Mamici de septembrie - octombrie 2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

tzitziri:cu cartofii nu m-ai prins, nu-mi plac pur si simplu, poate doar un piure cu mult lapte si unt, alfel, parca i-as baga pe la ceafa asa ca io raman cu fish-ul tu cu "cartoafa"

33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

azi nu am avut net pana acum.

clau_geo si dyanira felicitari, sa va traisca puiutii si sa fie sanatosi.

moni ma bucur ca esti mai bine, am fost tot timpul cu gandul la tine pentru taria de care dai dovada.

300 felicitari pentru casuta.

si noi mergem maine la eco si emotiile sunt mari.....dar in acelasi timp ma bucur ca o sa-l vad pe bebe si o sa aflu cat a crescut ca de cand nu l-am mai vazut.....

va doresc o seara frumoasa, eu trebuie sa plec acum.

pe maine !

maryb 31+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Apropo de prajturi sau dulciuri...fata mea o sa iasa din burtica si va cere ciocolata...precum bb din reclama twix

35+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

si acum toata lumea sta la masa, nu? sau se uita la stiri

40+ cu Amalia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor m-am intors si eu dar nu prea am vesti bune!din pacate...

nici nu stiu cu ce sa incep ca n-am nicio veste buna...aaa sau una singura...colul e luuung si inchis a zis dna dr ca sta pana la 42s acolo

bebe e mai mic decat ar trebui sa fie eu azi fac 33s si 6zile dupa um si el arata de 31s si nu stiu cate zile....are doar 1.8kg e in pozitie pelvina deci nu s-a intors cu capul in jos, si nici nu crede dr ca se mai intoarce(mi-a explicat de ce dar nu mai stau sa mai explic acum), si peste toate astea placenta e de gradul 3 deja!!!tot ce nu as fi vrut sa aud azi , am auzit!!!imi fac o mie de ganduri pana acum david nu a avut diferente asa mari la eco ba chiar la 28s dr a zis ca e bolfos

a ramas sa ne vedem la 38s si a zis ca daca nu se intoarce o sa fie cezariana sigur pt ca e riscant in pelvina plus ca...am uitat sa va zic are si circulara de cordon!!!

offf iar ma deprimez!!!macar acum am motiv eu nush daca rezist sa nu-l vad pana la 38s cred ca la 36s cand se intoarce si dr din CO ii mai fac o vizita sa vad daca mai progreseaza un pic david

stau acum si ma intreb ca prostu ce gresesc, adik daca fac eu ceva gresit...dde alimentat ma alimentez cat pot eu de bine nu-mi lipsesc fructele legumele lactatele carnea...mananc de toate poate un pic prea mult dulce....la hidratare stau un pic mai prost am zile cand nu beau 2l de lichid...poate fi asta cauza???
in rest toata ziua ma odihnesc nu fac nik in casa nu ridic nici un pai!!! de dormit inca dorm binisor ....ce e gresit??

33+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nusha,...in primul rand nu trebuie sa te invinuiesti pe tine!Pentru ca gandurile tale rele fac rau lui Daviduta..asta poate da!In rest cu apa..nici eu nu am baut cata apa a trebuit..iar bebeii au avans de crestere sau raman in urma fara sa depinda musai de obiceiurile noastre.

Cu circulara...si Daviduta a avut de la 23 de saptamani pana nu de mult..asa ca se mai poate scoate din ea.Cu pozitia pelviana..suntem in aceeasi situatie si ai vazut ca eu nu imi pun probleme prea mari.Iar tu nici atat daca medicul e convins pe cezariana!

Ti-a masurat IR-urile?Ca stiu ca asta putea fi o cauza de bebe mai micut...si reactia dr care a fost?

Te rog sa te linistesti ca starea asta a ta sigur nu ii face bine lui Daviduc cel boem

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Nush,nu fi trista ,lasa sa vezi ce bb mare si frumos ai sa faci,nu are rost pt cateva sute de grame sa te necajesti si mai ales pe bb sa-l superi.

32+Sergiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

fetelor m-am intors si eu dar nu prea am vesti bune!din pacate...

nici nu stiu cu ce sa incep ca n-am nicio veste buna...aaa sau una singura...colul e luuung si inchis a zis dna dr ca sta pana la 42s acolo

bebe e mai mic decat ar trebui sa fie eu azi fac 33s si 6zile dupa um si el arata de 31s si nu stiu cate zile....are doar 1.8kg e in pozitie pelvina deci nu s-a intors cu capul in jos, si nici nu crede dr ca se mai intoarce(mi-a explicat de ce dar nu mai stau sa mai explic acum), si peste toate astea placenta e de gradul 3 deja!!!tot ce nu as fi vrut sa aud azi , am auzit!!!imi fac o mie de ganduri pana acum david nu a avut diferente asa mari la eco ba chiar la 28s dr a zis ca e bolfos

a ramas sa ne vedem la 38s si a zis ca daca nu se intoarce o sa fie cezariana sigur pt ca e riscant in pelvina plus ca...am uitat sa va zic are si circulara de cordon!!!

offf iar ma deprimez!!!macar acum am motiv eu nush daca rezist sa nu-l vad pana la 38s cred ca la 36s cand se intoarce si dr din CO ii mai fac o vizita sa vad daca mai progreseaza un pic david

stau acum si ma intreb ca prostu ce gresesc, adik daca fac eu ceva gresit...dde alimentat ma alimentez cat pot eu de bine nu-mi lipsesc fructele legumele lactatele carnea...mananc de toate poate un pic prea mult dulce....la hidratare stau un pic mai prost am zile cand nu beau 2l de lichid...poate fi asta cauza???
in rest toata ziua ma odihnesc nu fac nik in casa nu ridic nici un pai!!! de dormit inca dorm binisor ....ce e gresit??

33+ DAVID-MIHAI

eu zic sa nu disperi.intr-adevar, placenta e o problema insa din cate stiu poti duce sarcina fara probleme pana la 35-36 sapt cu gradul de maturatie 3 fara ca bb sa aiba probleme serioase. parerea mea este ca se va intoarce, doctorii nu-s chiar mafalda sa le stie pe toate. curaj si capul sus pentru bebel. nu-ti face bine nici tie, nici lui starea asta

40+ cu Amalia Stefania

Mergi la inceput

tzitziri acu ma uit pe eco si zice asa
iro(sau zero nu inteleg exact)= 0.68

irc=0.79

unde pot gasi o interpretare la ir-urile astea??

lucuta mie nu mi-e neaparat de cateva sute de grame cu toate ca si astea conteaza , ci de faptul ca a ramas in urma si el pana acum s-a dezvoltat normal!

33+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

sabinel totusi dr mi-a zis ca ne vedem la 38s...deci nush cu placenta ce sa zic...poate nu e asa grav chiar si cu grad 3...eu am mare incredere in dr asta e f buna nu cred ca ma lasa asa sa aiba bebe probleme din cauza placentei

pe bilet vad ca scrie placenta fundica grad 3 de maturatie

33+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput