Mamici de septembrie - octombrie 2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nocom drum bun si distractie placuta !!!!!!

Valentina 35 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Monica,nu ai pt ce sa-mi multumesti,sa multumesti bunului Dumnezeu ca iti da taria sa treci prin aceste momente de suferinta.
Stiu ca este dureros de aceea spui ca sufletul nu isi va reveni niciodata ,asa am crezut si eu dar cu timpul vei vede ca durerea si suferinta se va estompa,desigur nu va trece niciodata pt ca in adancul sufletului n-e mai doare.
Pot sa-ti spun ca si noi am suferit enorm de mult dar dupa cinci luni am ramas insarcinata din nou si de atunci suferinta a mai trecut dar nu de tot deoarece si acum cand iti scriu plang si imi aduc aminte prin ce tragedie am trecut si noi dar acest puiut din burtica mea n-e alina suferinta.
Te rog daca simti nevoia sa ma intrebi ceva sau pur si simplu sa vb sunt aici .
Te si te rog sa nu fi trista,sa te gandesti ca suntem norocoase ca avem un ingeras care vegheaza asupra noastra si care este fericit in Imparatia Domnului.

32+Sergiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Sunt sac fara fund...cu cat inaintez in sarcina cu atat imi este foame mai rau, pana acum am mancat de 3 ori...iar tati are instructiuni sa vina diseara cu papanasi

35+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eu acuma bag la greu salata orientala.

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Eu acuma bag la greu salata orientala.

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Salata orientala

Valentina 35 + David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Eu am aruncat niste cubulete de piept de pui intr-o tigaie, cand s-a rumenit am pus si niste ciupercute alaturi si o mana de legume. Cand s-au facut un pic am pus un sos. Le-am asortat cu orez.

Bineinteles ca am ars oala cu orezul ca a scazut prea mult si am pus prea multa sare, dar sunt mandra de mine, a fost comestibil (recunosc ca mi-era si foame).

Diseara ies la o inghetata.

37+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

peste panne cu mujdei si mamaliga

33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Ce e fetelor cu voi ???? mai am putin si lesin de pofta.... Ma duc sa pregatesc si eu ceva ca nu se mai poate..

Valentina 35 + David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Eu am facut pilaf

Felicic bine de tine ca poti manca usturoi...bblinei mele nu ii place nici usturoiul nici ceapa ...dar mami mai scapa cateodata

35+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

mai...dar ce e aici?...
Felicic,io's in ton cu tine.La mine sau la tine?

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput