar te rugam sa nu te indepartezi

Io am pus de o tocanita ..dar as putea sa mananc si peste

35

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

Mergi la inceput